in s kolkimi pa ste ve seksale….
Odgovarjam tebi, pa še enemu, ki večkrat zastavi takšno vprašanje.
Če nekdo “visi” tu gor ne pomeni nujno, da je njegov zakon slab ali pa da so otroci ubogi revčki. To lahko izjavi samo nekdo, ki ne ve, kako sploh zveza/družina funkcionira.
Če ti ponazorim s konkretnim primerom: jaz brskam po forumu, moj mož gleda nogomet. Sediva na istem kavču in ne samo da se dotikava, jaz mu celo tiščim stopala med njegova topla stegna. Torej, skupaj sva, na istem kavču, samo počneva dve različni stvari, ki naju veselita. To je tako, kot če sva skupaj v kopalnici. On se brije, jaz tačas lulam na stranišču. Zopet sva skupaj, v istem prostoru, pogovarjava se, samo da počneva dve različni stvari. Zaradi tega se nimava nič manj rada. Najbrž se strinjaš, da se mi ni treba depilirati samo zato, ker to počne on?
Z otroci je pa tako: v začetku ti res vzamejo veliko časa. Ampak ti otroci sčasoma odrastejo in tudi sami potrebujejo zasebnost. Ker si bil prej navajen vse delat v naglici, naenkrat nenadejano prideš do viška časa. Absolutno nimam nobene slabe vesti, če počnem nekaj, kar mi je v veselje, če najstnik v sobi prešteva svoje nove dlake na bradi, najstnica pa piše skriven dnevnik, ki je tako zelo skriven, da mora to početi za zaprtimi vrati. Štekaš?[/quote]NE, in dvomim, da bo kdaj dokler bo partnerstvo povezovala s posestništvom….. 😉
Ti bi lahko lulala samo, ko bi ti on to dovolil, lahko bi sedela na školjki samo ne bi smela spustit brez dovoljenja. Otroci bi morali plesat okoli tebe kakor bi jim ti ukazovala, ker ta mala bitja so itak nesposobna karkoli naredit sami od sebe in je nad njimi potrebna stalna kontrola ob kateri res ne moreš še mon prebirat….. :/
Če še sam ne vem, bom pa vsaj druge učil! 😉
Ja seveda in potem svizec zavije Milko.:)
Dejstvo je, da ima v takih debatah prav Matkič. Od vezanega tipa, ki recimo v petek zvečer visi na mon-u, ima njegova ženska ravno toliko, kot da bi bil tip ta čas v gostilni.
Ampak za Matkiča, ki bi rad bil v gostilni, boste pisali, da je neresen, kao normalno pa je, da vezan tip visi na forumih, medtem ko njegova žena gleda televizijo.
Veš, kaj bi bilo pa res smešno? Če bi se en tip tukaj na m-ž čveku hvalil, kako super zvezo ima, medtem pa bi njegova žena pisala na starševskem, kako ima nemogočega tipa, ki cel čas preživi na računalniku in da ne ve, kaj naj naredi..hahaahaha…
Ja seveda in potem svizec zavije Milko.:)
[/quote]
Spider, ti si lahko misliš o tem kar si hočeš.
Ampak jaz vedno kadarkoli je nogomet po televiziji porinem stopala k njemu v naročje. Tako goreč navdušenec kot je on za nogomet, ti zmasira stopala ne da bi vedel, da to sploh počne. Bolj ko njegov klub izgublja, bolj jih gnete. Jaz pa toliko enih točkic na stopalih… enostavno obožujem nogomet!!!
:):):)
Prav Spider, recimo, da imaš prav. Zdaj pa povej še primer, ko ima ženska več od nekega moškega. Kaj mora tak moški delat, da bo to izpolnjeno v tvojih očeh oziroma tvojem svetu?
Ok, kako pa veš, da bo tista, ki “paše tvojemu kriteriju” boljša partnerka ot tiste, ki ne paše?
