Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Indija, sopotniki

Indija, sopotniki

Hejla!!!!!!!

Tudi jaz se nameravam konec februarja ali zacetek marca odpravit v Indijo.
Menila sva se s prijateljem pa je ta zaradi sluzbe odpovedal. ****. Tko da iščem sopotnika. Odprte glave, nezakompliciranega,…….no sej kdor se tja podaja mora ze tak bit.

Nameravam na jug pa pol gor. Glede na vreme. Karte se nimam tko da bi jo blo kul skupi nabavit. Upam da niso ze predrage. Kupila bi pa enosmerno, ker sm slisala da je baje bolj poceni za nazaj karto dol kupit.
Ne vem, kaj mi vi priporocate.
Nameravam pa za dva meseca.

Tko da kdor ma cas- pa sej ni mus, da potujeva ves cas skupi. Se bolj si zelim, da se po dolocenem casu lociva in odkrivava kar vsakega zanima. Je pa kul met nekoga s seboj-vsaj na zacetku, da se ta šok skupaj prebrodi.

No, jst upam da se bova srecala………….sorodna dusca.

Lep dan vsem vam, popotniki.

PS:za plan pa se skupi zmenva

Urska

Uršika,

jaz in moj prijatelj greva konec feb. oz. začetek marca (odvisno, kako bo on z dopustom) za dva meseca.
Lahko bi naredili kak izlet skupaj, kaj?

Lep dan!

Ja super.
Ta ideja se mi zdi odlična. Jst ti pustim moj mail: urskadugulin@gmail.com,….pa mojo številko: 031/420951.

A sta vidva ze kupila karto? Neki sm slisala, da jse baje splaca za nazaj kupit karto kar dol. da ni panike da je ne bo.
No, upam da se cim prej kontaktiramo, pa na kaki kavici vec pomenmo.

Lep pozdrav pa fejst dan,
Urska

Uršika,
bom te spravila v “memory” in te kontaktirala dovolj časa prej, da se kaj zmenimo..:)

Glede let. kart nimam informacij, da bi bile dol cenejše oz. če sešteješ enosmerno, kupljeno pri nas, za nazaj pa dol..? Od kje ti to? 🙂

Midva s prijateljem si bova karto najverjetneje zrihtala kar tu, povratno..
Naslednji teden greva v “nabavo” in iskanje najcenejše možnosti.. 🙂

Če pa je res, kar praviš (se bom še malo pozanimala), bom pa mogoče samo jaz še kak mesec ostala dol (zna mi biti všečno! hehe), ker je on omejen na točno določene dneve z dopustom, zato bi njemu odgovarjala povratna karta..

Od kdaj do kdaj imaš ti namen pohajkovati?
Midva imava načrt od konca feb. oz. takoj marca in za dva meseca, več ne. Vsaj on ne 😉

LP!

Jazza

Ejla!!!!!!!!!!!!!

Tut jst mam namen it dol za 2 meseca, se bom pa bolj pozanimala kako je z temi moznostmi glede karte. To mi je povedal en fant, ki je dol bil pol leta in gre zdej spet za 1-5 let( se pac z jogo ukvarja).
Ce je ta informacija res se bom prepustila dogajanju in ostala dokler pac bo.

No, dejmo se dobit pa malo izmenjat informacije, nacrte.

Lepo pozdravljena,
Ursika

Urška, pozdravljena!

Verjamem da bi, če bi moje potovanje trajalo kake pol leta, tudi jaz šla z enosmerno karto, potem pa se prilagodila trenutni destinaciji za odhod..
Čeprav moram rečt, da me Indija mika za več kot 2 meseca, kolikor ima prijatelj dopust in zna se zgodit, da bom res še kak mesec ostala, če seveda te informacije glede kart in ugodnejših cen držijo in da greva s prijateljem vsaj dol lahko z istim letalom.. 🙂

Lahko mi pišeš na mail: jazza@klepetulja.com

Pa lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close