irska, rent a car
Pozdravljeni
Čez en teden se odpravljamo na Irsko.Potujemo z letalom, na irskem pa nameravamo najeti avto.Naleteli pa smo na problem,ki ga kot študentje nismo pričakovali.Agencije za najem avtomobila sprejemajo samo visa,americanexpress,mastercard in podobne kartice. Ne sprejemajo pa maestro kartice.Te kartice se morajo glasiti na ime uporabnika.Banke pa nam v tako kratkem casu ne morejo izdati le teh, pa se praznik je vmes.Zanima me kaksne izkušnje imate s temi agencijami,ali je mogoče najeti avto s pologom gotovine…Prosim vas za kakrsen koli nasvet,pa lep pozdrav
Joj, to pa bo problem! Škoda, da se niste prej pozanimali…. Skoraj 100% ne boste dobili avta brez kartice… (pravkar sem iz ZDA, kjer sem imela manjši zaplet okrog tega in so mi vse lepo razložili) kartica jim predstavlja nekakšno kritje in vam samo za keš ne bodo dali (edino, če boste tam pustili toliko denarja, kot je vreden avto – ampak to bolj teoretično, v praksi vam toliko denarja ne bodo vzeli).
Zgleda, da se boste morali zadovoljiti z Dublinom ali pa potovati z avtobusom…. Želim vam, da boste dobro uredili. Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.