Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Nisem na nikogar jezen, še najmanj pa nase. Samo debatiram, pomagam z nasveti pa to 😛

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hm, tega pa jaz nisem nikoli izjavil bebček. Ti pa dovolim, da me prepričaš v nasprotno s copy-paste citata.[/quote]
Zdaj vem, zakaj si se poimenoval z bebček. ;)) z lahko ti pokažem, prepričevat te pa ne mislim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti to podpiraš v vsaki temi, saj ves čas sodeluješ v prepucavanjih. Celo glavni si v tem in praviš, da tega ne podpiraš. :))
Mene pa ne moti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej ti odobravaš, da Nm-3w vsak dan napiše Spiderju kako je pred leti spolno občeval z njegovo mamo, tako kot je to storil včeraj in še velikokrat pred tem ? Veš s tem tema, ki jo je odprt avtor izgubi rdečo nit, kar pa ne pripomore ravno k konstruktivni debati. Jaz tega ne podpiram.[/quote]

Zdaj, konkretno za to debato ne morem rečt, ker nisem z vsem na tekočem… saj se toliko piše, da sploh ne zmorem vsega prebrati. Mi je pa to všeč, da se veliko piše in da imamo različna mnenja in da včasih napišemo tudi kaj takšnega, kar v realnem življenju ne bi nikoli izrekli.:)))) To je pač virtuala … in kot tako jo je treba tudi vzet.:)

Saj človek, ki se ima rad, bi to tudi storil. 🙂

Vem, da družbena slika in situacija ni ravno perspektivna in to se odraža na virtuali. Vendar pa mora vsak pri sebi začeti in prenehati sebe ter posledično druge mučiti in vztrajati v mučnih odnosih.

Saj človek, ki se ima rad, bi to tudi storil. 🙂

Vem, da družbena slika in situacija ni ravno perspektivna in to se odraža na virtuali. Vendar pa mora vsak pri sebi začeti in prenehati sebe ter posledično druge mučiti in vztrajati v mučnih odnosih.[/quote]

Točno tako Robi… premalo se imamo radi vsi skupaj, sploh pa sami sebe.:) In zato je tako kot je…. in kar vztrajaj(m)o…. in škodij(m)o sami sebi :))))

Sem te nekaj pogrešala zadnje dni… sem mislila že zjutraj vprašat, če si mogoče obupal nad nami? :))

To ni noben dokaz bebček, ker nima popolnoma nič opraviti s tem kar si izjavil zgoraj. To je živa resnica. Če bi ves časa preživel zunaj, kot za računalnikom in spoznaval več punc, nekaj kar ti trenutno več kot očitno ne gre dovolj dobro od rok, bi na tak način tudi zelo hitro ugotovil, da ne obstaja samo ena prava zate, ampak da jih je več. To pomeni, da lahko že jutri naletiš na boljšo od nje. Veš ta tvoja zaročenka ni ustvarjena zate, bilo je samo naklučje, da si naletel na njo, ob pravem času, na pravem mestu. Lahko bi danes delala družbo komu drugemu namesto tebi. To je bil ves moj point.

Kot vidiš ti jaz nisem ponujal boljše, samo želel sem ti dopovedat, da bi lahko naletel tudi na boljšo od nje. Da si pa iz vsega tega celo uspel razbrat, da ti jo želim spelat ??? LMAO

Kaj pa ? Streljati norcev ?

Ni težava brisati….A potem bi izgubili realno sliko, ki kaže kakšni ljudje živijo v tej družbi.
Nekateri se začnejo zavedati..Za marsikoga pa je prepozno…[/quote]
Napaka! Če se držiš moderatorstva tako kot je treba, sodelujoči hitro pogruntajo kaj in kako! Ti se seveda tega NE držiš. Kapiš?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Speljat v prenesenem pomenu. Ne morem ti pomagat, če ne razumeš prispodob. 😉
Hvala za tvoj point, ampak ti nisi razumel mojega pointa. Jaz ne rabim boljše in je zato niti ne iščem. Ti pa kar pridno išči vedno boljšo in boljšo in iskal boš celo življenje, našel pa nikoli. Iskal jo boš tako dolgo, dokler ne boš našel sebe. 😉

Ni težava brisati….A potem bi izgubili realno sliko, ki kaže kakšni ljudje živijo v tej družbi.
Napaka! Če se držiš moderatorstva tako kot je treba, sodelujoči hitro pogruntajo kaj in kako! Ti se seveda tega NE držiš. Kapiš?[/quote]
Meni se zdi, da Robiju forum ustreza tak kot je, sicer bi kaj spremenil. Če tebe moti, še ne pomeni, da tudi njega. Kapiš? 😉

Napaka! Če se držiš moderatorstva tako kot je treba, sodelujoči hitro pogruntajo kaj in kako! Ti se seveda tega NE držiš. Kapiš?[/quote]

Sem se mislila ugriznit v jezik…. pa se ne bom.:) Zakaj pa bi se?

