Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Marko, ko toliko omenjaš, da ti je lepo oz da je obema…sem dobila vtis, da vama je najlepše, ko si ti na monu in ona po svoje 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tudi mene to skrbi, pa saj ne da bi bila moja stvar, ampak zdi se kot da vaju vežejo lažnive in hudo krivične špekulacije nekih forumskih neznancev in nato vajin zagovor, kako zelo sta srečna. Pa živita svojo vezo in ljubezen, naj bo lepa edinstvena neponovljiva, avtentična…ne pa kot je klasično pri slovencih, ki se hvalimo, kako nam gre super, da nam nato sosed zavida in potem se živi od te zavisti, ne pa svojega življenja.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Zavist povzroča bolezen oz tisti, ki zavestno želijo živeti svoje življenje je ne poznajo 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mislim da sem napisal da DEBATE v katero prideš ti oz v kateri začneš sodelovat 😀

Ti od tega ne odstopaš a mel si kolko žensk v zvezi ali vsaj res dobro spoznanih (tudi spolno) da lahko o tem sploh govoriš?

1 ni niti konkreten primer še manj pravilo… da pa potem poveš to za celotno populacijo žensk ki si želijo resne zveze pa je malo preveč za vsakega, sploh zato ker posplošuješ in potem velja za tvoje trditve NIČELNA hipoteza če veš kaj to sploh je…

zato pa pameten človek reče načeloma/večinoma/več kot 50%

Ja ampak če moškemu več ni lepo zato da je njej lepo to več ni OBEMA pol….

Upam it stavit da nisem 1x prebral replike uporabnika On_ ki bi se glasila da imam pa NEKAJ prav, pa vsi vemo da noben nima VSE narobe… No od tebe sem to prebral morda 2x ali max 3x…

Jaz sem se strinjal takrat ko se je potrebno strinjat z katerimkoli izmed forumskih uporabnikov…

debata ki je neproduktivna je boljše da se ”poserje” kot pa nadaljuje 😉

moja replika oz žaljivka pa je bila namenjena DEJSTVU da nisi uporabil enakih standardu ko si napisal nekaj za mene medtem ko za baje tvojo punco ki je odprla temo pa to ni veljalo bilo pa je enako če ne še vsaj BOLJ nekonstruktivno kot moja replika kajti zavzelo je novi topic kjer je bilo EVIDENTNO vnaprej da se bo razvnela debata na OSEBNEM nivoju namreč takšen je bil tudi tekst tvoje ”drage”

Zakaj nisi vprašal oz. javno na forumu izpostavil tega, kaj je v njenem novem topiku bilo KONSTRUKTIVNEGA za debato… ničesar in to je problem ker ni enakih meril…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Očitno tudi sosed ni zadovoljen, če se ima čas ukvarjati z zavistjo, namesto s svojim žilvjenjem. 🙂
Problem ima pravzaprav sosed, ki morebiti niti ne ve, kako drugi v resnici živi.

Očitno tudi sosed ni zadovoljen, če se ima čas ukvarjati z zavistjo, namesto s svojim žilvjenjem. 🙂
Problem ima pravzaprav sosed, ki morebiti niti ne ve, kako drugi v resnici živi.[/quote]
Ta sosed zna včasih veliko povedat o sebi, samo treba znat brat med vrsticami. Poleg tega imaš pa še uro zraven napisano in število prispevkov, ki že sami po sebi povedo dovolj. Jaz sem ga že po dveh tednih prebral, nekateri pa očitno potrebujete za to najet Columbota. Mislim, da bo sedem let stalnega teoretiziranja, prepričevanja, tolčenje prazne slame, skratka nakladanja v nedogled dovolj prepričljiv podatek, da si lahko drznem napisat – ta model take buče kotali, da glava peče.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hahaha…ta stavek pa zmaga.

ps: res ne razumem, zakaj ti očitajo pomanjkanje konstruktivnosti.

