Najdi forum

Indonezija

Zdravo!

Mene pa zanima, če je kdo potoval v Indonezijo iz Singapurja? Kako izgleda to potovanje (ladja, letalo)? Kako izgleda prestop meje? Koliko približno stane ta pot iz Singapurja v Indonezijo?

Hvala in lep pozdrav!

Oj..jessy:)

Ce bos letela z AIRFRANCE direkt v indonezijo, se bos ustavla v Singapurju, hehe. Res da samo na letaliscu za 1uro ali manj ampak bos pa bila v Singapurju.

Drugace pa se ne boj res iti v Indonezijo, ker v 1 mescu nisem mel nobenih problemov.

Mislim pa da je topicov o Indoneziji zares velik….v zadnjem mesecu.

Ko si že v tem koncu sveta je Singapur pravi kraj za tak nakup. Za razliko v ceni si boš lahko ogledal še veliko zanimivega v tej državi.
Igor

Ko si že v tem koncu sveta je Singapur pravi kraj za tak nakup. Z razliko v ceni si boš lahko ogledal še to državo. Seveda moraš pa dobro zbijati ceno (Salem tower).
Igor

Jaz sem letos v začetku avgusta preživel tri dni v Singapurju nato pa sva se s punco preko Kuala Lumpurja v Maleziji odpravila do otoka Penang ok koder imajo fast boat do Belawana (blizu Medana) na Sumatri.

Ta varianta se nama je zdela in se nama še vedno zdi najugodnejša, saj si lahko vmes lahko ogledaš KL + to je najhitrejša (takoj za letalskim prevozom) pot, če si hočeš ogledati tudi orangutane v Bukit Lawangu na Sumatri. Do KL z vlakom imaš 5 ur (če me spomin ne vara) in še 8 ur iz KL do mesta na malezijski obali nasproti otoka Penang (sem pozabil ime mesta).

Dobro je iti z nočnim vlakom iz KL tako, da lahko zjutraj ujameš prvi fast boat za na Sumatro.
Ko se znebiš carinskih uradnikov na Sumatri se pazi raznih taksistov, midva neizkušena kot sva bila sva naredila hudo napako in sva vzela orvega, ki se je pojavil in celo prvo ceno sva sprejela —> bila sva pošteno “nategnjena”. Najugodneje je iti z avtobusom do Medana (vključen v karto za fast boat) tam se pa zmeniš za nadaljnji prevoz.

Če te še kaj zanima, vprašaj.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close