indukcijska plošča
Zanima me, ali vaše indukcijske plošče oziroma številniki delujejo neslišno ali oddajajo kak zvok. Pred dvema mesecema sem kupila indukcijo v Ikei v Celovcu in dela super neslišno. Zdaj sem kupila enak številnik v Ikei v Vilešu in oddaja nek “kovinski” zvok. Še bolj čudno je, ker nekatera posoda na prejšnjem števdilniku ne deluje, na tem novem pa deluje. Pa ista znamka številnika je! Kako je to mogoče? Je lahko zvok posledica napačnega priklopa?
indukcija se hladi…ene si bolj pojejo ene manj. muzicirajo pa vse
glede napačnega priklopa…če jo napak zvežeš poten al delačlai pa ne dela, ali pa nardi bum..pa kaj skuri
glede posode..zna biti daje kaj s plato narobe. ker ista posoda (in če je posoda taprava) bi morala povsod delovat
Ikea NI proizvajalec bele tehnike, ampak na trgu kupuje izdelke neznanih proizvajalcev, da jih potem prodaja pod svojo znamko. Zato je lahko vsaka serija “enake” naprave, v resnici popolnoma drugačna, saj jo je naredil nekdo drug. Se moraš odločit – ali kupuješ dražje izdelke priznanih PROIZVAJALCEV, ali pa neznane izdelke TRGOVSKIH blagovnih znamk.
Ker indukcija deluje na principu magnetizma, se zraven nujno pojavlja zvok. Ki ga je relativno težko popolnoma odpraviti. Se pa da. Pa smo spet pri vprašanju, kaj boš kupila. Nekaj dražjega, kar bo tiho kot miš, ali nekaj, kar bo že po par mesecih cvililo kot mačka.
Prej sem dve leti imela Bosh, sedaj Miele. Ponev za indukcijo, ki mi pri Boshu ni delala, pri Mile plošči dela. Posode, ki so manj kvalitetne so mi pri Boshu spuščale glasove, en emajliran lonec pa se je prav rukal in ropotal, sedaj pa z njim ni teh težav.
Prav zato sem takrat nakupila tudi posodo WMF z njo ni bilo težav, tudi pri Boshu ne.
Tako, da so te zadeve odvisne tudi od proizvajalca.
Bi pa tu samo pripomnila, da šele sedaj vidim, da sta si Bosh in Miele svetlobna leta daleč, Miele je dosti močnejši, hitrejši. Tako, da če ste v fazi nakupa, se vam res izplača primakniti malo več.
Oh, če bi ti znala razumeti prebrano. Poanta zapisanega je, citiram še enkrat:
Razumela sedaj? Pri trgovskih znamkah je stvar naključja, katero serijo ujameš. Pri proizvajalcih pa določena kvaliteta ni naključje, ampak standard.
Lahko z gotovostjo potrdiš, da tvoja izjava 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} drži? Lahko z gotovostjo potrdiš, da dela Whirlpool zase po višji ceni identične izdelke, kot po nižji za Ikeo? Lahko z gotovostjo potrdiš, da je firma Rex, ki jo Electrolux samo kapitalsko obvladuje enake kvalitete, kot Electrolux sam? Če si kdaj delal v proizvodnji potem veš, da nič od naštetega ne moreš potrditi.
Lahko z gotovostjo potrdiš, da tvoja izjava 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} drži? Lahko z gotovostjo potrdiš, da dela Whirlpool zase po višji ceni identične izdelke, kot po nižji za Ikeo? Lahko z gotovostjo potrdiš, da je firma Rex, ki jo Electrolux samo kapitalsko obvladuje enake kvalitete, kot Electrolux sam? Če si kdaj delal v proizvodnji potem veš, da nič od naštetega ne moreš potrditi.[/quote]
rex je nižji rajng oz predstavlja electrolux, tam, kjer elux ni bil prisoten, bil paje prisoten rex. nižji rajng je potem še zoppas, pa ignis oboje obvladuje elux
višji rajng je recimo aeg, oz juno, ki je bil višji rajng od aeg in juno
kar se kvaluitete tiče..gre za staro tehniko, ki deluje ni pa nk presežek. prbližno kot beko.
Forum je zaprt za komentiranje.