Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iran, Jordanija, Sirija

Iran, Jordanija, Sirija

Ojla!

Cez novoletne praznike se odpravljam na potepanje po Iranu, Jordaniji in Siriji. Tocnega plana se ni, zanima pa me, kako je kaj tam doli z vremenom sredi decembra in dalje? Si ne znam predstavljati, je mrzlo, tolplo,?????? Katero izmed drzav priporocate??? Hvala za nasvete,

LP

Iran.

Vozil sem se po snegu, po mrazu, pa tudi po vročini. Odvisno kam greš. Tudi v Iranu imajo ledenike, pa tudi puščave…

lp

bv

Nekje se kopajo, drugje pa smučajo – oboje jemlji dobesedno.

Vse tri – oziroma vsako posebej.

Oj,

Ja v Iranu na Tochalu (al kuko se že reče unim hribom nad Tehranom), imajo že zdele kar precej snega – baje odlična smuka…. je pa v perzijskem zalivu pasje vroče in soparno – tko da se paše v morju osvežiti…. 🙂
…. čist sveže info:)

glede predloga – če maš čas itak v vse tri (ziher so zanimive)…. drugač pa sem bil v Iranu, pa je res zakon – od arabskih držav sem bil še v Jemnu, ki je baje tut za novo leto fenomenalen – jz sem bil konc jan pa je blo tut super…. plaže, morje, puščave, gore,… je kar za it povsod:)

lp,M

Za Jemen ravno sedaj (trenutna informacija) baje odsvetujejo vstop tujim turistom.

Baje se nekaj dogaja okrog terorizma ali karkoli že…

lp

bv

Jaz bi tudi rekla v vse tri oz. vsako posebej. Sicer nisem bila v tem času, ampak sem obiskala vse tri in posebej Iran me je zelo navdušil.

Glede Jemna – jaz sem bil letos mal po novem letu, ravno 1 teden po tem ko so množično tuje turiste ugrabljal….. dobr po nekaterih predelih morš met tisto vojaško/beduinsko spremstvo – drugač pa ni panike…. so se mi dzeli prav prijazni…

…je pa res, da je lohk kjer kol, kar kol….. hja tut v Londonu lohk…

lp,M

Tochalu je glede smuke cist dolgocasen, razen če si totalen začetnik

Dizin je pa druga pesem, mi smo prišli tja aprila ( dan po nihovih praznikih) , prvi dan nametalo 20 cm snega, smučišča čisto prazna ( ker drugače zna tam bit neverjetna gužva)…skratka poezija… res drugačna smuka kot pri nas 🙂

Prideš tudi v Libanon?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close