Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Interpelacija Kusteceve

Interpelacija Kusteceve

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 20.11.2021 ob 07:43

Ma dej res no, 19.11.2021 ob 20:14

Popay npr, 19.11.2021 ob 20:05

pacient je dobil dva glasova manjšine čist na svojo stran za 20 milijonov€,  spet bodo talali € pred volitvami, da dobijo še kaj volivcev na svojo stran, ne čivkajo in pljuvajo po ljudeh na tvitih tako kot so delali leto in pol, tako da se pokvarjenci žal še vedno držijo nad vodo in to samo nakazuje na to, da se misli pacient še naslednjih 30 let držat aaablasti. Taktika, fakerska pokvarjena taktika, ki jo izvaja pacient. Te interpelacije ob dveh glasov manjšine za jajato ne grejo čes..

Hej povej pošteno, minuto pred penzijo ti en ponudi 20 MIO, bi rekel ne hvala? Ne rabim. Mi država več pomeni kot lastna rit.

Dvomim da v slo obstaja kak tak ki bi zavrnil. Sam karma je pras*** bi te že kje ujela 🙂

dobr, sej sem prebral kam bodo dali ta keš in nimam pripomb.. amapk glede na to, da bodo tej modeli dobili dobre penzije, saj so že vsi v letih, bi jst enostavno glasoval proti, samo zaradi pacienta, ker mi ta človek ne deluje normalen.. Manjšine bodo obstajale dokler bo obstajala država, tako, da ni straha za teh 20 milijonov, če jih ne bi dobili zdej, jih bi dobili pa kasnej. To je pač samo ena od podn taktičnih iger s kešom od EU (isto s pomočjo penzinistom in podaljšanje bonov v drugo leto)  pacienta, da ima zagarantiranih 47 glasov v parlamentu, na žalost. Sej šarec bi lahko tud na vse pogoje levice pristal, da bi držal skup prejšno vlado, pa je pač mislil, da se bosta počivalšek in pivčeva držala obljub Cerarja in Erjavca in je odstopil. jajo je zelo umazan igralec na poltični sceni..

Sem pa videl posnetek te kustučeve, ko je govorila v parlamentu in zdej…., če ni doživela neko izgubo kakšnega člana v njenem sorodstvu se ji vidi, da ji je modni kreator Princ teme v oblačenju in v govorjenju, skratka beda od politike na trenutno senčni strani Alp pod to aaablastjo..

Kaj si pa ti želel povedat?

Ampak ta obtožba, da se jo ruši, ker je ženska, je pa v tem konkretnem primeru izpadla zelo smešno. Upam, da jo je vsaj malo sram za te besede.

ženska873, 20.11.2021 ob 10:09

Ampak ta obtožba, da se jo ruši, ker je ženska, je pa v tem konkretnem primeru izpadla zelo smešno. Upam, da jo je vsaj malo sram za te besede.

Očitno ti nisi ženska, ampak zadrt, vaše zagledan star dec!

Ne maram butlov, 20.11.2021 ob 10:23

Očitno ti nisi ženska, ampak zadrt, vaše zagledan star dec!

V 8. marcu, kjer se borijo za pravice žensk so ji odgovorili:

“Kritike vašega dela slonijo na dejstvu, da ste izjemno slaba ministrica. Niso vse ženske v enakem položaju. Vi imate moč in oblast, s katero pride tudi odgovornost. Odgovornost, da svoje delo opravite,” so zapisali in dodali: “In vi, delate slabo. Bolj natančno, svojega dela sploh ne opravljate. Presojamo vas po vašem delu in vsebini in vsi očitki, ki so danes uperjeni v vas, bi bili enaki, tudi, če bi bili moški.”

Ste ministrica, ki ravnatelje in ravnateljice ne seznanja z novimi pogoji dela in spravlja v izjemno težko pozicijo številne pedagoge in pedagoginje,” so nizali očitke ministrici. Tudi to, da je “dopustila, da so z učnega procesa izpadli številni otroci z depriviligiranih družin. Ker niso imeli računalnikov. Ker niso imeli opreme. Ker njihovi starši doma niso govorili slovensko”.

