Intuicija
Če si pri Snoopardu tako visoko iskala čokolado, potem ni čudno, da se nisi nasitila, če se ti niti ni sanjalo, kje jo skriva. :)) Moraš otipati sama čokolado, tako kot policajka preiskuje kriminalca, kje skriva pištolčič, ki gre vedno od spodaj navzgor, a ne?[/quote]Antilopa, matjažko nosi čokolado v žepu od nahrbtnika. Če bi jo imel kjerkoli bližje telesu, bi se mu, ne glede na to, da se na dravi dela led, stopila, vročekrven in koleričen in impulziven človek, kot je. Sicer vem, da bi se rada sama prepričala, pa se daj. Sem samo morala to napisati, da ne bo zdaj izpadlo, da nisem nič ljubosumna, ane~~ Aja drava je drugače podmukla reka, v njej se je v mladosti utopil brat moje babice… in matjažko je podmukli tip… ampak daj se prepričaj sama,bova ga končno lahko šimpfali, končno mi boš verjela in končno boš moja prijateljica, upam, upam… a ne da boš ??[/quote]
katjenka, kaj je osnova tvoje analize matjažka, intuicija,dejstva ali ženska užaljenost?
Antilopa, matjažko nosi čokolado v žepu od nahrbtnika. Če bi jo imel kjerkoli bližje telesu, bi se mu, ne glede na to, da se na dravi dela led, stopila, vročekrven in koleričen in impulziven človek, kot je. Sicer vem, da bi se rada sama prepričala, pa se daj. Sem samo morala to napisati, da ne bo zdaj izpadlo, da nisem nič ljubosumna, ane~~ Aja drava je drugače podmukla reka, v njej se je v mladosti utopil brat moje babice… in matjažko je podmukli tip… ampak daj se prepričaj sama,bova ga končno lahko šimpfali, končno mi boš verjela in končno boš moja prijateljica, upam, upam… a ne da boš ??[/quote]
katjenka, kaj je osnova tvoje analize matjažka, intuicija,dejstva ali ženska užaljenost?[/quote]
To tudi mene zanima. Upam, da bo Katenjka nekoliko bolj konkretna.
Antilopa, matjažko nosi čokolado v žepu od nahrbtnika. Če bi jo imel kjerkoli bližje telesu, bi se mu, ne glede na to, da se na dravi dela led, stopila, vročekrven in koleričen in impulziven človek, kot je. Sicer vem, da bi se rada sama prepričala, pa se daj. Sem samo morala to napisati, da ne bo zdaj izpadlo, da nisem nič ljubosumna, ane~~ Aja drava je drugače podmukla reka, v njej se je v mladosti utopil brat moje babice… in matjažko je podmukli tip… ampak daj se prepričaj sama,bova ga končno lahko šimpfali, končno mi boš verjela in končno boš moja prijateljica, upam, upam… a ne da boš ??[/quote]
katjenka, kaj je osnova tvoje analize matjažka, intuicija,dejstva ali ženska užaljenost?[/quote] Intuicije nimam, dejstva so bila tisto v zvezi z gobami, kaj mi torej še ostane… menda edina ženska lastnost, ki jo imam…ccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
katjenka, kaj je osnova tvoje analize matjažka, intuicija,dejstva ali ženska užaljenost?[/quote] Intuicije nimam, dejstva so bila tisto v zvezi z gobami, kaj mi torej še ostane… menda edina ženska lastnost, ki jo imam…ccc[/quote]
Joške imaš tudi, to je tudi ena izmed ženskih dobrih lastnosti, ali nimaš? 😀
Opa, ne bo držalo in sicer, ker:
– nisem ulovljive sorte (o tem pojejo že ptiči, ne samo ribe),
– nisem roparica in zato nimam ostrih zob (mimogrede, ne spomnim se nobene krvi),
– predator…hmm, preveč gledaš filme, z neprimerno vsebino zate:). Čeprav nisem vedela, da te zanima znanstvena fantastika.
Nauk zgodbe: laž ima kratke noge:).
Intuicije nimam, dejstva so bila tisto v zvezi z gobami, kaj mi torej še ostane… menda edina ženska lastnost, ki jo imam…ccc[/quote]
Joške imaš tudi, to je tudi ena izmed ženskih dobrih lastnosti, ali nimaš? :D[/quote]
Vsekakor nam je zelo, zelo znano, da je to po tvojem dobra lastnost žensk….morda celo edina, ki jo iščeš ? :)))))
katjenka, kaj je osnova tvoje analize matjažka, intuicija,dejstva ali ženska užaljenost?[/quote] Intuicije nimam, dejstva so bila tisto v zvezi z gobami, kaj mi torej še ostane… menda edina ženska lastnost, ki jo imam…ccc[/quote]
ostane še razlaga opisa…vročekrv, koleričen , impulzen ter predvsem podmukel tip? če ne govoriš iz intuicije potem govoriš iz dejstev ali pa iz ženske užaljenoti ker……se je jurček izkazal za vražjega gobana?
ne vem zmotila me je predvsem beseda podmukli tip, mogoče si mislila mutni tip?
