indukcijska plošča
Meni je pomembno, da ima 3 različno velika kuhališča – 1 manjše, 2 srednja in 1 večje. Ker nekatere imajo samo 2 velikosti. Naša ima brušen rob, je lažje za čistit. Pa power boost, ga uporabljam, ko čakam da voda zavre. Pa malo poglej, kako ima narejene kontrolne tipke, ene imajo recimo eno tipko za vse plošče, naša ima za vsako ploščo posebej tipke. Ampak to se pomojem itak navadiš.
taprvo poglej priključno moč kuhališča in priklop, ter preveri tvojo obstoječo inštalacijo. In če bo to tvoja inštalacija zdržala, al bo potrebno kaj preuredit
garancija 5 let, pa čeprav z dokupom
poglej da maš opcijo razširitve/združevanja kuhališč (ali da se razširi, ali pa da dve kuhališči “spremeniš” v eno.. pride prav ko maš kake večje kuhalne posode v uporabi)
mogoče glasnost, če te zvok ventilatorjev nervira
Še to:) Se mi zdi malo brezveze računat na to, da kaj pa bo, ko zmanjka elektrike.. Prvič, ponavadi jo zmanjka za par ur.. drugič, če jo pa že zmanjka za več dni, je pa pomojem indukcija zadnja stvar, ki jo rabiš. Še zmerom si lahko za rezervo kupiš plinski kuhalnik (za kampiranje), mi imamo to opcijo zraven žara.
torej glede štroma:
– preveri obstoječo napeljavo sli lahk zdrži enga cca 7,8 kW porabnika, drgač te čaka sanacija le-te
kar se porabe tiče…indukcija je kot plin, zelo malo izgube. , vendar pa vseeno nekaj porabi. če maš dvotarifni števc in maš med tednom namen kuhat galže juhe in podobna jajca ki se čmajžijo po par ur zn abit ipestro. če te reči kuhaš čez vikend in med tednom bolj kot ne čmajžiš kake reči bolj na hitro, potem ni težav. Drgač pa preklopi na enotarifni sistem, pa poglej (še za kakim cenejš ponudnikom), če ga še nimate.
račun bi se ti lahk dvignil zaradi večj epriključne , moči, omrežnine, in pa seveda porabe. računaj da te vse skup morda pride enih 15, 20 €/mesec. če pa mate že večjo priključno moč in posledično dražj oomrežnino pa računaš sam tok. ta pride tam e do ne max15€/mesec
Če si lahko privoščiš, vzami Miele, model KM6366, tu velikost posode ni pomembna. Ima 6 kuhališč, dve lahko združiš v eno. Voda pa zavre precej hitreje, kot pri kakšnih drugih.
Forum je zaprt za komentiranje.