Najdi forum

Irska 1. maj

Z možem razmišljava o raziskovanju Irske za 1. maj. Šla bi v lastni režiji, najela avto, spala v poceni prenočiščih (za šotor bo premrzlo…). Prosim za kakšne namige, kaj si je vredno ogledati (šla bi za 9 dni – od sobote do sobote, torej jih v resnici ostane le 7 celih) in še, kje se najdejo ugodne letalske karte.
Hvala vsem, ki boste pomagali z nasveti.

kaj si je vredno ogledati, še ne vem, ker grem v dublin mal pred prvim majem, zdaj pa sem pokukala na ryanair in trenutno sta povratni karti 114 eur za 2 osebi – 27.4- – 3.5…ni ravno od sobote do sobote, pa tudi poceni ravno ni, jst sem dala kar nekaj manj..aja, odhod pa je benetk..

v maju grem na irsko, pa me malo zanimajo cene hrane, pijače itd.vsaka informacija dobrodošla

pravkar iz dublina – kapučin slabe 3 eur, med 10 uro in 17 uro je nekje po 1,50 eur, drugače nekje 2,50 eur, irska kava 5,50 eur, big mac menu slabih 9 eur, menuji s kosilom okoli 20 eur..v glavnem kar drago..mc donaldsov in podobnih variant imaš na vsakem koraku polno, sam so kar dragi (vsaj če jih primerjam z londonom, pri nas pa nimam pojma kake so cene tam)..košček pice je po 4 evre.. to mi zdaj pride na pamet, če se še kaj spomnem napišem..

Poleti nameravamo narediti en krog in sicer: Benetke-Grčija trajekt,potem pa skozi Albanijo,Kosovo v Beograd in domov. Vsak nasvet ali izkušnja bi bila dobrodošla.

V kratkem se tudi jaz odpravljam – da ne iščem okoli, a ima Irska “navadne” (=naše) električne vtičnice ali potrebujem adapter, kot v Angliji? Hvala.

potrebuješ adapter..prosim 🙂 pa lepo se imej..

midva sva bla lani poleti na irskem 4 dni pa je blo zakon tako da res priporočam. sva šla gor z avtom pa trajekt. kaj se splača pogledat? kaj pa vem v dublinu sva bla sam par urc tok da sva mal mesto vidla pa tko pa muzej znanosti in tehnologije – imax kino, pa park v centru mesta, muzej zgodovine če vas kaj takega zanima, drgač ni pa nč posebnega. midva sva bolj okoli pa ob obali pa tko. cene so mal dražje k pr nas saj majo tut oni še enkrat večje plače k mi tko da so pol na istem. fajn je aqvarium v brayu pa okolica pa tko kake cerkve pa gradovi, sam dublin k dublin pa niti meni bil nič posebnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close