Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek inhalator za otroke kateri?

inhalator za otroke kateri?

Zdravo

Ker je hcerka 2.5 leta, spet bolna in kaslja moker kaselj razmisljam o nakupu inhalatorja. Se toliko bolj se nagibam k nakupu ker pricakujemo dojencka ravn v obdobju ko bo se cel kup viroz in respiratornih obolenj in imam raje pri roki stvari ki pomagajo kot da potem na vrat na nos….torej kateri se dobro obnese pa da ni prevec glasen in na kaj bit pozoren? Kako sploh delujejo? Z vodo ali samo foziolosko ali je mogoce se kako zdravilo ki se ga dozira na tak nacin oz zadeva na naravni osnovi….

Hvala

Ultrazvočni inhalator z obrazno masko za otroke in odrasle in ustnim nastavkom znamke Beurer – mi imamo model IH50 že 3 leta in je nepogrešljiv pripomoček, V rezervoar lahko poleg fiziološke naliješ tudi tekoče zdravilo in to otrok poinhalira, je zelo profesionalen.

https://www.mimovrste.com/inhlatorji?gclid=CN7v1YXEtMECFfLJtAodAFgA4Q#!?menuItemId=15565773&brands=beurer&page=1

Hčerka kašlja ” moker ” kašelj. – predvidevam da izkašljuje, torej ni potrebno dodatno vlažiti dihalnih poti. Inhalacije namreč ” vlažijo in nekako mehčajo kar se nabere na bronhijih )

Ne potrebuješ nobenih inhalatorjev. Lepo zrači prostore in ko bo kurilna sezona uporabi vlažilce zraka ali navadno mokro brisačo na radiator.

Do sedaj sem delala inhalacije tako da je vroca voda v kopalnici naredila paro in sva bili tam notr ali pa zavrela pisker z vodo in soljo in vcas se materino dusico in jo drzala zraven ene 50 cm nad paro da se je kadilo pocasi vanjo. Oboje zahteva previdnost in ne mores otroka pustit samegazraven vrelega piskra ali vroce vode pod tusem. To bi ji pa lahko dala pa bi jaz za kako sek ali minuto roki imela pri dojencku brez bojazni, da se mi opece….v ambulanti pa svetujejo tako sestre kot pediazri da je pri obeh kasljih priporocljivo delat iinhalacije….

moker kašelj je ponavadi gosta sluz, ki jo je treba zmehčati – in inhalacije ravno to naredijo, kar je že avtorica sama uogtovila.

Vprašaj zdravnika, če ti lahko napiše recept. Moji sodelavki ga je napisal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close