In pa nap., da je tvoj kriterij, da je imela 5različnih m pred tabo kar je ok, če je imela 6 je pa že k….. Spoznaš tako dekle, je oh in sploh, ti je zelo všeč in ti njej in sedaj pride še spolnost na vrsto. Ti boš pri njej 6., kar pomeni, da jo boš naredil k……, če seksaš z njo, dokler ne seksaš je pa še punca kot se šika.
Kaj boš sedaj boš seksal in naredil iz ok dekleta k…… ali se boš vzdržal in imel dekle, ki “paše tvojim kriterijem”?
Sploh pa ni vsem dano imet starše, živet v okolju….itd, kjer bi jim privzgojili neke moralne norme ali karkoli že. Posledično (zaradi manjka na čustvenem področju) se dekle razdaja “mimobežnikom” in v tem svojem početju pride do n številke partnerjev, nakar ji klikne, da to ne pelje nikamor in želi postat “boljša oseba”, noče več takega življenja. Želi “resnega”/stalnega partnerja.
Na drugi strani imamo drugo dekle, ki tudi nima ravno vzorne družine/okolja v katerem odrašča, nekako nima veliko spolnih partnerjev, mogoče nobenega, ustreza kriterijem ;), dobi fanta/moža, jo pa muči občutek, da je nekaj v življenju zamudila, ker jih ni “probala dovolj”.
Kako vedet na osnovi načela: dekleta ki pašejo mojem kriteriju katera je prava/boljša?
Sploh pa kakšen človek/oseba si, če nisi sposoben dojet, da je nekdo delal v danem trenutku najbolj prav, kar je vedel in znal in nisi sposoben “oprostit”, razumet in dat nekomu priložnost, da postane boljša oseba? Kakšna oseba si ti sam, ko si zacementiran v svojih prepričanjih kdo je apriori dober in kdo slab?[/quote]
Dobro no, ne bodimo malenkosti. Če bi bila res kul punca, potem bi se že dalo spregledati tudi kakšno številko ali dve več, pa sploh, če se je njena menjava partnerjev dogajala v brezglavi pubertetniški mladosti, sedaj pa se je zresnila.
Imaš pa prav On_ glede neizkušenih, ki lahko pozneje zdivjajo. Ampak kljub temu, zresnila bi se pa lahko ženska že po dveh ali treh.
Mene so predvsem presenetile te visoke številke.
klepetulja, imam izkušnje kako je urinirat pred občinstvom, iz bolnice, zato mi tudi toliko pomeni, da so vrata zaprta. Ljudje, ki so bolani in ne morejo sami opravljat potreb, verjemi, da se počutijo obupno, da jim je vse prej kot prijetno, da imajo občinstvo.
Eno je, da on slučajno vleti na WC pač kaj potem, drugo pa je, da namerno opravljaš potrebo, ko je nekdo drug zraven.
Tako kot tebi pride prav, da imaš mir na wc-ju. Za vsak slučaj, da ga ne zavoha. 😉
Jaz Margot ne razumem v tem smislu, da gre nalašč lulat ali kakat ravno takrat, ko se njen mož brije. Da prav špara za tistih 15 minut v dnevu.
Ampak on se slučajno brije, ko njo slučajno oziroma po volji narave nažene in gre pač mirno takrat na WC, ker to nikogar od njiju ne moti. Eni smo enostavno taki.
Kar se pa vonjav in tega tiče – po težki operaciji ali bolezni pride partner domov in ima probleme z izločanjem ali že zgolj s sedenjem na WC, torej mu moraš ti pomagat tudi pri tem. Ja, verjetno je laže, če si ga že kdaj prej imel priliko videti pri tem početju.
Jaz Margot ne razumem v tem smislu, da gre nalašč lulat ali kakat ravno takrat, ko se njen mož brije. Da prav špara za tistih 15 minut v dnevu.
Ampak on se slučajno brije, ko njo slučajno oziroma po volji narave nažene in gre pač mirno takrat na WC, ker to nikogar od njiju ne moti. Eni smo enostavno taki.