Menijo tudi, da je Kustečeva ministrica, ki molči, in da je “ministrica, ki uničuje visoko šolstvo” in “ministrica, ki je zafrknila praktično vse”. Izpostavljajo še, da je poskrbela za poglabljanje razlik med spoloma. Glede na njihove raziskave so namreč med epidemijo ženske večino šolskega dela prevzela nase, zmanjšal pa se jim je prihodek.

“Kako si drznete govoriti o tem, da kritike vašega dela slonijo na mehanizmih utišanja žensk? Tiho ste bili, ko je vaš predsednik vlade Teo Jarc pošiljal v psihiatrično bolnišnico. Tiho ste bili, ko je vaš predsednik vlade novinarkam govoril prostitutke. Tiho ste bili, ko so se poslanci vaše vlade odpravljali na shode proti splavu. Tiho ste bili, ko se ljudje na pozicijah moči žalili nevladne organizacije. Ker vam je v resnici vseeno za pravice žensk. Ker se vam v resnici gre samo za vas in za vašo moč,” so še zapisali pri Inštitutu 8. marec.

Menijo še, da je Kustečeva “dokaz, zakaj ženske kvote v politiki ne pomenijo dejansko boljših politik, važna je samo njihova vsebina. Ker presojamo po vsebini, bi vam očitali isto tudi, če bi pripadali katerikoli drugi parlamentarni stranki. Tudi, če ne bi bili del te vlade”.

o kustečevi, 20.11.2021 ob 10:38

V 8. marcu, kjer se borijo za pravice žensk so ji odgovorili:

“Kritike vašega dela slonijo na dejstvu, da ste izjemno slaba ministrica. Niso vse ženske v enakem položaju. Vi imate moč in oblast, s katero pride tudi odgovornost. Odgovornost, da svoje delo opravite,” so zapisali in dodali: “In vi, delate slabo. Bolj natančno, svojega dela sploh ne opravljate. Presojamo vas po vašem delu in vsebini in vsi očitki, ki so danes uperjeni v vas, bi bili enaki, tudi, če bi bili moški.”

Ste ministrica, ki ravnatelje in ravnateljice ne seznanja z novimi pogoji dela in spravlja v izjemno težko pozicijo številne pedagoge in pedagoginje,” so nizali očitke ministrici. Tudi to, da je “dopustila, da so z učnega procesa izpadli številni otroci z depriviligiranih družin. Ker niso imeli računalnikov. Ker niso imeli opreme. Ker njihovi starši doma niso govorili slovensko”.

Menijo tudi, da je Kustečeva ministrica, ki molči, in da je “ministrica, ki uničuje visoko šolstvo” in “ministrica, ki je zafrknila praktično vse”. Izpostavljajo še, da je poskrbela za poglabljanje razlik med spoloma. Glede na njihove raziskave so namreč med epidemijo ženske večino šolskega dela prevzela nase, zmanjšal pa se jim je prihodek.

“Kako si drznete govoriti o tem, da kritike vašega dela slonijo na mehanizmih utišanja žensk? Tiho ste bili, ko je vaš predsednik vlade Teo Jarc pošiljal v psihiatrično bolnišnico. Tiho ste bili, ko je vaš predsednik vlade novinarkam govoril prostitutke. Tiho ste bili, ko so se poslanci vaše vlade odpravljali na shode proti splavu. Tiho ste bili, ko se ljudje na pozicijah moči žalili nevladne organizacije. Ker vam je v resnici vseeno za pravice žensk. Ker se vam v resnici gre samo za vas in za vašo moč,” so še zapisali pri Inštitutu 8. marec.

Menijo še, da je Kustečeva “dokaz, zakaj ženske kvote v politiki ne pomenijo dejansko boljših politik, važna je samo njihova vsebina. Ker presojamo po vsebini, bi vam očitali isto tudi, če bi pripadali katerikoli drugi parlamentarni stranki. Tudi, če ne bi bili del te vlade”.

IN tokrat se z njimi povsem strinjam.

8hjugb6mi, 20.11.2021 ob 10:46

IN tokrat se z njimi povsem strinjam.

Tele punčare iz “inštituta” so pa res vredne svoj’ga d’narja?

Sem ženska. In zato lahko presodim, da karkoli se je Kustečevi očitalo, ni imelo nobene zveze s tem, da je ženska. Mi je bilo pa prav smešno, da ji je kaj takega sploh na misel prišlo. Pač ni imela drugih argumentov. S svojim zagovorom je zelo škodovala ženskam, ki so resnično velikokrat diskriminirane.

