Najdi forum

Indije – Pula

Se odločamo kam bomo šli na morje. Ker imajo v moževem podjetju tam kapacitete me zanima, če katera ve kje je to in kako Indije zgledajo, kako daleč od Pule je to, a se tam kaj dogaja, kakšna je plaža, a je za majhne otroke,…?

Hvala in LP!

M

To je 15 minut iz pule, gre za naselje, bolj camp ki je čisto na samem. Po mojem okusu to ravno ni kraj za družinico z malim otrokom. Lahko se vsak dan z avtom vozite na Kamenjak, ali če imate gumenjak ampak ni tako blizu. Dogaja se čisto nič, razen lahko greste z avtom v Pulo ali Premanturo!

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

Meni je pa tam zlo všeč…. prow tam je sicer plaža včinoma skalnata, ma par minut hoje, v sosednji kampič….Pri recepciji zaviješ takoj dol levo…. BTW tam so samo Slovenci….. je en kos plaže, z malimi kamenčki…. če imate še manjši čolniček, v katerega date otroke, vi pa plavutke na noge in odplavate čez (cca 5 min plavanja) je pa zlo lušna čisto peščena plažica…. res lepo…
V restavraciji je tudi živa muzika…. pa vesort animacij za otroke je…. trgovina blizu, fanj založena…. lepi sprehodi……lahko si sposodite pedoline…. čolne, se potapljate…. Tudi izlete organizirajo….. Meni je všeč….. :))

Tudi meni so Indije zelo simpatičen kamp. Dovolj senčke, na nekaterih delih bolj skalnata plaža, vendar so take nizke skale, na nekaterih mestih kamenčki. Imajo trgovino, dve restavraciji, kiosk s časopisi. Pred vstopom v kamp pa je še ena gostilna in trgovina. Imajo tudi simpatična igrala za otroke in vsako popoldne otroško animacijo. Mi hodimo v služben kontejner. Imaš svoje sanitarije (WC in TUŠ) v kontejnerju in kuhinjo z tekočo vodo. Drugače pa so tudi sanitarije v kampu lepo urejene.
Če pa si zaželimo večernega živžava se odplejemo v cca. 10-15 min vožnje oddaljen Meduli (lokali, štanti, ogromen lunapark). Ogledati se splača Pulo, ponavadi pa se enkrat odplejemo do malo bolj oddaljenega Rovinja.
LP A:

več kot 10 let so bile vsako poletje naš kotiček za preživljanje počitnic. Še vedno me vežejo lepi spomini. Kamp je ogromen, plaž je več, tudi nekaj otokov, na katere lahko plavaš ali jih obiščeš s čolnom. Tasrednji otok je bil včasih za nudiste, zdej pa so se nažalost nanj naselili galebi in je poln kakcev:), je pa še en otoček bližje, prav luškan. Skratka, jaz bi ti priporočila. Kamp je v borovem gozdičku, tako, da ni problema za senco.

Indije so ravno za mlade družine. Mi smo imeli tam prikolico nekaj časa, potem pa smo se preselili v Laguno, ki je privat kamp v Indijah. Nasproti Indij imaš 3 otočke z zelo lepo plažo, lahko pa greste res tudi na Kamenjak. Ravno zato je fino, če imate kakšen čoln, da vam ni treba iti ravno z avtomobilom.
Nam so Banjole všeč zaradi miru. Če hočemo norišnico, gremo v Medulin, kjer je tudi Family park – tam prideta otroka na svoj račun.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close