Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style IRIS,ANA,VERONIKA zastopnik za Avon

IRIS,ANA,VERONIKA zastopnik za Avon

Zanima me kako ste podpisali pogodbo z Avonom..men so poslali 3 tedne od tega pa še ni nihče nič poklical če bi kaj naročila oz . podpisala pogodbo .Sama bi rada bila zastopnica avona.Kličem v Lj dvigne tel. neka čudna vedno reče isto pa še nič ni od tega..

Jaz sem tudi čakala ene 14 dni, potem pa me je ena predstavnica iz mojega kraja poklicala, da sva se dobile, mi je vse razložila in me vpisala. Prej ne moreš naročit. Kar teži jim. Enkrat bo že.

Jaz sem se osebno dobila z njhovo predstavnico in sva to uredili takrat. Najbolje da jih pokličeš. Telefon 530 94 00

Od tiste, ki te je vpisala, dobiš kataloge, naročilnico, knjižico o poslovanju, vzorčke in vse informacije v zvezi z Avonom. Naslednje naročilo bo 14. 12., kampanja 01/2005, torej le hitro pokliči ženskico, ki te je vpisala in je tvoj team koordinator.

Zdravo.

Za informacije v zvezi z Avon-om sem vam na voljo na tel.št: 041/501-195. Velja za vse, ki bi karkoli želel izvedeti. Lahko dobite tudi katalog.

Lepe praznike in lep pozdrav, I.

ce se niste podpisali pristopnice mi pisite na mail, takoj vam bom odgovorila MIA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close