ženska873, 20.11.2021 ob 11:08

Sem ženska. In zato lahko presodim, da karkoli se je Kustečevi očitalo, ni imelo nobene zveze s tem, da je ženska. Mi je bilo pa prav smešno, da ji je kaj takega sploh na misel prišlo. Pač ni imela drugih argumentov. S svojim zagovorom je zelo škodovala ženskam, ki so resnično velikokrat diskriminirane.

To je za unga, ki baje ne mara butlov.

Ne maram butlov, 20.11.2021 ob 09:48

Kaj si pa ti želel povedat?

A bi rad vedel…, ajde naj ti bo.., da je ta ženska ziher jajatu že masirala jajca, lahko tud takrat, ko je on čivkal na tvitih, če pa še ni si jih pa želi  jajo z okom, ona skokom..

Jaz pa ne, 20.11.2021 ob 11:02

Tele punčare iz “inštituta” so pa res vredne svoj’ga d’narja?

IN kaj ma to veze s tem, da so TOKRAT zadele bistvo?

Bistvo so zadele. Ampak da ni na celem inštitutu ene, ki bi znala slovensko, je pa žalost.

Mene take zadeve iritirajo – a SE RES NE DA pregledat zapisov, preden gredo v javnost?

Po ločitvi je postala tako spremenjena. Potreba po moškem…hlastanjem po orgazmu….

Ženska se spravlja na levičarje? A sem jaz kaj prespala? A ni ona kao iz leve stranke? :===)))

To pa pride ven, ko ji v SDS pišejo zagovor interpelacije. :)))))))))))))))))))) Pa izgleda, da so jo tudi na kakšen tečaj vzeli. “Ne priznaj ničesar, napadaj, napadaj, napadaj!”

Samo v njenem primeru izpade res bedno. Napad, ker je ženska? A je ta babnica, ki je vsem ženskam v sramoto, resna?

oitfšrsa, 20.11.2021 ob 12:24

Ženska se spravlja na levičarje? A sem jaz kaj prespala? A ni ona kao iz leve stranke? :===)))

To pa pride ven, ko ji v SDS pišejo zagovor interpelacije. :)))))))))))))))))))) Pa izgleda, da so jo tudi na kakšen tečaj vzeli. “Ne priznaj ničesar, napadaj, napadaj, napadaj!”

Samo v njenem primeru izpade res bedno. Napad, ker je ženska? A je ta babnica, ki je vsem ženskam v sramoto, resna?

Zato ker ima jajca?

A ni en rekel, da je dobra kot M.Terezija  ? A ni ta rekla , če nimate kruha ……jejte potico. ?  🙂

kruh potica, 20.11.2021 ob 12:33

A ni en rekel, da je dobra kot M.Terezija  ? A ni ta rekla , če nimate kruha ……jejte potico. ?  🙂

???  Tebe pa tale zgodovina mal mede, a ne?

Tisto je bila njena hči (Maria Antonietta). Naša Marička Terezija nam je pa dala krompir. 🙂

Res dela sramoto?, 20.11.2021 ob 12:32

Zato ker ima jajca?

Luštno je imeti jajca iz pozicije moči in z zaledjem. Samo jajca niso njena.

ne, to je tista, ki je z Dunaja v lublani pripeljala vlak, kot je povedal Židan.

približno sto let preden so zgradili progo Dunaj-lublana-Trst

Sendvičarji ste se zopet izkazali in dokazali do kje vam seže umski domet.

Nedelo ministrice ne more biti nižje ocenjeno kot so ji ga ocenili.

Moti me, da nabijate, da bi denar od včerajšnje seje dali mladim zdravnikom.

Pa hudiča kakšni bogovi so na začetku svojega delovnega obdobja?

Mladi učitelji začetniki dnevno odgovarjajo tudi za do 27 otrok/živa bitja/ in imajo tudi začetniško plačo/cca tam malo nad minimalno/. S svojim delom napredujejo in jin ni nič šenkano.

Pa poglejmo vzgojitelje v vrtcu. Enako odgovorni za 14 jasličarjev od 11 mesecev do 3 let, ali pa do 24 otrok od 3- 6 let. Velikokrat se zgodi, da so ves delavnik tudi sami s takim številom otrok.

