Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › IQOS izkušnje

IQOS izkušnje

Živjo.

Zanimajo me izkušnje uporabnic in uporabnokov IQOSa in Heetsov.

Koliko cigaret ste pokadile prej in katerih, koliko heetsov pokadite zdej, kakšen je občutek (ko inhaliraš), koliko močni so v primerjavi s cigareti?

Ste imele po začetku uporabe kaj težav (kašelj, vrtoglavica, prebava…). Vesela bom vseh izkušenj.

Sicer kadim malo, vendar bi prešla na IQOS.

Prej sem kadila tanke , lahke cigarete (se niti ne spomnim zdaj znamke?), že tri leta sem na Iqosu in heets tourquise. Nobenih težav ob prehodu, pokadim približno enako količino kot prej (5 – 10 na dan), klasičnih cigaret ne morem več kaditi, ogaben okus se mi zdi.

Hvala za mnenje. Še kdo?

Približno 2 meseca na Iqosu.. prej kadila Boss blue. Tudi jaz pokadim približno isto, kadim Sienna Heets. Navadni cigareti so mi ogabni. Razlila je da ne smrdim več, čeprav se malo vonja tudi heestse, ne kašljam, pljuča me ob telovadbi ne bolijo več oz me ne sili več na kašelj.

jaz kadim sienna heets že od leta 2018. Nobenih težav pri prehodu, navadni cigareti pa mi smrdijo in so mi zanič. Najboljše je, da se je kašelj ustavil, zjutraj nimam več onega ogabnega okusa v ustih in zabasanih pljuč. Pa ne smrdim po čikih več, ko pridem iz čika v kak prostor. Aja, pokadim pa isto kot prej. Zakaj pa ne probaš pri nekomu, ki ima iqos enega pokaditi, pa boš videla, če ti paše. Jaz sem tudi probala pri nečakinji in sem se potem takoj odločila. Če misliš kaditi še naprej, ti priporočam.

Hvala obema. Bom probala. Koliko nikotina pa vsebujejo heetsi oz. koliko močni so po občutku?

Nobene izkušnje več?

Odgovor na objavo uporabnika
inpoled, 07.09.2021 ob 08:48

Prej sem kadila tanke , lahke cigarete (se niti ne spomnim zdaj znamke?), že tri leta sem na Iqosu in heets tourquise. Nobenih težav ob prehodu, pokadim približno enako količino kot prej (5 – 10 na dan), klasičnih cigaret ne morem več kaditi, ogaben okus se mi zdi.

Isto jaz, s tem, da jih pokadim do 15, včasih 20.

Hvala vsem, očitno je res vredno probat. Še vedno pa me zanima kako močni se vam zdijo heetsi, sploh vam, ki ste prej kadile lahke cigarete.

0,5mg imajo vsi enako, stvar je potem samo v ostalih treh stvareh intenzivnost polnost ter aroma, ki se pri vrstah razlikujejo. Jaz sem zdaj na iqosu en mesec pokadim isto kot prej. Je pa res da probavam okuse trenutno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close