Inženir VI. 650 bruto plače, za kozlat
Hvala vsem za komentarje. Žal vidim da nekateri pojma nimate kaj se dogaja v šolskem sistemu kaj šele kaj se dogaja v podjetjih. Sem pa eden izmed tistih redkih ki zna poprijeti za vsako delo in ne nevedni študent ki se ponaša z svojo izobrazbo, jaz sem pač dal v primerjavo glede plače. Hvala tudi vsem za spodbudne komentarje, nekako bo že. Svet se vrti naprej, z nami ali brez nas….
Razočaran nad plačo, povej koliko imaš neto, brez vožnje, brez malice. To je realno. Za prevoz imaš lahko 200€ ali pa 400€. Malico imaš tudi lahko 70 ali pa 200€.
Moj fant malce bluzi, kar se tiče šolanja. Dela višjo strojno, tako kot ti. Že v prvem letniku višje šole, je moral it na prakso, in so bili navdušeni nad njim. Od takrat tam skoz dela, najprej preko študenta, sedaj je redno zaposlen. NIma še končane šole, trenutno le strojni tehnik. Plača preko 1000€. In verjameš ali ne kot bodočega strojnika ga pogosto kdo povabi k sebi v službo. Izbira lahko že sedaj, ko sploh še ni končal šole. Strojni ing. so iskani.
Jaz imam magisterij pa imam le 900€ plače, prvo leto pa sem imela 630€ plače, ker sem družboslovka.
Fant, z delom se dokaži pa bo tudi plača.
Forum je zaprt za komentiranje.