Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Inteligentni več težav v odnosih

Inteligentni več težav v odnosih

V družboslovju je vse mogoče, v naravoslovju pa niti ne. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tu kažeš zgolj ti, da imaš očiten manjvrednostni kompleks, ker IQ nima veze z značajem človeka. ;))

No tisti ekstra inteligentni so res redkost, se strinjam z matjazkom. Bolj sem imela v mislih recimo tiste 2, 3 na razred, ki najbolj izstopajo.
Sem pa recimo opazila, da imajo včasih probleme v šoli. Naloge so jim prelahke in se dolgočasijo in posledično ali zganjajo nemir ali niso zainteresirani.
Učitelji pa pogosto ne zaznajo v čem je težava.

PODPIŠEM! QL

Koliko sem imela opravka s tem, je meja 5% in ne manj 😛

V OŠ smo pisali teste, če se še spomniš :).[/quote]
Nekateri smo jih reševali, ker so bili pogoj za sprejem v službo. Šele takrat sem izvedel za svoj IQ. 🙂

Drugače pa je inteligenca širok pojem, zato smo ljudje različno sposobni na različnih področjih.
Težave v odnosih pa niso pogojene z inteligenco, ampak s karakterjem ter prepričanji, ki smo jih pridobili od okolja. Introvertirana oseba bo zato težje navezovala stike. Zaradi introvertiranosti, pa se zato več ukvarja s sabo in s knjigami, kar ga naredi pametnejšega. A zaradi tega nič bolj izkušenejšega na področju odnosov.

[/quote]

V družboslovju je vse mogoče, v naravoslovju pa niti ne. ;)[/quote]

Na pomoč, Matjažku so vgradili Katenjkine možgane. :)))

Antilopa, glej, kako si me citirla. Ko omeniš Katenjko, se zgleda vznemriš, ker se pojavijo napake pri citiranju. :))))

Za avtiste je značilno, da se ne morejo vklopiti v okolje, torej je nekaj na tem. Vsi ostali so povprečni. Njihovo obnašanje je le odraz neotesanosti.

da ne zgubljam cajta z vami: a je razen mene (in sbe111) še kdo kaj brihtnega napisal … al ste spet sam golobe oponašal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zate ne moremo oporekat, da nisi brihten, lahko pa mirno rečemo, da si na žalost in sramoto tvojim staršem, neotesan [sub][sub](star grčav hlod).[/sub][/sub]….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jz sem opazil, da si babnce tle gor precej dovolijo se vidi da manjka moško roka doma : )

Mogoče pa je doma trda roka, pa si ravno zato na forumu dovolijo več. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A tako:). Spet en pameten:))).

Zase lahko rečem, da si v reali upam še več. Tukaj se res zadržujem:).

Marko to bi morale pa one povedat, ker ene so pa res prefrigane : )

Goldfish tudi zate velja prej omenjeno. Ena prava moska roka, da naredi malo reda v hisi : )))

Saj si inteligenten, samo se še odločam v kateri predal bi te vrgla…IQ ali EQ:).
Mogoče ti potrebuješ žensko roko in projeciraš na druge, ker si ne priznaš:).

Haha GF dost si upaš : )))

Mislis da bi jaz potreboval zensko roko? : ))

Zdaj sem prepričana!:)) Ja, zagotovo!:)

GF ti si mi pa zmeraj bolj zanimiva ceprav si dost upaš : )

Morda pa tebe peljem kdaj plesat : )))

A veš, da si zelo skromen:). Kaj bi šele bilo, če bi pokazala vse, kar si upam:))). Ples v dežju, a ne:)). Jutri bodo nalivi, pripravi rokavčke:).

Haha GF sej znam plavat žabco haha. Ja jutri bo res slabo vreme za vikend pa sonce : )

GF .. a veš kaj je tvoj domet?
Da plavaš sem ter tja tako, kot policaj pred akvarijem miga z glavo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Seveda ima inteligentni človek VEČ težav v odnosu….

Sploh pa Inteligentni moški….

Ker inteligentna ženska še vedno VELIKOKRAT razmišlja z ČUSTVI ne glede na njen IQ to ji je v naravi…. moški smo tisti ki lahko veliko večkrat pogledamo na zadevo brezčutno in pragmatično kot ženske…

Drugo dejstvo pa je da ima inteligentni več težav v odnosih je zato ker vidi širši spekter problema in razume da ni samo 1 pot… medtem ko običajno ženske vidijo samo 1 pot v odnosu… to je da mora bit tak kot piše v ”pravljici”

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Haj, če je oseba res inteligentna vidi rešitve ne pa težave in posledično nima težav v odnosih…. 😉
Oni drugi si pa samo domišljajo svojo inteligenco…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zate ne moremo oporekat, da nisi brihten, lahko pa mirno rečemo, da si na žalost in sramoto tvojim staršem, neotesan [sub][sub](star grčav hlod).[/sub][/sub]….[/quote]

če sva že na takšni komunikaciji … mi je bolj všeč, da sem neotesan kot ti , ki si zdriz ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close