Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Iniciativa za ukinitev ženskega in moškega čveka

Haters gonna hate

:))))

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sami izgovori….:)

Tako ali tako pa ste za ukinitev čveka.

Meni se je ta čvek postal precej težaven za branje odkar je sem priromal orangutan z vzdevkom nm-3w; od takrat dalje ko odprem to stran in vidim, da je spet naštrikal poste v večino tem, raje vse skupaj zaprem. Ostali sodelujoči so še kar prebavljivi; s tem da sem zavedam, da sama znam biti tudi precej tečna, nezanimiva, zoprna, brez potrebe pametna, itd 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Prava ideja:
forum naj bo plačljiv
Objavljajo lahko le registrirani z plačano članarino.

simpl in efikasno.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni si od ženskih predstavnic ti še najbolj simpatična. Všeč mi je kako drezaš vame ves čas in me žališ. Enostavno vem, da me imaš rada, ne bo ti uspelo me prepričat v nasprotno, haha 😀

Kako te bo človek razumel, če enkrat rečeč, da bi ukinil, potem rečeš, da ti je všeč. Ccc, zjasni se.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako te bo človek razumel, če enkrat rečeč, da bi ukinil, potem rečeš, da ti je všeč. Ccc, zjasni se.[/quote]
Ukinil bi ga rad, ker bi rad pomagal tebi podobnim. Ne zdi se mi fer, da cel dan presediš zraven računalnika, lahko bi porabil svoj prosti čas bistveno bolj produktivnejše. Sem pač dober človek, rad pomagam.

Nekoč davno sem gledal en film. LADJA NORCEV. Zelo podobno temu čveku.
Jaz predlagam, da “ustrelimo” moderatoja, ki ne dela tistega za kar je postavljen!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Meni si od ženskih predstavnic ti še najbolj simpatična. Všeč mi je kako drezaš vame ves čas in me žališ. Enostavno vem, da me imaš rada, ne bo ti uspelo me prepričat v nasprotno, haha :D[/quote]

Ni treba celemu svetu razlagati, kar je samo najinega 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj pa ? Streljati norcev ?

Ni težava brisati….A potem bi izgubili realno sliko, ki kaže kakšni ljudje živijo v tej družbi.
Nekateri se začnejo zavedati..Za marsikoga pa je prepozno…

To sliko imaš tudi zunaj, če boš kdaj prestopil prag hiše. Ej Robi, a veš, da se da spoznavati ljudi tudi v reali ? Res prisežem. Lahko te tudi naučim tega, če želiš.

Ravno največji provokatorji, gobezdači in nezadovoljneži so za ukinitev tistega, kar odraža njihovo resnico. Ker ne želijo videti tistega kar ustvarijo, ker jim to le potencira njihovo žalostno notranjost in življenje, ki ga živijo.

Kdor je zadovoljen s sabo, bo zadovoljen s tem kar ustvari in deli z drugimi.

To sliko imaš tudi zunaj, če boš kdaj prestopil prag hiše. Ej Robi, a veš, da se da spoznavati ljudi tudi v reali ? Res prisežem. Lahko te tudi naučim tega, če želiš.[/quote]
Pa pridi na piknik, če si upaš ali pa bodi tiho.

Kako te bo človek razumel, če enkrat rečeč, da bi ukinil, potem rečeš, da ti je všeč. Ccc, zjasni se.[/quote]
Ukinil bi ga rad, ker bi rad pomagal tebi podobnim. Ne zdi se mi fer, da cel dan presediš zraven računalnika, lahko bi porabil svoj prosti čas bistveno bolj produktivnejše. Sem pač dober človek, rad pomagam.[/quote]
Nič nisi dober, faušljiv si, ker želiš človeku vzet nekaj, v čemer uživa. Ti bi mi vse pobral, zato da bi s tem pomagal meni. Rad bi pa pomagal sebi, ker sovražiš, da drugi v nečem uživajo, kjer ti očitno ne. In tako bi potem tebi bilo lažje, ko bi se ti drugi pridružili v tvojem trpljenju. Ljudem želiš vzeti veselje, zato da bi trpeli, tako kot ti, želiš jih potegnit v svoj svet in hkrati praviš, da jim želiš pomagat. Pomagaj najprej sebi, potem boš lahko drugim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A če bi na mojo pobudo danes izbrisali ta forum, bi jaz tebi že vse pobral ? lmao

