Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Indija – denarci in lariam

Indija – denarci in lariam

Čez 14 dni grem v Indijo. $ ali €? Kako je z morebitnim dvigovanjem gotovine na bankomatu z MAESTRO! kartolino? V Namibiji je naprimer delala k šus. Pa še provizija pri dvigu je zanemarljiva v primerjavi z eurocardom. In kako se obnesejo potovalni čeki? Zopet $ ali €?
In še to, a ima kdo 3 kom lariama viška. Bi jih vzela s seboj samo za vsak slučaj. Samo za prvo pomoč. Pa če jih kdo ima bi bilo fino in fajn, da imajo rok trajanja vsaj do konca maja/2005. Takrat jih bom sigurno potrebovala.
Torej, že vnaprej hvala za koristne infote ter lp!
Edi

Midva sva bila v Indiji pred 6 ali 7 leti. Na bankomatih sva dvigovala povsod, samo v enem mestu ni šlo, ker niso imeli bankomata. Tam sva potem dvignila na banki.

Ampak pazi – tam so imeli sistem, da so po telefonu preverjali, če je zahtevani znesek v okvirih limita. Povedal si željeni znesek, on je poklical po telefonu, vprašal za ta znesek, povedal odgovor in tako nekajkrat. Jaz sem mu plačal 2 ali 3 klice, ker je bilo nekaj z limiti narobe.

Potem na zlato kartico ni niti preverjal…

lp

bv

ni panike 2000rupij je dvig v vsakem mestu pazi na severu pod hribi je bolj bogo ampak se da v trgovinah zment liriam jst ga nism uzivau pa sm prezivu kr neki casa v indiji pazi muskito time pa je drugac se pa dol kupi antimuskito kremo pa je ne pa spat glih v ksnem mocverju !!!!

OH MOJA INDIJA!!!

Predlagam ti da vzames kes in to dolarje. Bil sem ze nekaj krat v Indiji.

Kar se tice Lariniama ti lahko povem mojo zgodbico. Prvic ko sem bil v Indiji s prijateljem sva na terasi v Jaipurju klepetala in bilo je kar nekaj komarjev. Nobeden od naju ni jemal Lariniama. Na sreco je samo on dobil malarijo, kajti ce bi jo oba ne vem kako bi se izteklo. V Varanasiju ga je zacelo tresti in v Deli sem ga v bolnico prinesel na rokah ze prav na koncu moci. Pa nobeden ti ne pomaga. Se vec ko so videli taxisti v kaksnem stanju je prijatelj so nabili ceno krat 100 in to brez pogajanja.

Naj te ni moja edina grda izkusnja z prelepo Indijo ne pokvari pricakovanja na najlepso dezelo sveta.

LP in uzivaj

Dejc

OH MOJA INDIJA!!!

Predlagam ti da vzames kes in to dolarje. Bil sem ze nekaj krat v Indiji.

Kar se tice Lariniama ti lahko povem mojo zgodbico. Prvic ko sem bil v Indiji s prijateljem sva na terasi v Jaipurju klepetala in bilo je kar nekaj komarjev. Nobeden od naju ni jemal Lariniama. Na sreco je samo on dobil malarijo, kajti ce bi jo oba ne vem kako bi se izteklo. V Varanasiju ga je zacelo tresti in v Deli sem ga v bolnico prinesel na rokah ze prav na koncu moci. Pa nobeden ti ne pomaga. Se vec ko so videli taxisti v kaksnem stanju je prijatelj so nabili ceno krat 100 in to brez pogajanja.

Naj te ni moja edina grda izkusnja z prelepo Indijo ne pokvari pricakovanja na najlepso dezelo sveta.

LP in uzivaj

Dejc

oj s enkrat z kartico ni panike
maestro lahko tudi navadna ba kartica kar se tudi najbol splaca ukradejo ti 400 sit za dvig
ciruss je tud ok ma nasploh ni panike
gled malarije pa kot sm ze reku jst nisem imel tezav verjetno sm meu sreco pa kukr sm govoril z lokalnimi zdravniki ni panike no ja stvar posameznika ( CEPIT SE PA LE PEJT)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close