Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IRIS MULEJ

IRIS MULEJ

Meni je ta ženska tko noro luštna!! Ful ima lep obraz in je najlepša izmed vseh naših misic…

Ni slaba 🙂

Če ta punca pozna oliko potem sem jaz …Zadnjič ja na teve tako nagravžno žvečila čigumi ko so jo intervjuirali da mi je bilo kar slabo.Saj na videz ni slaba,se pa malo preveč preserava.

Meni ni všeč. Luštkana mi sicer je, vendar mi njeno kao “nastavljanje” mal preseda. Samo moje mnenje!

Lp,nadja

Lušna je, nima pa nobenega smisla za govor in javno nastopanje.

blond bi mogla bit glede na njeno inteligenco, men ni lepa

No fantje in dekleta. Ne podcenjujte pucne. Lepa je, povrh vsega pa se zelo pametna. Ima ta visok IQ, da je nadpovprečno nadarjena… tako, da prosim brez pripomb

Jaz sem dolga leta, ko sem jo poznala samo na zunaj, bila prepričana, da ona je pa ultra .. res mi je luštna, lepa, simpatična. A včeraj gledam E+. Joj groza, kok je pa tupa. Samo lase popravljat, presedati se, s sebe pa ni nič spravla! Hudo

Jaz tudi ne vem kje so ji tisti IQ merili, ker mi ni delovala včeraj na E+ nič inteligenta.

SE PRIDRUŽUJEM ANKITI!!

Dobre joške ma, ostalo pa ni važno.

Jaz bi jo od zadaj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi jaz sem poslušala in nisem nevemkak govornik, ampak bolje bi pa govorila sigurno. Kar nekaj je mutila in sploh ne vem kaj je povedala, samo to, pa še tisto je voditeljica dokončala, da ji ni všeč obleka, ki jo bo nosila misica na Kitajskem al kje že!!! Je pa luštna, to pa.

pač je imela malo treme. a vi jo pa nimate?

Se pridružujem omegi. Če bi bila jaz moški bi se zagotovo zaljubila vanjo…

Punca je zelo lustna,najlepsa od slo.misic,ampak nekak se mi ne zdi lih najbolj inteligentno bitje.

A je to una, k zdej neki hoce bit modna kreatorka in ima obupen okus za to?:D
Za pogledat itak ni slaba…:) sam…nej ostane pri sprehajanju na pistah:D

moje mnenje.

Zelo je lepa. Super postavco ma. Pa inteligenco ne mormo merit po nekaj “intervjujih” na televiziji, se vam ne zdi, da je to mal krivično? No, vsekakor pa se vesela, da je preprosta Primorka in napihnjena celinka.

se strinjam s teboj Samantha.
Punca je noro dobra.

In kar se tiče inteligence…trema naredi svoje. Nastop na tvju nima nobene veze z inteligenco. Poglejte npr. Hribarja ki zna ful šov naredit, pa zato še nima kvocienta genija, oziroma sploh zanj ne bi rekla da je kaj dosti inteligenten človek. Pač je rojen za tv

Hmmm…punca ima baje IQ 158, kar je velikoooooo nad povprečjem ! Pred kratkim je bila celo sprejeta v Menso, tako da.. drage moje kokoške…lepo zaprite kljunčke !

Ja saj ni zmožna dokončati enega stavka. Res je lepa, ni kej, ampak ta IQ pa po moje ni njen.

Jaz sem Iris spoznala v dijaskem domu v Celju in moram povedat, da je zelo simpaticna punca. Ni neumna, pa tud preserava se ne, takrat ko smo se obcasno druzili, sem ugotovila, da je malo bolj sramezljiva, zato pa deluje mal distancirano. Sicer je pa prav fajn punca, tako navznoter kot navzven!

Za Sašota si se pa hudo zmotila,ta človek je po moje en najbolj inteligentnih ljudi v Sloveniji.Včasih preberi,ali pa si poglej tudi kakšen intervju z njim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close