Inštrukcije SPSS
Pozdravljen Matic,
morda vam lahko pomagamo v Valiconu – za trženje in podporo uporabnikom programa SPSS skrbimo že več kot 10 let. Javite se nam na mojca.smerdel@valicon.net.
Lep dan,
Mojca
V kolikor je zadeva še aktualna… Nudim inštrukcije za program SPSS ter pomoč pri izdelavi in interpretaciji empiričnih delov diplomskih, magistrskih ali doktorskih nalog.
Moj kontakt: jernej.sostar@gmail.com
Zdravo!
Če kdo potrebuje pomoč pri analizi podatkov, izdelavi empiričnih delov diplomske, magistrske ali doktorske naloge, z veseljem pomagam s pomočjo SPSS programa.
Prav tako pa na področju statistike in obdelave podatkov s pomočjo SPSS nudim inštrukcije.
Moj kontakt: jernej.sostar@gmail.com
Inštrukcije SPSS in nudim pomoč pri izdelavi statističnih analiz s programom SPSS:
Kontakt: http://www.statistika.co
Viber/tel.: +387-63-997996
Skype ID: XYleonardo
email: info@statistika.co
– Opisna statistika, osnovni statistični izračuni (mediana, modus, aritmetična sredina, varianca in standardni odklon, asimetrija, sploščenost ter razne koeficiente).
– Inferenčna statistika.
– Univariatna analiza (frekvenčne porazdelitve, grafična predstavitev, opisne statistike (srednje vrednosti, koeficient asimetrije, sploščenosti), intervali zaupanja itd.).
– Bivariatna analiza (kontingenčna tabela, povezanost med spremenljivkami (x2, Kontingenčni, Cramerjev koeficient, Spearmanov, Pearsonov koeficient), T-test, ANOVA).
– Multivariatna analiza (regresijska analiza, faktorska analiza, diskriminantna analiza, T-test, ANOVA)
Pomagam tudi pri:
– Oblikovanju anketnih vprašalnikov (spletnih anket) in drugih merskih inštrumentov (vprašanj za intervju,…),
– oblikovanju hipotez in raziskovalnih vprašanj ter testiranju in
– pisanju interpretacij pri posameznih analizah.
Cena je zmerna, delo pa opravim kvalitetno in hitro, tako da če se vam mudi z oddajo diplomske ali magistrske naloge, pa ne veste kako bi izvedli empirični del naloge, ne odlašajte in mi pošljite povpraševanje ali pa me pokličite.
Če potrebujete pomoč pri seminarski, diplomski ali drugi nalogi sem vam na voljo na naslovu:
Kontakt: http://www.statistika.co
Viber/tel.: +387-63-997996
Skype ID: XYleonardo
email: info@statistika.co
Nudim pomoč pri statistični obdelavi podatkov s programom SPSS. Nudim tudi pomoč pri zasnovanju ideje in hipotez za diplomske/magistrske naloge. Svetujem glede ustrezne izdelave anketnega vprašalnika (vsebine iz družboslovne smeri). Nudim tudi inštrukcije in svetovanje glede izbire ustreznih statističnih testov. Dosegljiva sem na: spss123statistika@gmail.com
Nudim pomoč pri statistični obdelavi podatkov s programom SPSS. Nudim tudi pomoč pri zasnovanju ideje in hipotez za diplomske/magistrske naloge. Svetujem glede ustrezne izdelave anketnega vprašalnika (vsebine iz družboslovne smeri). Nudim tudi inštrukcije in svetovanje glede izbire ustreznih statističnih testov. Dosegljiva sem na: spss123statistika@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.