Po mojem mnenju (in prepričana sem, da večine sodelujočih na tem čveku tudi) se Robi drži moderatorstva, tako kot je treba. Saj gre vendar za ČVEK in ne za nek strokovni forum.

Tvoje moderatorstvo na forumu Sex v mestu pa ti je že en lepo opisal, kakšno mnenje ima o tvojem moderatorstvu in lepljenju kopiranih člankov.

Skratka to je moje mnenje, in vsak ima hvalabogu pravico do svojega :))

Paco, tu pa je treba povedati da Robi dobro opravlja svoje delo, bistveno bolje kot ti na SVM, kjer si ubil kreativnost z svojim “ultimativnim” pristopom….vsak čvek ima svojo pot, če moderato poskuša vsiliti svoj pulz čveku potem se naj moderator pogovarja sam s sabo v vlogi porote, tožilca in ječarja…

Paco, tu pa je treba povedati da Robi dobro opravlja svoje delo, bistveno bolje kot ti na SVM, kjer si ubil kreativnost z svojim “ultimativnim” pristopom….vsak čvek ima svojo pot, če moderato poskuša vsiliti svoj pulz čveku potem se naj moderator pogovarja sam s sabo v vlogi porote, tožilca in ječarja…[/quote]

X6 za ta zapis pa ČISTA DESETKA 🙂

Po mojem mnenju (in prepričana sem, da večine sodelujočih na tem čveku tudi) se Robi drži moderatorstva, tako kot je treba. Saj gre vendar za ČVEK in ne za nek strokovni forum.

Tvoje moderatorstvo na forumu Sex v mestu pa ti je že en lepo opisal, kakšno mnenje ima o tvojem moderatorstvu in lepljenju kopiranih člankov.

Skratka to je moje mnenje, in vsak ima hvalabogu pravico do svojega :))[/quote]
itak je tako kot v vrtcu: neglede na to koliko starši plačajo za otroka … za škodo plačajo tisti, ki plačajo polno ceno varstva.
Ker subvencioniranci itak nimajo že za osnovno storitev.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Skratka to je moje mnenje, in vsak ima hvalabogu pravico do svojega :))[/quote]
itak je tako kot v vrtcu: neglede na to koliko starši plačajo za otroka … za škodo plačajo tisti, ki plačajo polno ceno varstva.
Ker subvencioniranci itak nimajo že za osnovno storitev.[/quote]

Žal ali na srečo…. kako je s tem plačevanjem vrtčevskega varstva nimam izkušenj, tako da tudi čisto ne razumem, kaj si hotel povedati NM 3W … 🙂

Ker subvencioniranci itak nimajo že za osnovno storitev.[/quote]

Žal ali na srečo…. kako je s tem plačevanjem vrtčevskega varstva nimam izkušenj, tako da tudi čisto ne razumem, kaj si hotel povedati NM 3W … :)[/quote]

subvencioniranci so kot copy-past izjave istih avtorjev – skratka “prazne in vedno enake”
plačniki polne cene pa so kot mana na kateri se drugi pasejo, špecajo, izražajo vsa čustva za katera sploh niso vedeli, da jih imajo …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hvala za tvoj point, ampak ti nisi razumel mojega pointa. Jaz ne rabim boljše in je zato niti ne iščem. Ti pa kar pridno išči vedno boljšo in boljšo in iskal boš celo življenje, našel pa nikoli. Iskal jo boš tako dolgo, dokler ne boš našel sebe. ;)[/quote]
Sem razumel jaz tvoj point ne sekiraj se, problem je ker ti nisi mojega. Jaz sem pa raje samski celo življenje, kot da se prijavim na ljubezenski portal in poberem dol žensko, ki je nihče ne povoha v reali. Mene take ne zanimajo. Sem že MNOGOKRAT napisal, da tja gor zaide obupan folk, ki si na silo išče partnerja, ker so nezadovoljni s svojim življenjem in si tako po hitrem postopku želijo najti nekoga, ki bi jih odrešil teh muk. Zjokaj se zdaj dojenček, resnica boli.

Česa se ne držim ? Kaj to pomeni tako, kot je treba ?

Obstajajo neka splošna pravila komuniciranja in moderator bi naj poskrbel, da se komunikacija nahaja in vzdržuje v teh okvirjih. Da se ne dopušča takšne in drugačne nestrpnosti, žaljenja…
In glede tega se trudim. Seveda pa je treba upoštevati, da to opravljam poleg redne službe, družinskih zadev, kuhanja kosila…:)
Zato ne morem sproti vplivati na potek debate in brisati žaljivk.
In ni problem biti moderator, če imaš tri uporabnike, ki tu pa tam napišejo kakšen post. Ali pa kakšnega strokovnega foruma..Kar ni v skladu s tematiko, se briše..To pa je čvek, kamor spada vse.

