International marketing development
Omenjeno podjetje mi je poslalo na moj naslov vabilo na podelitev neke nagrade in naj bi do potankosti predstavili moje potovanje!? Vabilo velja za 4 osebe. O tem,da je to spet neka potegavščina ne dvomim.Zanima me ali je to mogoče promocija sončnega zahoda pod drugim imenom in kje dobijo osebne podatke,namreč je navedeno,da so iz baze podatkov izžrebali ravno mene….Se sprašujem iz kakšne baze podatkov???…prvič slišim za to firmo…
Hvala za pomoč in LP
Mene bi zanimalo edino to, kje je ta firma dobila moj naslov, iz katere “baze podatkov”. Ker če že komu, iz kakršnegakoli razloga, dam svoj naslov, to ne pomeni, da ga le-ta lahko kar posreduje vsenaokoli.
Drugač me pa take zadeve niti slučajno ne zanimajo, potovanja si zorganiziram sama ali pa poiščem kakšno verodostojno agencijo na netu, ki ne gnjavi s kakšnimi predstavitvami in podobnim.
Prosim lepo če mi lahko sporočite, naslov te firme…
ker smo bili opeharjeni s strani unikatnih sanjskih počitnic, bi jih rada obiskala oz. kontaktirala z njimi…
lahko tudi na mail: pocitnice2012@gmail.com
Najlepšaaaa vam hvalaaaa
Lep vikend
Katja
Tudi meni so podobne zadeve pošiljali, od nekega zastonj orodja na podelitvi pa vse do sedaj sanjske počitnice.
Ne sprašujte se , kdo je ta, zakaj in podobno, naravnost na policijo glede zlorabe osebnih podatkov.Jaz sem to že storil!!
Dajte malo razmislite, zakaj so napisali ta stavek: Neprijavljenim osebam vstop žal ne bo mogoč ter tako nagrada in darila propadejo!! Ja , da imajo kontrolo kdo je vse tam, samo jaz imam vseeno video zapis dogodkov!
LP
LEPO POZDRAVLJENI MI LAHKO ZAUPATE TISTI KI STE DOBILI MAIL ALI KLIC ČE IMETE KAKO TELEFONKO ALI NASLOV NJIHOV NAMREČ TUDI MENE SO OGOLJUFALI ZA 300 EVROV HVALA
BANIC.BRIGITA@GMAIL.COM
Pozdravljeni!
Jaz sem tudi dobil, termin 20.4.2012 gostilna LIPOT, Dobrovnik, Prekmurje ob 17:00 Bodite točni!
Po moje je high preasure marketing, v smislu edina priožnost ja samo tam v tisti uri, in plačaj takoj ker 5 minut kasneje več ponudbe nebo,…pa verjetno žrebanje za žrebanjem in glej ga zlomka spet si ti zmagovalec prejmeš uro, potovalne kovčke,…evforija na vrhuncu, v glavnem ni časa da bi poklical kolega da bi počekiral primerljive last minute ponudbe…
moj komentar, lp
tudi jaz sem bla izžrebana, pa moja babica, lepo prosim, 80 let ma, ziher bo šla v turčijo
predstavitev je pa 23. in 24. 4. ob 17h, gostilna Kuhar-Kosi, Puconci, Prekmurje
se sploh splača iti na to “potovanje” ali pa te samo stisnejo v neki gnusen hotel, zaračunajo pa za 5 zvezdic?
aja, pa CEO je Michael Mayers (aka. vohun, ki me je nategnil)…
čudno vse skupaj
Forum je zaprt za komentiranje.