In tole naj bi bil zdravnik?
hehehe268, 19.01.2022 ob 09:27
mijav mijav, 19.01.2022 ob 09:09
točno to, 19.01.2022 ob 08:37
mijav mijav, 19.01.2022 ob 08:29
točno to, 19.01.2022 ob 08:25
Vsi enaki, 19.01.2022 ob 08:05
Mislite, da so drugi kaj boljši? Vsi so enaki. Samo večina zna to dobro skriti. Vi jim pa verjamete. To je banda, da ji ni para. Žene jih samo pohlep, pohlep in pohlep po denarju.
Velika večina jih danes gre študirati medicino in stomatologijo izključno zaradi pohlepa po denarju.
Covid dodatki? – Halo??? Saj so zdravniki, da zdravijo bolne ljudi. No, danes lahko greš k zdravniku samo zdrav.
Upam, da se kot narod zbudimo in jim pokažemo kje jim je mesto.
Točno to, zbuditi bi se morali in iti na ceste zaradi teh korupcij, v zdravstvu še toliko bolj kot v politiki. Za politike se že dolgo ve, da so koruptivni in pokvarjeni. Zdravniki bi pa morali delati ljudem v prid, ne pa grabiti za svoje vikende in jahte. Že 10.000€ kovid dodatka mesečno za nekega kirurga ali ortopeda, ki je izvajal samo nujne operacije, je vnebovpijoče, potem pa še podkupnine?
In kaj ima na frisu nasmešek? Kaj se ima za režat?
Protesti proti korupciji bi morali biti, in to masovni, da bi se kaj dejansko spremenilo.
a to se sedaj trkate po prsih tisti, ki sicer ne izdajate računov, podpirate delo na črno in ostale barabije?
Vsi lahko goljufajo, samo od zdravnikov bomo pa poštenost zahtevali?
Sodiš po sebi? Glej, če ti to počneš, je jasno, da podpiraš tovrstne lopovščine. Poštenost se zahteva od vseh, ker pa gre pri zdravnikih za poklic, kjer so se zavezali temu, da bodo služili ljudem, je pa tako dejanje še posebej zavržno, ja! Treba je pa soditi vsem goljufom in lopovom, meni je to jasno, ne vem, če je tebi.
Za uno mijavkajočo. Očitno sem ti z zahtevo po poštenosti stopila na rep.
nič ne podpiram, ampak dejstvo je, da je še čisto vsak privatnik, ki je kaj prišel k hiši začel mencati okoli računa, pa manjši znesek uradno, pa neuradno tako in tako. pa vsi plačujejo neke minimalne prispevke, pa avti in vse pisano na žlahto. Če jih noben ne bi podpiral, potem tega ne bi mogli početi. Seveda podkupovanje ni prav in vse ostalo tudi ne. Me pa čudi, da mislite, da bodo najbrihtnejši člani družbe “služili ” ljudem za majhen denar, polpismeni sošolci pa lahko delajo za denar na vse mogoče goljufive načine. V tem se pač motite. Pa še tisti kekec, ki piše, da koruptivni so politiki, pa očitno dohtarji, vse drugo je pa čisto kot solza. Jaz hočem povedati samo, da imamo na izbiro dve možnosti, ali se ljudje trudijo biti pošteni ali pa je vsesplošni kaos. Ne more pa biti, da bi vsi goljufali, pa s prstom na druge kazali.
A se ti zdi “majhen denar”, ko so legalno pokasirali po deset jurjev mesečno dodatkov, ko imajo 46 dni letnega dopusta, ko je njihova bruto plača (če izvzamemo tiste najvišje na lestvici in začetnike) 8.000€? Zakaj misliš, niso hoteli, da se plače dohtarjev javno objavijo? Vedno so neka plačna izjema, zdaj so spet najvišje plačani pokasirali mastno. A to je majhen denar? Daj ne seri, no. Ja, seveda je nujno še dodatnih pičlih 100K od raznih podkupnin letno, drugače ne bodo imeli za malico.:) Ker pa je tako, kot je, so začeli goljufati tudi mali ljudje, ampak oni bodo tenko piskali, čim jim bodo dokazali male prevare.
no smo že tam, ti misliš, da so “mali ljudje” začeli goljufati, ko so videli dohtarje, jaz pa ti razlagam, da je korupcija tako vpeta v naše življenje, da je škoda časa na nekoga kazati s prstom, če imaš sam roko v marmeladi. Najbrž boš prijavila še, ko bo sosed Nace nehal goljufati, bom tudi jaz. Dokler pa oni tam gor goljufajo, bom tudi jaz. Točno to je ta logika, ki vso to korupcijo podpira in generira. Sicer ta tip je vsaj obsojen in mora plačati tudi to, kar je prislužil.