Problem ima pravzaprav sosed, ki morebiti niti ne ve, kako drugi v resnici živi.[/quote]

kavelj je v napihovanju samopomembnosti … in ŽELJI po tem, da bi bil kdo (npr. vsaj sosed) foušljiv. Saj vrašal tega soseda itak ni nihče, kako se počuti in koliko foušije zganja — trditev da je foušljiv je pa ultimativna … ker je zajteva do njega takšna, da JE foušljiv

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni je lepo praktično ves čas, tako da je tvoj občutek kar dober. Ko sem pa z njo, me pa itak ni tu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi mene to skrbi, pa saj ne da bi bila moja stvar, ampak zdi se kot da vaju vežejo lažnive in hudo krivične špekulacije nekih forumskih neznancev in nato vajin zagovor, kako zelo sta srečna. Pa živita svojo vezo in ljubezen, naj bo lepa edinstvena neponovljiva, avtentična…ne pa kot je klasično pri slovencih, ki se hvalimo, kako nam gre super, da nam nato sosed zavida in potem se živi od te zavisti, ne pa svojega življenja.[/quote]
Lepo, da te skrbi. To je lep občutek. 🙂 Ampak, ne rabi te. Je pa res, da včasih padem na provokacije in povem o sebi več, kot je potrebno. Potem pač moram popravljat, kar sem si zakuhal in sem kar naprej zagovarjam. Preveč pošten sem, jebi ga. 🙂 Samo to je.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni je lepo praktično ves čas, tako da je tvoj občutek kar dober. Ko sem pa z njo, me pa itak ni tu. ;)[/quote]

Hahaha…pa saj si nonstop tu 😛

Meni je lepo praktično ves čas, tako da je tvoj občutek kar dober. Ko sem pa z njo, me pa itak ni tu. ;)[/quote]
Aja, kdaj te pa ni tu ? Vidiš to je tisto kar se ne ujema s tvojim pisanjem.

Ta sosed zna včasih veliko povedat o sebi, samo treba znat brat med vrsticami. Poleg tega imaš pa še uro zraven napisano in število prispevkov, ki že sami po sebi povedo dovolj. Jaz sem ga že po dveh tednih prebral, nekateri pa očitno potrebujete za to najet Columbota. Mislim, da bo sedem let stalnega teoretiziranja, prepričevanja, tolčenje prazne slame, skratka nakladanja v nedogled dovolj prepričljiv podatek, da si lahko drznem napisat – ta model take buče kotali, da glava peče.[/quote]
Ta sosed je Katenjka, če nisi doumel. Matematika, slovenščina, razumevanje Sadni. Sedi, 1! 😉

Hahaha…pa saj si nonstop tu :P[/quote]
Ah ne, to se tebi samo zdi, ker si sama. 😉 Sem samo med delom (nisva sodelavca namreč) in zvečer, namesto tv. Napišem pa malo več, zato se mogoče komu zdi, da sem ves čas.

Ah ne, to se tebi samo zdi, ker si sama. 😉 Sem samo med delom (nisva sodelavca namreč) in zvečer, namesto tv. Napišem pa malo več, zato se mogoče komu zdi, da sem ves čas.[/quote]

Tvoja buča je zelo uboga, najbolje da jo že jutri prodaš na Plečnikovi tržnici, da ne ti ne bo predčasno zagnilila 😛

A to imaš ti seks frendico, glede na to, da sta verjetno skupaj 20 minut na teden dni? To ni veza 😛

Hm, zadnji stavek se je definitivno nanašal na nas uporabnike, ki “sklepamo” kako ti živiš, pa če to Robi prizna, ali ne, mi je vseeno. Pa sedim že btw, nekateri zberemo za stol veš. Kaj ti pa stojiš zraven računalnika al kako, si 100 cm visok, da se ti ni potrebno prepogibat ?

Ah ne, to se tebi samo zdi, ker si sama. 😉 Sem samo med delom (nisva sodelavca namreč) in zvečer, namesto tv. Napišem pa malo več, zato se mogoče komu zdi, da sem ves čas.[/quote]

Delaš pa v javni upravi ne? kajti samo tam bi mel tolko cajta pisat po forumih 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dobra :)))))

Hm, zadnji stavek se je definitivno nanašal na nas uporabnike, ki “sklepamo” kako ti živiš, pa če to Robi prizna, ali ne, mi je vseeno. Pa sedim že btw, nekateri zberemo za stol veš. Kaj ti pa stojiš zraven računalnika al kako, si 100 cm visok, da se ti ni potrebno prepogibat ?[/quote]
Imaš prav, saj tudi Katenjka je uporabnik. Zdelo se mi je, da si ti mislil, da sem ta sosed jaz. Verjetno sem površno bral.