Koliko mislite, da je plača začetnika/pomočnik okrog minimalca, vzgojitelj okrog 800 €/. Vsi se morajo truditi v specifiki svojih poklicev in vsi bi glede na odgovornost dela morali imeti več.

Ta naša, oh, njihova ministrica za šolstvo ne dela nič ker ima odlične sodelavce, še sreča, da so pedagogi za mile pare tako dobri, da marsikatero stvar izpeljejo kot je potrebno.

sendvičarji običajno ob petkih kolesarijo po lablani, zdaj še ob sredah.

delo ministrice so slabo ocenjevali tisti, ki v življenju nikoli niso nič pametnega naredili.

naj te ne moti me, če bi denar, ki so ga zaradi včerajšnje cirkuške predstave vrgli proč,dali mladim zdravnikom, ki sicer niso bogovi, ampak za razliko od sukićeve, tomičke, vatovca, terčka in podobnih DELAJO.

tudi za učitelje in vzgojitelje bi še nekaj ostalo, res bi morali biti veliko bolje plačani, saj ni enostavno delat ljudmi,  ki nikakor ne bi smeli biti starši.

ta “njihova, oh, naša ministrica” za šolstvo ne dela slabše od prejšnjih ministrov, ampak veliko bolje, razlika je le, da je malo manj vaša.

Kustec je nesposobna in še koruptivna zapovrh.

sum koruptivnega ravnanja zaradi razpisa za podelitev koncesij visokošolskim študijskim programom. Prepričan je, da si s tem razpisom ministrica kupuje podporo pri največji vladni stranki in tako rešuje svojo karierno prihodnost.

1. Opustitev dolžnega ravnanja z neodgovornim zanemarjanjem priprav na šolsko leto 2021/2022 v znanih epidemioloških razmerah;

2. Podcenjujoč, izključujoč in ignorantski odnos do strokovne in zainteresirane javnosti, šolskih sindikatov in civilne družbe ter nesposobnosti usklajevanja epidemioloških ukrepov v sistemu vzgoje in izobraževanja;

3. Ponižujoč in nestrokoven odnosa do znanstvenoraziskovalne dejavnosti;

4. Zapostavljanje družbenih interesov na področju visokega šolstva in uničevanje internacionalizacije;

5. Zanemarjanje področja športa, športnikov in športnih organizacij;

6. Neobčutljivost za duševno in telesno zdravje otrok in mladine;

7. Škodljiva, nespametna in politično motivirana ukinitev Šole za ravnatelje.

https://www.rtvslo.si/slovenija/simona-kustec-tudi-drugic-prestala-interpelacijo/601780

Evolucija političarke od Marije Terezije do Marije Antoinette.

Ministrica Kustečeva izgubila stik z realnostjo: netestirani otroci ne smejo dobiti za jesti, je zabičala ravnateljici | Revija Reporter https://t.co/8tYsBIroU1

— zoran p (@p_zoran) November 20, 2021

Replika54g1, 19.11.2021 ob 19:20

Kmetija, al kaj je že tisti reality show…

Za rajo eno blebetanje ke u tri krasne, za opozicijo, da vsem pokaže kako “dela”  in za kolalicijo, da imajo jih priložnost spet “zabit”, češ, mi pač na vsak način hočemo nesposobne ministre, bolj ko so nesposobni, boljše je, samo da so “naši” in ne vaši.

Vse gre v maloro, dobesedno vse pod to vlado, šolstvo, zdravstvo, sodstvo, policija, pošta, transport, upoštevanje osnovnih zakonov in postopkov – iz vsega se samo še norca delajo, ko v umobolnici.

Mi lahko nekdo našteje kakšnega normalnega poslanca? Ministra, ki dela dobro? Področje, ki ni u malori?

Glede na tvoje dolgotrajno bivanje v umobolnici ti kar verjamem na besedo.

Velika večina ministov dela zelo dobro, drugo pa je, kaj javnosti nabijajo čebinski mediji. Obramba pod Erjavcem in pod Toninom je kot noč in dan. V prid Tonina kajpak. Pa če se plazi po blatu ali ne. Saj Erjavec je naredil tudi šov, celi 2 skleci, nato so pa morali čebinski mediji narediti montažo, kao da jih je zmožen narediti več. Je prijatelj bil zraven ob tem happeningu in povedal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close