Pri ljudeh od nekdaj šteje samo denar in nič drugega. Tako pač je. Saj milijonski zaslužki žogobrcarjev so vam tudi v redu a ne? Oni toliko prispevajo za človeštvo.
moderno je mimo DURSA, 19.01.2022 ob 09:28
mijav mijav:
Jasno da je mimoDURSna korupcija povsod – tudi med tvojimi omenjenimi “obrtniki”, ne samo med stolčkarji, gospodarstveniki in politki.
Ampak je treba narediti red najprej pri stolčkarjih, podkupljenih dohtarjih, skorumpiranih politikih… pa bo red hitro tudi pri raznih obrtnikih, ki hvatajo krivine. Dokler bo pa kravatarski kriminal cvetel in bo državi vladala korupcija in kriminal, se bodo tudi nekateri obrtniki poskušali znajti po svoje. Saj je jasno, zakaj ni naroda na cestah in zakaj pasivno podpirate koruptivnost. Očitno se vam zdi, da so se znašli, naj jim bog požegna.
In točno zato se te korupcije ne bomo znebili. Ker je balkanstvo zasidrano v nas. Ker namesto da bi tako dejanje najostreje obsodili, ga poskušate omiliti. Iščete razloge za ta dejanja in jih opravičujete. To je slovenceljski živelj. Čisto isto delajo balkanci. Kdor se znajde, ta ima, ane?
hehehe268, 19.01.2022 ob 09:40
Ampak je treba narediti red najprej pri stolčkarjih, podkupljenih dohtarjih, skorumpiranih politikih… pa bo red hitro tudi pri raznih obrtnikih, ki hvatajo krivine. Dokler bo pa kravatarski kriminal cvetel in bo državi vladala korupcija in kriminal, se bodo tudi nekateri obrtniki poskušali znajti po svoje. Saj je jasno, zakaj ni naroda na cestah in zakaj pasivno podpirate koruptivnost. Očitno se vam zdi, da so se znašli, naj jim bog požegna.
In točno zato se te korupcije ne bomo znebili. Ker je balkanstvo zasidrano v nas. Ker namesto da bi tako dejanje najostreje obsodili, ga poskušate omiliti. Iščete razloge za ta dejanja in jih opravičujete. To je slovenceljski živelj. Čisto isto delajo balkanci. Kdor se znajde, ta ima, ane?
Jaz ne iščem nobenih razlogov za opravičevanje, ne podpiram nobenih takih dejanj, jih nikoli nisem, želim da se vse enakopravno obrvnava po zakoni; nisem ne balkanac, se nimam za balkanca, niti ne delujem v svojem življenju po principu balkanskih klanov, zaobidenja davkarije ali zakonodaje – moji računi so čisti. Se pa soočam ne po svoji krivdi na sodiščih s korupcijo in vnaprej dogovorjenim sojenjem za v korist določenim zlizancem z elito in d0ločenimi členi na sodiščih in tožilstvu. Proti temu se pa borim, pošteno in pravično, z dokazi. In zaenkrat uspeva.
mijav mijav, 19.01.2022 ob 09:34
no smo že tam, ti misliš, da so “mali ljudje” začeli goljufati, ko so videli dohtarje, jaz pa ti razlagam, da je korupcija tako vpeta v naše življenje, da je škoda časa na nekoga kazati s prstom, če imaš sam roko v marmeladi. Najbrž boš prijavila še, ko bo sosed Nace nehal goljufati, bom tudi jaz. Dokler pa oni tam gor goljufajo, bom tudi jaz. Točno to je ta logika, ki vso to korupcijo podpira in generira. Sicer ta tip je vsaj obsojen in mora plačati tudi to, kar je prislužil.
