Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

[/quote]
Ne zdi se mi, da sem zmagovalec. Pravzaprav sem zgubar, ker sem spusti v debato, ki je ne podpiram.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Saj za to nekako zbiramo moči vsak dan, ko se vstanemo. Ampak upanje na koncu dneva vedno usahne. Zjutraj pa je spet na vrhuncu. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebi vsaj rečejo, da nisi slab. Mi pa s tem nismo zadovoljni. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moti me, da pacienti, kot sta Marko in On_ uničijo vsako temo. Tudi ko nimajo nič povedati. S stalnim offtopičarjenjem, obešanjem na vsako repliko vsakogar, s stalno relativizacijo, kontriranjem zaradi kontriranja samega. Tu ni več nobenih debat, samo anti-debate in spraševanje o smislu svega skupaj.[/quote]
Antidebato narediš ti sam, ko ne znaš več normalno replicirat, ko kdo tebe replicira, ampak užaljeno sikaš nazaj, kot da ti je kdo kaj vzel. Pojma nimaš o debatiranju, ker se počutiš takoj ogroženega in napadenega, ko kdo napiše nekaj, kar ni v skladu s tvojo resnico. Vprašaj se, čemu tak odziv pri tebi, proti čemu se tako strastno boriš. Lahko bi debato čisto normalno speljal, ampak se delaš, kot da tega nisi sposoben. Kot otrok. Sadni je mali otrok, ti pa malo večji.

Depresivike me ne morejo spraviti na obrate![/quote]

Depresivna ti je tista v katero tiščiš svoj privesek :P[/quote]
No tole je pa ni nivoju Sadnega. Si že imela boljše dneve. ccc

Ne zdi se mi, da sem zmagovalec. Pravzaprav sem zgubar, ker sem spusti v debato, ki je ne podpiram.[/quote]

ja. se strinjam s tabo.

največja jeba je, da ko idijotu rečeš, da je totalni idijot … on tebe prevzame v svojo kategorijo.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Depresivna ti je tista v katero tiščiš svoj privesek :P[/quote]
No tole je pa ni nivoju Sadnega. Si že imela boljše dneve. ccc[/quote]

Slabo presojaš, odkar sva s Sadnim par, sva si vsak dan bolj podobna :)))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne zdi se mi, da sem zmagovalec. Pravzaprav sem zgubar, ker sem spusti v debato, ki je ne podpiram.[/quote]

ja. se strinjam s tabo.

največja jeba je, da ko idijotu rečeš, da je totalni idijot … on tebe prevzame v svojo kategorijo.[/quote]
Tko je premagala me je!
Grem po hrbtu umit eno od depresivk!!
Lahko noč!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Slabo presojaš, odkar sva s Sadnim par, sva si vsak dan bolj podobna :)))))[/quote]
To se pravi, da dobro presojam, če sta si vedno bolj podobna. Pa vidva ne bi preživela skupaj, pobila bi se med sabo. 🙂

Slabo presojaš, odkar sva s Sadnim par, sva si vsak dan bolj podobna :)))))[/quote]
To se pravi, da dobro presojam, če sta si vedno bolj podobna. Pa vidva ne bi preživela skupaj, pobila bi se med sabo. :)[/quote]

Pha – kot da me tvoje mnenje zanima, raje se s Petro lotita pravopisa pa slovnice, da ti ne bo delala s svojim pisanjem tu sramote, če sploh veš kaj to je 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

zmedena_samica > petra x…..anyday

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

…and any night :))))))

Saj pravim, bolje bit “polpismen” na forumu, kot pa polpismen po karakterju. :)) Boš tudi ti delala na karakterju ali si boš še naprej delala sramoto? 😉

