internet tipi
Kot sem brala vaše poste, ste si nekatere našle partnerja preko neta.
Mene pa zanima, kaj za eni tipi so to v povprečju.
Mogoče bi odgovorila katera, ki je šla večkrat na drink s kakšnim internet znancem.
Res me zanima, a so to prezaposleni ljudje, a so tolk grdi, čudni … a so to mogoče kakšni invalidi, pohotneži …
hvala in lep dan
“Res me zanima, a so to prezaposleni ljudje, a so tolk grdi, čudni … a so to mogoče kakšni invalidi, pohotneži …”
Halooooo??? A potem smo vsi, ki smo si že našli internetna znanstva, prijatelje, mogoče celo partnerje takšni??????????
A si ti takšna? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jaz partnerja nisem spoznala preko neta. Sem pa spoznala že preko 20 ljudi obeh spolov preko neta in so vsi ljudje dobrega srca, iskreni in pošteni. Priznam, da je večina moških, ki sem jih imela priložnost spoznati, tudi zelo luštnih in seksi ;))) Prav tako žensk!
Edino v besedi “prezaposleni” se strinjam s tabo, ker sem ena takih tudi jaz.
čao
Mene tudi to zanima. Kaj je to za en folk, jaz namreč razlikujem ali sem po ž. forumih ali pa po raznih straneh, ki so namenjene izključno za iskanje partnerjev.
Najbrž pa so to res prezaposleni ljudje, mogoče frustrirani … hehe
Poznam pa tudi nekaj t. i. invalidov, ki ful visijo na tovrstnih straneh. bla bla
Uff se takoj razburite. Sumljivo!! Ja ja ste tle res sami čudaki, invalidi … in kaj je narobe z invalidi. Grdih pa menda sploh ni.
Tako kot po cesti srečaš vse živo nekaj takega je tudi na Kupidu ali na Ona-on.
In zakaj so spodaj bejbe pisale, da morš biti previden. Eh zato, ker so sami sexy gor. Pa te potem prime …
Ljudje na internetu so tisti, ki nas obkrozajo v RL. Nekateri so res prezaposleni, nekateri so prevec sramezljivi, da bi lahko iskali partnerja v RL ali pa niso dovolj samozavestni.
Spoznala sem ze ogromno ljudi preko interneta in le nekaj izjem je bilo, ki so bili malce cudni.. Eden je bil ze skoraj seksualni manijak.. ampak to je ze druga zgodba 🙂
Tipi nekateri v redu, nekateri čudni, nekateri prijazni, drugi zateženi…
Pišeš toliko kot ti paše in tistemu, ki ti paše, brez obveznosti. Spoznavaš preko misli, ne verjemi vsega takoj, malo povrtaj…
Če te zanima, greš brez obveznosti na kavo, da lahko čez pol ure vstaneš in greš…
Moje pol ure se vleče eno leto, v skupnem stanovanju in kar ne zgleda, da bo že konec. :))
Ne vem komu bi se lahko še zahvalila, da me je kliknil. Srečna sva oba. Pa nisva rosno mlada.
ellow!
Vsak ima svoj način spoznavanja. Eni so zelo ekspeditivni, takoj zašibajo telefonske in ekola, kofe je tukaj. Sama sem bolj polžje narave, zato rabim mal več časa, ampak ko ugotovim, da sva na isti strani brega, da se imava o čem pogovarjat, potem sploh ni dvoma. Če ga prej ujamem še na kakšnem chatu in nama tam zalaufa, je pa sploh to en cahn, da je PAČ treba it na čaj in kakšno rečt v živo.
Spoznala sem že kar nekaj mladeničev preko neta – ne z namenom, da si ustvarmo gnezdece, ampak če se užge – toliko bolje. VSI brez izjeme so bili prijetni, z večino imam še zdaj stike vsaj preko neta in sem zelo vesela, da sem jih spoznala. Fejst fantje v vseh pogledih, ni kaj. Je bla pa selekcija tud kar huda. :))
GO!
Po čudovitem letu in pol z mojim dragim še vedno ne vem komu/čemu (nebu?) se moram zahvalit za to, da sem kliknila na nek po pravici povedano butast nick, katerega lastnik se je na srečo zlagal glede kraja bivanja, drugače se na tisto opcijo še spomnila ne bi, da ne omenjam, da bi še vedno čakala na koga, ki bi se sam od sebe prišel ponujat na vrata, če me prijateljica ne bi bila prepričala, da sem sploh šla na net.
Vmes sem se s tremi srečala v živo, skoraj takoj po kliku, ker so tako vztrajali, čeprav mi pravzaprav ni bilo do tega. In na pijački me niso prepričali, čeprav so to bili prijetni klepeti. Vsakič sem takoj po “randiju” preverila, če me čaka kakšen mejl od lastnika tistega smešnega nicka. Me je, vedno! In da ne govorim, koliko denarja je v prvem mesecu in pol, dokler se nisva srečala v živo, šlo za chat!!!! O, se je 100X obrestoval….
In prav kmalu se bova poročila….
Od sreče se čisto preč, zato mi ne boste zamerili, če sem tako naložila, da se ne znajdete :)))
Nebi jih imenovala internet tipi, ampak internet ljudje,inso čistotakšni kot v realu,pomoje še bolj odkriti, saj se skrijemo za nekimi niki in vzdevki.
Na netu sem spoznala čudovite ljudi, nekaj čudnih, nikako pa ne čudakov.
In da, spoznala sem tudi invalide, ki jim je net okno v svet, in spoznala ljudi, ki se bojujejo z boleznijo. Tako, čistotako kot v realu.
lp
Na netu sem si krajšala čas v večernih urah, ker nisem imela nobenega časa. Spoznala sem moškega, enako zaposlenega kot sem bila sama. Spominjam se kako me je skrbelo, kako bo ko sva šla prvič na kavo. Pa je bil še prijetnejši kakor se je opisoval oz. sem si ga sama približno predstavljala. Skupaj sva bila leto in pol. Veliko sva se naučila en od drugega. Obema se je pogled na življenje spremenil za 100%, še danes mislim da sva si bila prav usojena. Tudi on tako gleda na najino vezo. Zdaj imava vsak svojega partnerja in sva oba zelo zadovoljna. Občasno se še slišiva kot prijatelja za kak nasvet…
Na netu sem najdla psihicne bolnike, ki ne jejo zdravil od psihiatra, kurbirje, ki so varali nosece zene, tipe, ki so besni na bivse, ker jim plačujejo preživnine za otroke, živijo pri mami in tam bojo ostali, ker ljubijo svojo mamo, iščejo samo eno za jajca praznit, potem eni ki v tujini delajo in jim je dolgčas, taki se menijo ful ko so v tujini, ko pridejo v Slo pa so potem nedosegljivi za kako kavo ali kaj, potem par bab ki iščejo še eno za svojega tipa za sex v troje, en ki je bil na sodišču že večrat obravnavan, pa tudi sexualne manijake, ki bi sam analno sexali, in jim je vseeno kaj ženski paše. Še kaj? Res sem srečna da sem iskala na netu folk, ampak sem ugotovila, da takih kot sem jaz več ni: sem zanesljiva, direktna, iskrena, srčna, zabavna, poštena punca in nikdar nisem lagala in se okoli gonla in se nebom.
https://www.youtube.com/watch?v=KBRthi4DWvY
No zanima me kaksne so potemtakem sele zenske?
Forum je zaprt za komentiranje.