Ah, kako ljudje radi kvačkate:). Spet rumeni tisk, brez osnove. Antilopa, a veš da je Snoopard mislil, da sem ti v preobleki?:) No, v tem je bil ves “zaplet”. Nobene uvidevnosti, zgolj nanizanje resničnih dejstev. To je to.[/quote]
Vem, da je to mislil. Od mene je celo želel izsiliti priznanje, da sem ti. :))) Snoopard je drugače v redu, mene je zamenjal z neko drugo osebo iz realnega življenja. Očitno sem bila v nečem podobna njegovi sanjski ženski, ki jo je spoznal v reali.
Intuicije nimam, dejstva so bila tisto v zvezi z gobami, kaj mi torej še ostane… menda edina ženska lastnost, ki jo imam…ccc[/quote]
ostane še razlaga opisa…vročekrv, koleričen , impulzen ter predvsem podmukel tip? [/quote]Aja to te bega, da ne gre skupaj? Ma pri njemu je vse možno, kako si potem razlagaš, da ne bi rad da se čokolado išče v žepu od jakne?
Podmukli tip, sam se je tako označil.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
ostane še razlaga opisa…vročekrv, koleričen , impulzen ter predvsem podmukel tip? [/quote]Aja to te bega, da ne gre skupaj? Ma pri njemu je vse možno, kako si potem razlagaš, da ne bi rad da se čokolado išče v žepu od jakne?
Podmukli tip, sam se je tako označil.[/quote]
da si ne menja ravno pogosto spodnjih gat ali pa da je v resnici črnc? to v zvezi s čokolado
ps.nisem vedel da se je sam označil za podmuklega, sem mislil da je to tvoja označba
Podmuklost je nekaj drugega, Katenjka. Podmukla je oseba, pri kateri nikoli ne veš, pri čem si. Izneveri te, ko to najmanj pričakuješ. Oziroma te celo izda in potunka. Podmukla je oseba, ki se smehlja, ko se pogovarja s tabo, nikoli nima resnejših izpadov, kasneje pa ugotoviš, da je ves čas delala proti tebi. Če ima Matjažko te lastnosti, potem lahko rečeš, da je podmukli tip.
Podmuklost je nekaj drugega, Katenjka. Podmukla je oseba, pri kateri nikoli ne veš, pri čem si. Izneveri te, ko to najmanj pričakuješ. Oziroma te celo izda in potunka. Podmukla je oseba, ki se smehlja, ko se pogovarja s tabo, nikoli nima resnejših izpadov, kasneje pa ugotoviš, da je ves čas delala proti tebi. Če ima Matjažko te lastnosti, potem lahko rečeš, da je podmukli tip.[/quote]Aja nisem vedela. No koleričnega, impulzivnega človeka nekak prečitaš a ne. Sicer je v teamskem delu zna biti to moteče, zato so ti ljudje večinoma smaozaposljivi, ali pa se pač morajo malo zbrusiti, če ne gre vse skupaj v negativne ekstreme, lahko s karizmo rešijo večkatero situacijo. Si ti matjažka prečitala? Si že slišala za latentno agresijo, ki jo po principu identifikacijske projekcije pripisuje meni…? Pa dobro kaj bi ti pravila, čeprav zdaj ko si moja prijateljica, se čutim toliko da ne dolžno, da bi te posvarila…
aja kaj je blo tisto s snoopyjem, da ga ni več? A sta vadila neprožni trk, sta računala spremembo gibalne količine, ga je zabolelo?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Aja to te bega, da ne gre skupaj? Ma pri njemu je vse možno, kako si potem razlagaš, da ne bi rad da se čokolado išče v žepu od jakne?
Podmukli tip, sam se je tako označil.[/quote]
da si ne menja ravno pogosto spodnjih gat ali pa da je v resnici črnc? to v zvezi s čokolado
ps.nisem vedel da se je sam označil za podmuklega, sem mislil da je to tvoja označba[/quote]Kje imam pa jaz tolikšno intuicijo? Če bi jo imela, ne bi šla na taki prizemljeni faks pa od časa do časa cele noči računala… Bi raje tu delala analize ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Hm, v virtuali ne vem, kaj naj si o posameznikih mislim. V reali je to povsem drugače, ker osebo gledaš v oči, opazuješ njene kretnje….Ne vem, zakaj se Snoopard več ne oglaša, morda mu je postalo nezanimivo. Nimam stikov z njim.[/quote]Kako boš podmuklemu tipu gledala v oči, hm hm?? In da te vabi na ribolov, da ledeni drava, medtem ko skoraj vse ostale reke po sloveniji poplavljajo, hm hm… jaz nimam toklišne intuicije, da bi vedela zakaj je to napisal, lahko ti samo napišem temperaturo in njen pretok (očitno teče). Malo prej sem šla ven pogledat, koliko kaže; v mb je 7 stopinj~~
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.