Najdi forum

Indonezija

Zanima me koliko denarja naj vzamem s sabo za en mesec .
Cena letalske karte najcenejša varianta?

Hvala za odgovore.

Jst rajtam 100 k sit za 16 dni, za zihr, cerpov bi pomoje tud mesec s tem cashom zdrzu.(plus bancno kartico studenski tekoci racun, lahk dvignes na bankomatu)
Glede avijonske karte sm dal 170000sit + 2000 cca v idoneziji neka taksa;(to pokriva tud letaliske takse ostale), pri sta v ljubljani; brnik-pariz-jakarta-pariz-brnik; ce si 24 let ali mlajsi je pa 150000+2000…
Mas pa sm gledu, na torntree od lonely planeta, iz frankfurta do jakarte za ene 134ksit, isto za bali tm okrog 150000 iz frankfurta, pr ns(sta) mensezdi okol 200000 + takse.

LP

Luka

Za mesec dni Indonezije cca. 300USD. Seveda če se dost pogajaš za cene, drugače pa zgornje meje ni.

LP

Kdaj pa greš v Indonezijo? Jaz bom vzela 700 usd…s tem, da bom kolikor bo mogoče prinesla nazaj. Grem pa tudi za mesec dni in kamorkoli potujem je uno low budget kolikor se da.
Lp

v treh tednih sem zapravu 90.000 sit pa nisem kaj prevec sparu.

res je, da sem spal v pocen hotelih itd. drgac pa 2 tedna rentanja avta, pa prevozi s soferjem, ko se mi nalo na bus itd.

ce bi hotu na minimalac, bi z 50 jurji skoz prisu

S 300 USD ma mesec prideš skozi če spiš za največ 40.000 RP na dan (včasih z zajtrkom), sobe pa dobiš tud za 35.000Rp in manj. Odvisno od kraja. Poleg tega sem uporabljala samo javne prevozne. Včasih sem vzela avto s šoferjem, ko je bil to edini način da vidiš kaj. Kar se hrane tiče, pa sem jedla v lokalnih warungih, kjer je hrana ful poceni in dost boljša kot v evropejskih restavracijah. Koliko denarja rabiš s seboj je odvisno od načina potovanja. Jaz sem bila čist popotniško in niti malo turistično.

LP

Kot že zgoraj nekdo piše, 300 dolarjev (USD) mora zadoščati za en mesec ne ravno beraškega, pa tudi ne razsipniškega življenja v Indoneziji. Poleg tega imej še nekaj stotakov rezerve “za vsak slučaj”, ki jih boš prinesel nazaj domov. Midva sva v 2 mesecih skupaj porabila 1450 USD, s tem, da sva nekaj tednov preživela na Papui, ki je nekoliko dražja (manj poceni) od ostale Indonezije.

S tolarji (SIT) si pa ne boš tam prav nič pomagal, ne glede, koliko jih imaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close