Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek INDESIT

INDESIT

Zanima me kakšne so vaše izkušnje z INDESIT blagovno znamko, predvsem me zanima pri pralnih strojih.

Hvala in lp,
Loti

mal dnarja, mal muzke

Indesit je zelo solidna firma. Izdelujejo pogone za vse stroje kot npr. Candy, Bosch… Mislim, da za to ceno dobiš dober izdelek. Jaz na primer imam izredno slabo izkušnjo z electroluxom, pa ni bil pralni stroj tako zelo poceni…

LP

sploh ni res.a ga imaš, pa si nezadovoljna?
Jaz ga imam 3 leta in dela tip top.Zanj sem se odločila, ker je bil takrat najcenejši s 1600 obrati.
Nikoli pa nisem pripravljena dati 2x ali 3x toliko za Muler ali Bosch.Raje si kupim novega čez par let, ker gre razvoj skoz naprej.Ne bi hotla met enga Mulerja 30 let.

Glasni so ko satan.

pralno-sušilni je superca – mogoče res malce glasen za v garsonjerco, ampak če je v kopalnici ni panike…

Mi imamo pa pomivalni stroj INDESIT. Dela kot urca že 4 leta. Moj sodelavec je kupil Wirpool-a mi je po dveh pranjih rja zagrabila vsa stičišča košar kamor se vstavlja posoda. Mater je bil hud…
lp

Jaz imam pralni stroj Indesit in sem zelo zadovoljna. Malo pa je res glasen :))

Lp, M

<http://majuska.moj-album.com/>

Midva imava tudi pralni stroj in sva zelo zadovoljna. In ne zdi se mi, da bi bil ne vem kako glasen. Ponavadi niti ne slišim, kdaj je nehal prat.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

pralno sušilni super

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close