Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IQ Agencija – Nategovanje starejših ljudi

IQ Agencija – Nategovanje starejših ljudi

Pozdravljeni!

Ima kdo izkušnje z IQ Agencijo? IQ Agencija je hčerinsko podjetje zavarovalnice Maribor. Starejša gospa mi je povedala, da so jo klicali z prošnjo da želijo priti na dom in jo spraševali po različnih podatkih…od vrste zavarovanj, ki jih ima in do tega kdaj je doma…

Sem raziskoval po internetu in sem našel par podatkov, ki ne govorijo ravno v prid temu podjetju in me zanima, če imate kakšne izkušnje s to agencijo, da vem a jih pošljem v k***c v primeru, da jih vidim v živo.

Lp,

Anonimnež

hmmm…jst mislim, da ne rabiš nikogar pošiljat v k…., ker se brez njene privolitve ne bojo pojavl na vratih…. zavarovalniški zastopniki majo pač nehvaležno delo, da hodjo po domovih, s predhodno najavo seveda, ki jo odobri stranka (ki jo pokličejo)….. pokličejo jo seveda z namenom, da jo prepričajo v vse prednosti nove sklenitve zavarovanja pri njih (logika)…. mislim, da boš tej gospe naredu največjo uslugo, če se boš sam vsedu z njo in jo vprašu, če sploh hoče sklent novo polico kje…al pa še mogoč bolš-preber si vse prednosti in slabosti njihove ponudbe, pa še kje mal povpraši in ji razlož…. te starejše ljudi marsikdo okrog prenese ravno zarad nepoznavanja vseh teh xy zadev in vzamejo kr vse, kar jim nekdo uturi…men se smiljo… tko da če lahko, pomagi na tak način…mislim pa, da če jih je že zavrnila, ne bojo več klical 🙂

vsaka pocestnica ponuja zato, da zasluži.
vsak pa si je sam kriv, če plača.

filozofka, nimaš čist prav, sosedi je en tak agent izsilil obisk, na konc ji je pa grozil z odvetnikom, če ne kupi. gospa v 50-ih je bila dost pr pameti, da ga je v resnici poslala v 3p.m., sem pa ziher da je marsikoga z grožnjami nategnil na ta način

joooo….tak folk bi jst razbila ej…. kr je finta, da z osebno tožbo ne morš nč doseč, kr nimaš dokaza….lej, vse toleriram, sam agresije nad starejšimi pa otroci pa res ne…. mah, noben starejši človk neb smel nobenga več not spuščat, kadar je sam doma…. ti pa vrjamem ja, da ma kdo tud take pristope…takega pa jst ne bi sam v k…. poslala…bi še dobu kej zraven

se strinjam 🙂 imam kr nekaj izkušenj na to temo, tko da to ni tko redko… je ful pogosto, da stare mame prisilijo v nakup kakih super duper sesalcev npr., ki stanejo par jurjev in ga tetka mora potem odplačevat par let, ker ima 400€ penzije… obup

Sprenevedanje, laganje, izsiljevanje… Predvsem starejših

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close