Hm, zadnji stavek se je definitivno nanašal na nas uporabnike, ki “sklepamo” kako ti živiš, pa če to Robi prizna, ali ne, mi je vseeno. Pa sedim že btw, nekateri zberemo za stol veš. Kaj ti pa stojiš zraven računalnika al kako, si 100 cm visok, da se ti ni potrebno prepogibat ?[/quote]
Imaš prav, saj tudi Katenjka je uporabnik. Zdelo se mi je, da si ti mislil, da sem ta sosed jaz. Verjetno sem površno bral.[/quote]

Katenjka je uporabnica! Si kdaj slišal za ženski spol? Si v svoji vezi tudi tako furjasti? Nič čudnega, da je neka na pol pismena gospa zadostna zate 😛

Ta sosed zna včasih veliko povedat o sebi, samo treba znat brat med vrsticami. Poleg tega imaš pa še uro zraven napisano in število prispevkov, ki že sami po sebi povedo dovolj. Jaz sem ga že po dveh tednih prebral, nekateri pa očitno potrebujete za to najet Columbota. Mislim, da bo sedem let stalnega teoretiziranja, prepričevanja, tolčenje prazne slame, skratka nakladanja v nedogled dovolj prepričljiv podatek, da si lahko drznem napisat – ta model take buče kotali, da glava peče.[/quote]
Ta sosed je Katenjka, če nisi doumel. Matematika, slovenščina, razumevanje Sadni. Sedi, 1! ;)[/quote]Marko meni se zdi blazno lepo, da si našel svojo ljubezen, pa če je preko neta ali kako drugače. Tako lepo mi je to, da koga najdeš, da ne bi ne njega in ne sebe izpostavljala na nek forum pred pol slovenije, vsem mimoidočim bralcem in seveda provokativnim piscem. Čemu ti čutiš to potrebo spričo vsega tvojega razumevanja, gotovosti, spoznanj o sebi in o drugih, ti, ki si mnenja, kako je svet in življenje lepo..zabijaš pa čas tu vsak petek in svetek, na sončno in deževno nedeljo, minuto po sedmi uri zjutraj in malo pred polnočjo… ne razumem te in se ti čudim, zavidam ti pa ne, resnično ne..

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, zgoraj sem odgovoril čemu čutim potrebo. Bil sem sprovociran, da sem lažnivec in da to ni mogoče, da sem v zvezi in kaj vem kaj še vse. Pa sem vam dal malo “fujtra”, čeprav sem vedel že vnaprej kakšna bo reakcija. Čeprav je še vedno resnica, jo eno zelo težko prenašate. To je za vas, da naredite kako koristno delo na sebi, na vseh občutkih, ki jih ob tem doživljate. Eni zavist, drugi jeza in tako naprej.

Kaj natanko naj bi zavidali nekomu, ki je zaverovan v nekakšno popolnost, ki da jo je dosegel in celo trdi, da je dosegel absolutno srečo? Takšne ljudi lahko pomiluješ in se čudiš njihovi domišljavosti..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

to, da zaradi napake v sistemu veš v kaj je kdo zaverovan …. in TI si po lastni nesreči še vedno toliko živ, da se sprašuješ o smislu zavidanja.

Matr, da tudi skurjeno truplo ni tako crknjeno kot si ti..

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

to, da zaradi napake v sistemu veš v kaj je kdo zaverovan …. in TI si po lastni nesreči še vedno toliko živ, da se sprašuješ o smislu zavidanja.

Matr, da tudi skurjeno truplo ni tako crknjeno kot si ti..[/quote]Napaka v sistemu je nekaj drugega, ne pa spiderjeva percepcija.
Če veliko ljudi misli isto, se to stališče v limiti približa realnemu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close