Najdi forum

internet malo drugače

Zanima me nekaj v zvezi s gsm telefonom in internetom. Slišala sem, da obstaja možnost, da kupiš sim kartico, katero uporabljaš preko bluetootha in s tem imaš povezavo do interneta na računalniku. Tako nekako, bolj podrobno ne znam razložiti, ker še sama ne vem zakaj se gre. To bi lahko prišlo recimo prav za tiste, ki nimajo telefonskega priključka in s tem ni mogoča internetna povezava.
Zanima me, če kdo ve kaj več o tem in če mi lahko malo bolj po domače razloži kak je potopek in kako poteka. Vem še, da so možni paketi tarif glede na hitrost prenosa in glede na to kako hitro kaj prenašaš. Bom nehala bluzit, da ne bom kaj zakomplicirala.
Mogoče kdo ve zakaj se gre?
Kakšna stran, kjer bi si lahko kaj pogledala? Informacije sem dobila v teletrgovini?

LP

Verjetno misliš uporabljati mobilno omrežje za dostop do spleta… Pri nas ponujata to možnost mobilna operaterja Mobitel: s tehnologijo UMTS in SiMobil: s tehnologijo EDGE. Kako boš pa uporabljala internet: GSM +internet ali prenosnik + internet, je pa odvisno kaj hočeš. Za mobitel imaš opis tukaj: in , za SiMobil pa tukaj: . Za konec pa še test…

Lp, Max

Ali pa uporabi kar svoj telefon za brskanje po internetu, pogoj je, da ti podpira javo…

Hvala

lp..

obstaja še brezžični internet..wireless…

Kako in kam? Odvisno od lokacije kje stanuješ

Netki – piši mi na satv@hop.to če te zanima…

lp,
Robi

mogoče pa vse to ni res? Ali smo v Matrici ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close