Kar se pa vonjav in tega tiče – po težki operaciji ali bolezni pride partner domov in ima probleme z izločanjem ali že zgolj s sedenjem na WC, torej mu moraš ti pomagat tudi pri tem. Ja, verjetno je laže, če si ga že kdaj prej imel priliko videti pri tem početju.[/quote]
Torej lahko pod vse to, če potegnemo črto, ugotovimo, da smo vezani tisti, ki smo bolj ohlapnih življenjskih nazorov in tisti, ki lahko lulamo medtem, ko se partner brije, oziroma drugače povedano, da smo si s partnerjem izjemno blizu.
In ja! Mene je moj partner imel priložnost videti v zares hudih trenutkih, ko ne samo da sem lulala, ampak sem kot človek zaradi takratne bolezni izgubila vse svoje dostojanstvo. In tudi takrat me je imel neizmerno rad, jaz pa njega prav zaradi tega le še bolj.
Tako da vsem tistim, ki ste sposobni ovohavati samo svoj drekec svetujem – ostanite samski!
Kar se pa vonjav in tega tiče – po težki operaciji ali bolezni pride partner domov in ima probleme z izločanjem ali že zgolj s sedenjem na WC, torej mu moraš ti pomagat tudi pri tem. Ja, verjetno je laže, če si ga že kdaj prej imel priliko videti pri tem početju.[/quote]
Torej lahko pod vse to, če potegnemo črto, ugotovimo, da smo vezani tisti, ki smo bolj ohlapnih življenjskih nazorov in tisti, ki lahko lulamo medtem, ko se partner brije, oziroma drugače povedano, da smo si s partnerjem izjemno blizu.
In ja! Mene je moj partner imel priložnost videti v zares hudih trenutkih, ko ne samo da sem lulala, ampak sem kot človek zaradi takratne bolezni izgubila vse svoje dostojanstvo. In tudi takrat me je imel neizmerno rad, jaz pa njega prav zaradi tega le še bolj.
Tako da vsem tistim, ki ste sposobni ovohavati samo svoj drekec svetujem – ostanite samski![/quote]
Mogoče dostojanstvo v res pristni zvezi niti nima kaj iskat … in ga potem niti izgubit ne moreš.
Sicer je pa tudi samemu papežu nekoč mami rito brisala.
Tudi sama mislim, da ni potrebno pretiravati z občutkom osramočenosti oz. nekimi zadržki.
Mislim, kaj bi pa negovalke, zdravstveno osebje, potem rekle, ko vsakodnevno menjujejo plenice in brišejo riti potrebnim njihove pomoči.
Sicer pa, ali partner ne pozna/vidi celega tvojega telesa, ali pa, kot v res starih časih, spiš (in seksaš) s spalno srajco na sebi…
Ob kom/kolikih naj se zresni? :/
Nap. doma ni imela nikakršnega zgleda, potem je mislila, da si bi s seksanjem pridobila nedolžnost 😉 ….ne, ne, recimo naklonjenost, da bo našla neko ljubezen v tem in vsak od teh jo je izkoristil po svoje, ni se ukvarjal z njo kot osebo. Bolj je bila predmet njihove (in svoje) seksualne /potrebe/potešitve, niti ni vedela, da kaj več obstaja, ker preprosto ni imela kje izvedet, izkusit…. in potem nekoč ji je bilo vsega tega dovolj in se je nekomu zaupala že od začetka v želji, da bo v tej svoji iskrenosti tudi sprejeta, razumljena.
On ji pa reče: “Ne morem bit s tabo ker si ku…a. Oprosti taka so moja načela…bla,bla,bla…” !!!!!????
O_O Mislim, kakšen moški je to, ki na žensko z nekaj več partnerji gleda kot na k….. , nevredno pozornosti, razumevanje? Kakšen partner bo to nekomu v življenju, ki se bo tako (grobo) nerazumevajoče obnašal do bližnjega tudi v drugih življenjskih situacijah?
Forum je zaprt za komentiranje.