kam naj nakažem za vajinin doživljenski kontingent kondomov (vključno z natikanjem) … na ne proizvedeta novega “debila” — vaju bomo že preživeli … ampak našim vnukom, pravnukom, prapravnukom … pa vajinih produktov res ne moremo privoščiti.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moti me, da pacienti, kot sta Marko in On_ uničijo vsako temo. Tudi ko nimajo nič povedati. S stalnim offtopičarjenjem, obešanjem na vsako repliko vsakogar, s stalno relativizacijo, kontriranjem zaradi kontriranja samega. Tu ni več nobenih debat, samo anti-debate in spraševanje o smislu svega skupaj.[/quote]Tudi če so bile teme “uvožene” so se komentarji “pacientov” skladali s temo oz vsaj nekaj v povezavi z njo. Ko se vključite “pacienti” iz samskega oddelka se pa začne “anti debata” v kateri se “samski pacienti” vpikujete v nas kaj je kdo napisal, s kom živi, kako živi, kaj je, koliko časa piše, na piše, je pismen, kaj je mislil, ko ni mislil, je napisal, ko ni napisal in je napisal ko ni mislil……, samo nič kar se tiče zastavljene teme. Antidebata se začne z vami, ki se ukvarjate z pisci, ki vas iritirajo v vašem omejenem razmišljanju.
Stvari niso absolutne, čeravno vi vaš svet okoli sebe jemljete kot absoluten, iz tega so tudi izpeljane vaše absolutne trditve s katerimi želite diskriditirat sogovornika, v ničemer pa ne pripomorejo k debati teme.
V koliko tem se kdo lahko vključi pa mislim, da ni omejeno razen, če ni to spet ena od tvojih absolutnih (slaboumnih?) trditev?
Sploh si pa včeraj spet nekaj veliko pisal v temah, kjer je bila debata o partnerstvu, odnosih med spoloma in skupnem življenju….si se spozabil ali imaš zase drugačne kriterije kot jih tupiš drugim?

Ps
Naj si dovolim še opazko na tvoje pisanje in komentiranje, zagovarjanje tvojih stališč. Glede na to kakšen poklic opravljaš (kakor si nam povedal), mislim, da si večkrat lačen…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moti me, da pacienti, kot sta Marko in On_ uničijo vsako temo. Tudi ko nimajo nič povedati. S stalnim offtopičarjenjem, obešanjem na vsako repliko vsakogar, s stalno relativizacijo, kontriranjem zaradi kontriranja samega. Tu ni več nobenih debat, samo anti-debate in spraševanje o smislu svega skupaj.[/quote]
Antidebato narediš ti sam, ko ne znaš več normalno replicirat, ko kdo tebe replicira, ampak užaljeno sikaš nazaj, kot da ti je kdo kaj vzel. Pojma nimaš o debatiranju, ker se počutiš takoj ogroženega in napadenega, ko kdo napiše nekaj, kar ni v skladu s tvojo resnico. Vprašaj se, čemu tak odziv pri tebi, proti čemu se tako strastno boriš. Lahko bi debato čisto normalno speljal, ampak se delaš, kot da tega nisi sposoben. Kot otrok. Sadni je mali otrok, ti pa malo večji.[/quote]

Marko ti sploh nikoli nisi znal replicirat in debatirat…. ker tvoje relativizacija presega okvire debate in pade v filozofiranje

Ti ne debatiraš ti probaš ustvarit zmedo skozi relativizacijo ki zaide na offtopic…. zaradi tebe…. nekaj tem sem že prebiral kjer so potekale super debate dokler se nisi prikazal ti ali pa On_ in sta začela gnojit, On_ z malim otrokom in neumnostjo češ kako se moramo moški prilagajat ti pa z konstantno relativizacijo, če ti je kdorkoli spusto kontro si jo takoj relativiziral namesto da bi podal odgovor si probal naredit bedaka češ da mi ne razumemo kaj ti misliš v svojih malih možgančkih.

To je problem… probaj 1x se z Onetom vzdržat in samo spremlajt 1 temo pa boš vido kako lepa debata bo tekla in kako je Spider in tudi Sadni zmožen odpisat konstruktivno debato…

