Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › imigran pršilo za migrene

imigran pršilo za migrene

Tisti ki imate težave z migrenami, uporablja kdo imigran pršilo? Pomaga da napad ni tako intenziven, hitreje mine? Kakšni stranski učinki mogoče?

IMIGRAM imam vedno na zalogi. Imam hude migrene s slabostjo. Ko Imigram vzamem, se uležem, migrena in slabost mineta v 20 minutah. Kakšno urico po tem je občutek tako kot, da si malo zadet ali omotičen ampak kmalu izzveni.

Odgovor na objavo uporabnika
PikaPoka594, 30.01.2022 ob 14:06

IMIGRAM imam vedno na zalogi. Imam hude migrene s slabostjo. Ko Imigram vzamem, se uležem, migrena in slabost mineta v 20 minutah. Kakšno urico po tem je občutek tako kot, da si malo zadet ali omotičen ampak kmalu izzveni.

Pršilo? Tega ne poznam.

Tudi jaz imam občasno hude migrene s slabostjo. Nič ne pomaga. Vaših se vlečejo po par dni skupaj.

Odgovor na objavo uporabnika
O pa ja, 30.01.2022 ob 14:24

Pršilo? Tega ne poznam.

Tudi jaz imam občasno hude migrene s slabostjo. Nič ne pomaga. Vaših se vlečejo po par dni skupaj.

Ja, Imigram je pršilo, dobi se samo na recept.

Jaz imam imigran sprint tablete, meni pomagajo…

tudi jaz imam tablete. sicer pomagajo a se še par dni po njih počutim kot, da mi manjka pol možganskih celic

Imenuje se imigran ne imigram

Jaz imam Imigran pršilo, tablete in injekcije ter zelo pogoste migrene, tudi do 3x ali 5x na teden.

Težko rečem kaj bolj pomaga. Kadar ne vzamem pravočasno tablete mi pomaga le še injekcija, pršilo pa ima tudi hitrejše delovanje kot tableta. Se mi pa zdi, da je pršilo manj močno in v ustih še nekaj časa ostane grenak okus, tudi več ur. Najbolj je vsekakor odvisno od jakosti migrene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close