Najdi forum

V mesecu februarju planiramo 14 dnevne počitnice v Indiji, v Goi. Tja bi šli v lastni režiji, (letalske karte preko 5vorflug), rezervacijo hiške preko spleta. Ker pa bomo šli družinsko (najmlajši bo star takrat ravno 5 let), me melce skrbi za higieno, prehrano, bolezni,… ter seveda zdravniško oskrbo. Ali mi lahko kdo kaj svetuje oz. pove o izkušnjah konkretni iz tam!

Goa je polna turistov in temu primerna je ponudba, tako da vam ne bi smelo biti pretežko najti ustrezno čiste nastanitve in z njo primerne hrane. Jejte sveže, pijte iz steklenic. Feburarja še ne bo zelo vroče, vseeno pa vam bo soba s klimo podarila noči brez komarjev (čeprav jaz osebno s klimo ne morem spati, ampak pač…), sicer si potegnite čez postelje mreže – preverjeno najzanesljivejša zaščita. Če vas bo pa slučajno zvilo v trebuhu, zavijte v lekarno, ki jih je tam na pretek, in nabavite rjave tabletke v rumenem papirnatem pakiranju z imenom Bi-quinol (nisem sigurna, če sem tole prav napisala, saj bodo vedeli, za kaj gre) – so zeliščne, neškodljive, obnesejo pa se svetovno.
Pozdrav in lepo pot vam želim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close