Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Ti si res en veliki ☼ :))

Si tudi ti kaj hapy? :))

Si tudi ti kaj hapy? :))[/quote]
allways … četudi krvav ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Si tudi ti kaj hapy? :))[/quote]
allways … četudi krvav ♥[/quote]

Saj ni važno, kakšen si, važno je, da si…. hapy, hapy :))

Nehajte bit sentimentalni. Ženski in moški čvek je umobolnica, kjer kjer se trop bedakov prereka, kdo je boljši. Eni se tega žalostnega dejstva zavedamo, drugi se ga ne. Kaj je pa tu gor lepega in pogrešljivega? Vsako temo poserje ista standardna zasedba udeležencev. Ko nekdo nekaj napiše, neko svoje mnenje, ga stalna zasedba tradicionalistov prepričuje, da se moti. Ti tradicionalisti trdijo, da so prepričani v sovj prav in da živijo srečno življenje. Meni se bolj zdijo ko neke hijene, ki popadejo vsakega, ki razmišlja drugače od njih. On_ in Marko sta pri tej diktrini prav nasilna. Še dobro, d aimam s takimi ljudmi opravka le virtualno in da niso del mojega življenja v resničnosti. Medtem, ko se bom jaz poleti sončil na plaži, bosta tadva tukaj razpredala in razčlenjevala vse možne teme, ter si ploskala, skupaj z ostalimi somišljeniki. ta folk enostavno rabi ta čvek, da sebe ind ruge preričujejo, kako so super in fajn in se trepljajo. Verjetno v reali ne dobijo potrditve, da so res fajn. Preden sem sam po dolgem času spet začel intevnzivneje sodelovati, je ta čvek gledal tako, da so se Robi, On_, matjažko in Marko pogovarjali med sabo. Zaradi pomanjkanja uporabnikov so bile sem redno seljene določene teme s starševskega, nakar je stalna ekipa glodalcev te teme tukaj glodala do neprepoznavnosti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ampak zelo skromno in kot tako bo tudi obravnavano.[/quote]Pa saj nima veze kako ga sam obravnavaš, me niti ne briga, se niti ne mislim s tabo prerekat. Moja podpora je bila namenjena tistim, ki se trudijo.

@Spider, pa kaj se ti toliko obremenjuješ z drugimi in s tem, kako drugi pišejo. Vsak ima pač svoj stil in način in to je to; vsak ima svoje poglede na življenje in posledično svoje mnenje…. tako kot ti.

p.s.
Pa pazi poleti, baje bo letos sonce ful močn o, mislim, da te ne bo preveč opeklo…. še posebej, če bo šel na fkk 🙂

SkromniT, ocenjujem te kot nevidnega uporabnika, brez izrazitih stališč, če odmislimo tvoje jokanje, kako smo taki kot jaz krivi, da ti nisi zanimiv ženskam. Tisto je bilo legendarno. Da ploskaš uporabnikom, ki prazno pleteničijo, me ne preseneča. Želim ti veselo branje praznega pleteničenja še naprej, saj tvoji favoriti pridno skrbijo, da odženejo zanimivejše uporabnike. Mislim recimo na Daterja, Mariborčana32…Na ljudi, ki so znali kaj povedat.

Moti me, da pacienti, kot sta Marko in On_ uničijo vsako temo. Tudi ko nimajo nič povedati. S stalnim offtopičarjenjem, obešanjem na vsako repliko vsakogar, s stalno relativizacijo, kontriranjem zaradi kontriranja samega. Tu ni več nobenih debat, samo anti-debate in spraševanje o smislu svega skupaj.

In sebe imaš za terapevta ?
Ukinjanje te umobolnice pa je zate terapija, ki bo rešila vpletene in uboge duše ?

podpišem.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Odebeljeni del si malce priredil…no pa naj ti bo, če se bolje počutiš.
Glej, potolaži se, ne bodi tako jezen na vse in ves svet, boš videl da bo bolje, pa še prijetneje.
Zdaj se pa ne bom več ukvarjal s tabo!!!!!! Dovolj izrazito.

Težko je ja, resnično.
Sicer je pa to samo še ena provokativna tema več. Kako bi pa izgledalo, če bi si vsi kloni strinjajoče prikimavali?
Siderja na trenutke odnese romantično svetobolje. In zavest, da ni nič kaj spešl kričr pod tem soncem.
Narcisov je že tako preveč.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Skromno mnenje ? Že na samem začetku si skritiziral vse po spisku, vključno z avtorjem teme, ki si ga označil za “gobezdalo”, zdaj se pa še čudiš, da ti je podal repliko ? Pa če zaradi takšnih kot je on ne sodeluješ več v razpravah, potem si pa čudak. Spider je eden od redkih uporabnikov tu, ki napiše svoje mnenje, potem pa če ga pustiš pri miru in ga ne provociraš ti tudi sam ne bo nič pikantnega odpisal nazaj. Zdaj si mu pa že drugič zapored napisal, da se ne boš prepiral z njim, pa čeprav si sam začel s prepirom. Se ti sploh zavedaš kaj pišeš ? LOL

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Samička imaš ZS, z nepoznavalci se ne kregam tukaj!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

wau … tukaj se bom pa jaz kaj naučil ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Samička imaš ZS, z nepoznavalci se ne kregam tukaj![/quote]

Hvala, da si me javno označil za nepoznavalko…a si se že ustrelil?? Ali čakaš, da te kdo drug?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mah Robi, v bistvu maš prav. Ukinitev ni prav smiselna. Bodo dežurni pacienti pač nadaljevali svoje poslanstvo na sosednjem čveku.

Šment, jaz sem se pa tako trudila z odpiranjem tem, da bi malo razgibala ta ŽM čvek. :)))

Samička imaš ZS, z nepoznavalci se ne kregam tukaj![/quote]

Hvala, da si me javno označil za nepoznavalko…a si se že ustrelil?? Ali čakaš, da te kdo drug?[/quote]
Depresivike me ne morejo spraviti na obrate!

Virtualna norišnica d.o.o.

daj raje javni zavod (aka javna hiša) … gospodarske firme lahko propadejo ☺

Hvala, da si me javno označil za nepoznavalko…a si se že ustrelil?? Ali čakaš, da te kdo drug?[/quote]
Depresivike me ne morejo spraviti na obrate![/quote]

Depresivna ti je tista v katero tiščiš svoj privesek 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Depresivike me ne morejo spraviti na obrate![/quote]

Depresivna ti je tista v katero tiščiš svoj privesek :P[/quote]
Kaj pa če sta obe?? Vidiš, vidiš na to pa nisem pomislil!!
Bom vprašal, pa te obvestim.

Depresivna ti je tista v katero tiščiš svoj privesek :P[/quote]
Bom vprašal, pa te obvestim.[/quote]

Me ne bi presenetilo, da je poleg tebe res depresivna; razen tega je plitko nekomu obešati x lastnost, ker ni drugega “materiala” na zalogi 🙂

Bom vprašal, pa te obvestim.[/quote]
vmesni sodniški rezultat: Paco 3 – Z.S. 0

Me ne bi presenetilo, da je poleg tebe res depresivna; razen tega je plitko nekomu obešati x lastnost, ker ni drugega “materiala” na zalogi :)[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close