Seveda te bodo prsti srbeli ampak jih počohaj med nogami ali pa odpiši nekaj pod nikom petra…. da bo tvoja ”punca” lahko pekla dalje.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, poglej. Debata je vedno filozofiranje hočeš ali pa nočeš. Vsak po svoje relatavizira, hočeš ali pa nočeš. Problem nastane, če ti ne razumeš, kaj sem želel povedat in se zaradi tega spustiš na osebni nivo, tako kot si se zdaj z razno raznim obtoževanjem. In ko enkrat narediš to, potem debata izgubi smisel, ker preide na osebni nivo. Ok, jaz ne bi smel dopustit tega, to je res. Po drugi strani so pa tu pogosto drugi, ki začnejo s tem prvi, ko jim zmanjka pravih argumentov. Če nisi razumel povedanega, vprašaj česa nisi razumel, sicer zgleda, kot da si prišel sem samo provocirat in jebat folk v glavo (čeprav ti se še ponavadi potrudiš), govorim nasplošno.
Problem nastane tudi in predvsem zato, ker npr. Spider napiše svoj pogled na eno stvar, jaz napišem drugačen pogled na to (imava pač kontra poglede, zato sva v “konfliktu”) in potem on začne s tem, naj ga pustim na miru, naj ga ne citiram, naj grem drugam pisat, naj si najdem kaj drugega v življenju za počet. Tu pa debata pade v vodo in jo težko povrnit nazaj, če se nekdo počuti tako zelo ogroženega, užaljenega.
Žal se pogosto znajdeš sam v istih vodah kot Spider, Sadni, zato pač tega na opaziš, ker če bi opazil, bi to preprečil. Je pa res, da mimo tega zna vsak napisat konstruktivno kritiko, ampak le dokler ne pade kontra pogled nanjo.
Pa preberi svoj zadnji stavek. Zakaj je bil potreben? Kaj si z njim konstruktivnega povedal?

A ti misliš, da pravniki tako malo zaslužijo, da še za kruh nimajo? :)) Še dobro, da nisem pravnica, ker lačna pa res ne bi bila rada :))))

p.s.
Sem se pa zdaj spomnila na našo “sodnico”, se mi je kar milo storilo, če je ona tudi lačna.:) Predlagam, da naredimo kakšno dobrodelno akcijo.:)

Ne, ni tako, ti ne napišeš svojega pogleda na stvar, ampak začneš replicirat meni in mi postavljat razna slaboumna vprašanja, ja prav ti in tvoj kolega On_, ki vama je sicer baje vse jasno…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda je, ampak ko tebi nehče poda nekakšen logičen zaključek ti odpišeš z relativizacijo tako da potem neuki in nizko inteligentni mislijo da je bedak tisti drugi kako da tega ni razumel, mi malo bolj podkovani pa vidimo to kot ”vlečenje vun” po domače povedano iz dreka…

Ampak zanimivo je da večinoma pride debata na osebni nivo pri tebi in uporabniku On_ pa še morda kakem uporabniku….

Saj takrat ko nekdo napiše take neumnosti ker jim zmanjka argumentov itak mi vsi to vidimo in ni potrebna tvoje replika ali kateregakoli drugega od ”tvojih” vojakov-somišljenikov in sotrpinov ampak je dovolj če ga pustiš …

Ampak zanimivo je ravno to da redkokdaj Spider prvi citira tebe (ali podobni njemu) ampak načeloma si ti tisti ki citiraš bodisi Spiderja, Sadnega, mene in ostale…

Jaz se mnogokdaj ne strinjam ne z Spiderjem ne z Sadnim in obratno je pa res da se dostikrat strinjamo… problem pa pride ker je težko nekomu, sploh pa takim kot smo Spider, Sadni, Dater, Mariborcan, jaz, itd…. da bi o življenskih temah poslušali poduke/mnenja osebe ki je na lestvici top 10 piscev foruma…. jaz nimam pojma kolko si ti star nimam pojma kaj vse si dal skozi … ampak ko ti meni napišeš da si moja potencialna ženska želi občutek varnosti itd. medtem ko sam praktično sodeluješ v vseh debatah na forumu veš da to osebo razkuri….

In potem prvo misel ki dobim je ”kako mi lahko nehče ki napiše TOLKO postov drzne rečt da si moram vzet več časa za punco ko pa sam porabi več časa na Monu kot jaz na igrišču in v gostilni skupaj”

in potem so odgovori na tvoje pisanje običajno temu razkurjeno primerni… Morda je ravno to problem ker pač ni zmožnosti da bi pogledali preko tega ker to bode v oči prehudo in premočno…

Ampak ko jaz vidim tvoj nick ali pa On_ da sta replicirala že preden preberem vaijini repliki si mislim kako neumnost bom pa zdaj prebral, saj morda si vi enako mislite za nas ampak to je problem ki ste ga ustvarili vi/vidva … Jaz sem mel dolgo dolgo debato z uporabnikom On_ mislim da na ljubezenskih nasvetih kjer mislim da je bil Primož moderator, na vsak način je hoto prikazat mene kot malega otroka egoista in razvajenca od vprašanj kje je bil moj oče v mladosti itd itd…… vedno ko vidim njegov nick pomislim na tiste nebuloze ki sem jih prebiral ne da bi me spoznal… Meni je smešno ko pride sem MOŠKI (naj bi bil ane) in začne zagovarjat ŽENSKE na polno (On_ ti in še kdo) ….

