Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek indesit pralni stroj-aparati izkušnje

indesit pralni stroj-aparati izkušnje

pozdravljeni!
sem pred nakupom pralniga stroja in sem našla enega zelo ugodnega. sedaj pa me zanima če ima kdo izkušnje z pralnimi stroji Indesit. pralni stroj ima 5 let garancije tako da po moje ni neke slabe kvalitete. kako je z servisom in rezervnimi deli mogoče kdo ve.
Vaš link

5 let garancije je celotna. Indesit daje mislimda 2 ali ostalo primakne ga. hja kar sem tu bral so večinoma zadovoljni z njimi. Mali denar, lepo tečejo in to je to. Cveto je sicer omenu da zna biti elektronika včasih problem, zato je fajn se pozanimat kolk garancije ima (tovarniške), ter kolk jo doda GA in kaj le-krije

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Imam Indesitov pralni stroj sedaj že več kot 5 let. V času garancije mi je še en gumb za nastavitev temperature (imam še bolj primitivno, mehansko varianto, kjer gumb obračaš – ta pa rad poči).
Podoben je temule:
https://www.otto.de/p/indesit-waschmaschine-ewd-71483-w-de-aplusplusplus-7-kg-1400-u-min-484644782/#variationId=484645860-M24
Zamenjal serviser, ki ga je poslal GA in to je bilo to. Stroj uporabljam res veliko – 4× na teden, čez vikend pa včasih tudi 4 žehte na dan. Ga res ne šparam in zaenkrat dela b.p. Sem zadovoljna in naslednji bo (če bo cena ok) tudi Indesit – s podaljšano garancijo. Ko je sodelavka kupila novega druge znamke, sem šele videla, da ima moj prav dobre programe pranja v primerjavi z njenim.

Jaz imam zdaj Indesitovega, še malo bolj osnovnega, kot ga ti gledaš. Zaenkrat zadovoljna, ga pa imam komaj 3 mesece in še ne znam oceniti problemov 🙂

Jaz sem ga ravno tako kupila v Leclercu 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižanega. Komaj nekaj čez 100 € je stal. Mož je rekel, da bo za ta denar itak naslednji mesec crknil. Pa ni in po 3 letih še vedno dela.
Uglavnem bolj slabe izkušnje imam z Boschevimi zelo dragimi izdelki (Vse ostalo v hiši je namreč Bosch). Npr. indukcijo so nam že 2 x servisirali (pa je še v garanciji).

Jaz imam tudi indesit že 11 let, je pa res, da večino tega časa pere za eno osebo, torej 1-2 stroja na teden ali še manj.

Pred tremi leti sem v GA kupila pralni stroj in sušilni stroj indesit, oboje 5 let garancije. Do sedaj je vse super in sem zadovoljna. Sicer sva samo 2 v gospodinjstvu, ampak veliko pereva in sušiva. Tudi če po petih letih crkneta, bosta odslužila svoje. Za oba stroja sem odštela nekaj malega čez 500 EUR. Pralni je 7kg, 1400 obratov; sušilni 9 kg. Z moje strani – priporočam.

Ga imam, že 6 leto. Kako je s servisi ipd. ne vem, ker težav še nisem imela. In mislim, da jih tudi ne bom, ker za ta denar ga bom raje, ko začne delat težave, zamenjala. S tem namenom sem tudi prešla iz pralnih strojev za 800€+ na poceni Indesit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close