Pri ljudeh od nekdaj šteje samo denar in nič drugega. Tako pač je. Saj milijonski zaslužki žogobrcarjev so vam tudi v redu a ne? Oni toliko prispevajo za človeštvo.
Športni marketnig ne bi preživel brez denarja. In premnogi športniki so preveč naloudani z denarjem, sponzorji pa plačujejo, ker imajo od tega koristi – od košarkašev, nogometašev, golfistov, tenisačev, bolidarjev, motoristov… ni da ni…
Nasplošno pa denar vrti ta svet, žal. Podmaže, uniči, zasužnji, spodnese tla pod nogami.
Pa kaj jih tako braniš? A si vpeta med goljufe? Jaz nisem! Ne goljufam in ne potvarjam podatkov. In nas je najbrž še kaj takih.
Jaz bolj mislim, da dokler bodo ljudje kot ti, ki upravičujejo taka dejanja, bo tudi korupcija.
Na Danskem, ko so pred leti imeli sto tisoče na cestah, ker je en politik bil najden s prsti v marmeladi, in je množica vztrajala nekaj časa, so tipa po hitrem postopku umaknili in mu sodili. In si tisti na vrhu ne upajo več. Ampak tam ima množica drugačno mentaliteto. In še je takih držav. Ampak ne na balkanu. Tukaj si koruptivni zdravnik upa na cesto z nasmeškom na frisu. Tam bi ga “obmetavali z gnilimi jajci”.
Vse je v mentaliteti naroda. In ja, majhni ljudje goljufajo, ker vedo, da tudi veliki goljufajo, pa se jim nič ne zgodi. Saj si sama povedala in sama sebe demantirala: “Dokler tam gor goljufajo, bom tudi jaz.” praviš. Kaj je to drugega kot da mali ljudje goljufajo, ker to delajo veliki? In ja, imaš prav v enem, vse je v mentaliteti naroda.
hehehe268, 19.01.2022 ob 09:51
Pa kaj jih tako braniš? A si vpeta med goljufe? Jaz nisem! Ne goljufam in ne potvarjam podatkov. In nas je najbrž še kaj takih.
Jaz bolj mislim, da dokler bodo ljudje kot ti, ki upravičujejo taka dejanja, bo tudi korupcija.
Na Danskem, ko so pred leti imeli sto tisoče na cestah, ker je en politik bil najden s prsti v marmeladi, in je množica vztrajala nekaj časa, so tipa po hitrem postopku umaknili in mu sodili. In si tisti na vrhu ne upajo več. Ampak tam ima množica drugačno mentaliteto. In še je takih držav. Ampak ne na balkanu. Tukaj si koruptivni zdravnik upa na cesto z nasmeškom na frisu. Tam bi ga “obmetavali z gnilimi jajci”.
Vse je v mentaliteti naroda. In ja, majhni ljudje goljufajo, ker vedo, da tudi veliki goljufajo, pa se jim nič ne zgodi. Saj si sama povedala in sama sebe demantirala: “Dokler tam gor goljufajo, bom tudi jaz.” praviš. Kaj je to drugega kot da mali ljudje goljufajo, ker to delajo veliki? In ja, imaš prav v enem, vse je v mentaliteti naroda.
V srednjem veku so npr. goljufive peke in ostale nepoštene judi namakali s potapljalko v Ljubljanico. Na javnem trgu, na očeh množice.
.
pošteno je sodilo ljudstvo, 19.01.2022 ob 10:01
V srednjem veku so npr. goljufive peke in ostale nepoštene judi namakali s potapljalko v Ljubljanico. Na javnem trgu, na očeh množice.
.
.https://zdenka5b.weebly.com/uploads/1/3/1/2/131283498/28-5-slj-peki.pdf
nič jaz ne navijam za goljufe, samo opozarjam na to, da sami sebe lovite v zanke. Tudi ves čas poslušam, da sem poštenjakarca ( v negativnem smislu, da ne bo pomote), ker se mi vsesplošno goljufanje ne zdi v redu. Tudi vem, da najbrž kar večina ljudi občuduje lopove, ki jim “rata” , sicer ne bi bili vedno znova izvoljeni. Še razne mamilarske barone na skrivaj občudujejo, sodišče pa verjame, da jim je premoženje mama od minimalne penzije prišparala.
Forum je zaprt za komentiranje.