Mislim da je potreben in konstruktiven ravno toliko kot celotna tema in prvi prispevek rvoje boljše polovice tukaj na čveku… Pa se tam o tem nisi prav dosti spraševal kajneda?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

One, samo spomni se svojega kvaziduhovičenja v zvezi s tistimi češnjami, jaz nekje nekaj napišem potem me pa zasleduješ po vseh temah, 1000-krat sem ti povedal, da mi ni do debate s tabo, ti me pa zasleduješ po forumu z vedno istimi domislicami, ki so v bistvu nekakšne izpeljanje mojih lastnih razmišljanj..saj svojih itak nimaš..Si kot mali cucek, ki ga nekdo brcne, cucek pa še kar naprej teče za človekom in ga poskuša vsaj malo šausniti..Pa hvala lepa za skrb za mojo eksistenco, ni potrebna, večkrat si me označil za materaialista, zdaj sem že obobužan naenkrat, lol, skratka v svojem malem svetu mi moraš kar naprej lepit nalepke, da se bolje počutiš v svoji koži večnega zagovornika povprečnosti..

A ti misliš, da pravniki tako malo zaslužijo, da še za kruh nimajo? :)) Še dobro, da nisem pravnica, ker lačna pa res ne bi bila rada :))))

p.s.
Sem se pa zdaj spomnila na našo “sodnico”, se mi je kar milo storilo, če je ona tudi lačna.:) Predlagam, da naredimo kakšno dobrodelno akcijo.:)[/quote]Pravniki dobro služijo, o tem ni dvoma ampak le tisti, ki znajo stvar ustrezno interpretirat, argumentirat tisti, ki jim ne zmanjka tal pod nogami, če jim kdo kaj kontra pove. 😉

Bibita jaz mislim, da tebe ne bi glad izžel, če bi se ukvarjala s tem poslom…. Drgač pa bi se našla kaka skorja kruha, če bi bilo ravno treba…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Marko, debata je filozofiranje, ampak to, kar ti počneš, to ni. Filozofija pomeni ljubezen do znanosti. Pomeni, da če nečesa ne razumeš, to iščeš in študiraš in si ponižen in predvsem nisi ohol in vsega ne pometeš pod preprogo s tistim, ‘jaz sem srečen, življenje je zame lepo’. Ti se tu greš antidbato,kot ti je spider že pisal, z ljudmi, ki imajo vsebino. Ti je nimaš. Ne gre za trk nasprotnih stališč, gre za prazen list, za pavze v glasbi, za črno luknjo v prostoru-času. Filozofiranj ni to, da štepaš vedno enake poste na nek forum sedem let in si z njimi sedmi po številčnosti. Tudi ni to, da izpostavljaš svojo punco, da se tu predstavi s svojo kamnoseško slovenščino.
Filozofiranje je iskanje včerajšnjega dne in boljšega jutri, čeprav nič od tega ni mogoče.
Blažena sreča je onkraj te črte. Ti se pa delaš da jo živiš. Nimaš o čem filozofirati…še razumeš ne, da nimaš…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj si pa ti napisal konstruktivnega v zadnjih 7ih letih, odkar visiš na Monu ? Si kdaj napisal kaj na primeru, ki je temeljil na praksi, morda na tvoji osebni izkušnji, ali si ves čas samo kopiral komentarje drugih ? Meni deluješ identičen Robiju, kot, da se gre za eno in isto osebo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi pravniki smo ljudje. In če sem prisiljen po službeni dolžnosti poslušati bedarije, to ne pomeni nujno, da se moram enako obnašati tudi privat. Doumeš razliko, ali je pretežko zate? In ti meni ne predstavljaš nekega zanimivega izziva za sproščeno debatiranje, žal ne, razumi kakor hočeš, ampak v bistvu si naporen in ne mislim se konstruktivno ukvarjat s tvojimi blodnjami samo zato, da boš ti zadovoljen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close