Ob vsej kvantiteti pa še poskrbeti za kvaliteto in da bodo vsi zadovoljni, pe je enostavno nemogoče.
In največ pripomb na moderiranje imajo največkrat ravno tisti, ki s svojim komentiranjem najpogosteje kršijo pravila. Zanimivo, a ne ?

Hvala za tvoj point, ampak ti nisi razumel mojega pointa. Jaz ne rabim boljše in je zato niti ne iščem. Ti pa kar pridno išči vedno boljšo in boljšo in iskal boš celo življenje, našel pa nikoli. Iskal jo boš tako dolgo, dokler ne boš našel sebe. ;)[/quote]
Sem razumel jaz tvoj point ne sekiraj se, problem je ker ti nisi mojega. Jaz sem pa raje samski celo življenje, kot da se prijavim na ljubezenski portal in poberem dol žensko, ki je nihče ne povoha v reali. Mene take ne zanimajo. Sem že MNOGOKRAT napisal, da tja gor zaide obupan folk, ki si na silo išče partnerja, ker so nezadovoljni s svojim življenjem in si tako po hitrem postopku želijo najti nekoga, ki bi jih odrešil teh muk. Zjokaj se zdaj dojenček, resnica boli.[/quote]
Jaz jo voham vsakič, ko se vidiva, v reali in zeeeeelo lepo diši, kar ne morem se naveličat, celo nasprotno, vedno bolj mi je všeč. Če ti svojih s portala nisi vohal, ne podtikaj tega še meni. 😉
Zame to pač ne drži. :))
Se pa strinjam, da tle gor zaide tudi obupan folk. Enim ni pomoči. 🙂

Česa se ne držim ? Kaj to pomeni tako, kot je treba ?

Obstajajo neka splošna pravila komuniciranja in moderator bi naj poskrbel, da se komunikacija nahaja in vzdržuje v teh okvirjih. Da se ne dopušča takšne in drugačne nestrpnosti, žaljenja…
In glede tega se trudim. Seveda pa je treba upoštevati, da to opravljam poleg redne službe, družinskih zadev, kuhanja kosila…:)
Zato ne morem sproti vplivati na potek debate in brisati žaljivk.
In ni problem biti moderator, če imaš tri uporabnike, ki tu pa tam napišejo kakšen post. Ali pa kakšnega strokovnega foruma..Kar ni v skladu s tematiko, se briše..To pa je čvek, kamor spada vse.

Ob vsej kvantiteti pa še poskrbeti za kvaliteto in da bodo vsi zadovoljni, pe je enostavno nemogoče.
In največ pripomb na moderiranje imajo največkrat ravno tisti, ki s svojim komentiranjem najpogosteje kršijo pravila. Zanimivo, a ne ?[/quote]
če že ne gre, da bi bil forum plačljiv in prijava obvezna

pa vpeljite “Happy urice, dneve …” — vse kar bo napisanega v “Happy time” se briše.

Paco, tu pa je treba povedati da Robi dobro opravlja svoje delo, bistveno bolje kot ti na SVM, kjer si ubil kreativnost z svojim “ultimativnim” pristopom….vsak čvek ima svojo pot, če moderato poskuša vsiliti svoj pulz čveku potem se naj moderator pogovarja sam s sabo v vlogi porote, tožilca in ječarja…[/quote]

X6 ima tudi moj lajk

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ravno eno tako gobezdalo je odprlo to temo, njemu podobni, ki največ serjejo pa to še podpirajo, absurd!!!
Ma mislim?… vsiljevati mnenje za ukinitev nečesa, kar pravzaprav sami poserjejo??? Naj se sami ukinejo tisti, ki imajo take briljantne ideje.
Zaradi takih ne sodelujem več v razpravah, po drugi strani pa ste tu Robi, Marko, On_….etc, ki ste na mestu in kot bi mi brali misli in kdaj, ko samo prebiram, praktično nimam kaj dodat, zato vas pri komentarjih podpiram, ker vidi se, na osnovi komentarjev, za razliko od luzerjev, kdo je v življenju kaj naredil, kdo pa samo gobezda.
In kar vztrajajte naprej, mogoče bo še kakšna propalica, ki ji je še kaj pomoči, sčasoma spregledala.
Samo toliko, moje skromno mnenje.lp

Odlično povedano!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ampak zelo skromno in kot tako bo tudi obravnavano.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Daj sebe ustreli v koleno, pa pusti ta čvek pri miru. Malokdo ima čez Robija kaj reči, pravzaprav to so predvsem tisti, ki radi vsepovprek žalijo in ko vrneš s podobnim že vpijejo nad ignoranco moderatorja.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close