To sliko imaš tudi zunaj, če boš kdaj prestopil prag hiše. Ej Robi, a veš, da se da spoznavati ljudi tudi v reali ? Res prisežem. Lahko te tudi naučim tega, če želiš.[/quote]
Pa pridi na piknik, če si upaš ali pa bodi tiho.[/quote]
Ja prpel tja par luštnih deklet starih okoli 20 let, pa mogoče pridem. Per, pa tisti tvoji čevapčiči, ki jim je pretekel rok trajanja me ne ganejo.

Pa pridi na piknik, če si upaš ali pa bodi tiho.[/quote]
Ja prpel tja par luštnih deklet starih okoli 20 let, pa mogoče pridem. Per, pa tisti tvoji čevapčiči, ki jim je pretekel rok trajanja me ne ganejo.[/quote]
Saj vem…Sami izgovori in dolg jezik te je.
Me sploh ne preseneča.

A če bi na mojo pobudo danes izbrisali ta forum, bi jaz tebi že vse pobral ? lmao[/quote]

Marko je neverjetno skromen človek; sklepam da niti ne je, ne pije, ne spi,… vse njegove naravne (in nujne) potrebe so transformirane trajno čvekanje :)))))

Komu ne paše naj enostavno ne pride. Ampak nekaterim je to seveda pretežka pot. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A če bi na mojo pobudo danes izbrisali ta forum, bi jaz tebi že vse pobral ? lmao[/quote]
Saj sam ves čas praviš, da je forum moje edino veselje. To je tvoje prepričanje. To še ne pomeni, da to drži, vedanr ti očitno tako misliš. Tako da ja, po tvojem prepričanju bi mi vse pobral. Zato ti raje niti ne povem, kaj vse še imam. No, punco si mi tud že hotel “speljat”, si mi ponujal boljšo, kljub temu, da uživam z njo, kot da ti veš, kaj je dobro zame in ne jaz sam. Bebasto se obnašaš.

Jaz osebno sem PROTI ukinjanju foruma. Komu na čast? 🙂 Mi je pa ta forum čedalje bolj “všeč”, ko se iskre krešejo in se pravzaprav nekaj dogaja. Pa tudi Robi kot moderator mi je ful všeč…ker mene najbolj nervira tisto brisanje. Naj se vse vidi, kaj je kdo napisal in se bo čez čas zamislil… a sem res to bil jaz? :))))

Tisti, ki jim je to virtualno druženje MUKA, naj enostavno prenehajo tako pisati, kot brati… skratka forum za njih ne obstaja več.:)

Hm, tega pa jaz nisem nikoli izjavil bebček. Ti pa dovolim, da me prepričaš v nasprotno s copy-paste citata.

Razmišljam, da mora biti nekaj hudo narobe z mano, ker mene pa nihče od tu prisotnih ne moti…

Okay, z Antilopo sva se nekaj sporekli, pa zaradi NM-ja sem pogosto brusila protezo, ampak to je to,
še vedno sta mi oba pri srcu. Kje pa piše, da imam ravno jaz prav?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

@Sadni… kaj pa se ti zadnje čase toliko hršiš? Ali si jezen nase ali na celi svet. Nima se smisla jezit, saj veš, da jeza škodi lepoti… 🙂 Rajši lepi še naprej lepe pesmice in še zraven katero zapoj, pa bo vse lepše…. pa zdaj je zopet čas za sladoled, tako da……:))

Torej ti odobravaš, da Nm-3w vsak dan napiše Spiderju kako je pred leti spolno občeval z njegovo mamo, tako kot je to storil včeraj in še velikokrat pred tem ? Veš s tem tema, ki jo je odprt avtor izgubi rdečo nit, kar pa ne pripomore ravno k konstruktivni debati. Jaz tega ne podpiram.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close