Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek INGLESINA Zippy

INGLESINA Zippy

a kaj poznate zgoraj omenjeni voziček marela? videla sem, da ga ima Sonček, ampak nima kaj dosti barvne izbire. A se to splača v Italijo kupit ali kam….?
pip

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Nam je super. Tudi po makadamu gre.

Kupili smo ga v Bob in Čenča, v Žireh (so zastopniki). Skupaj z lupinico, pokrivalom za dež (itd.) smo odšteli zanj nekaj čez 70k sit.

hvala za info Jala. sem glih pogledala njihovo spletno in nisem našla takega kot si želim. zgleda da je samo za Ita delan…:-((( bom mogla kar tja.

pip

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Schmidt v Celovcu jih prav tako prodaja.

Jaz imam Trio – pač vozek, lupinica in koš zraven pa spada še pokrivalo za dež, za sonce in še ena taka fajn vreča za pokrit nogice od ta malega – in sem suuuuper zadovoljna. Sem ga tudi ž stestirala in po makadamu … pa tudi po blatu … ;)))) in fajn je tudi, ker je material tak, da dež ne pride skoz niti pod največjim nalivom … :))) V glavnem … ni mi žal. Smo pa dali za vse skupaj mislim da tam nekje okrog 100.000 SIT … kupili pa v Italiji, ker pač živim v Novi Gorici in smo pač tu. :))) Mislim pa, da ga lahko dobiš tudi pri nas … sam to ti bodo pa znale druge bolj povedat.

Je pa res fajn … zapiraš ga z eno roko, zelo lahek je (pride prav, ko je mali siten in moraš pač na eni roki držat njega z drugo pa porivat vozek) :))) in na sploh … oh in sploh same pohvale. ;))

Kaj pa Peg Perego Pliko? Je podoben voziček, pa še cenejši za cca 15 tisočakov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close