Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika IMEJTE SE….

IMEJTE SE….

Ker žal na srečanje ne uspem, vam želim, da se imate kar najbolj lepo – veliko novih vtisov, doživetij ter kulinaričnih dobrot. Upam pa, da bom uspela priti na naslednje srečanje in če bo prišla še Zala, bom pripeljala še mojega maturanta – he, he

Lep dan!

Ja, tudi jaz vam želim eno lepo popoldne (nekateri ga bomo doberšen del preživeli kar v službi :-(( ), čim več dobrot, pa čim hitreje recepte na forum ;-)). In seveda bomo čakali na reportažo.

LP
d.

Ja, tudi z moje strani, fajn se mejte. Mogoče pa pridem na naslednje srečanje.

lp Majuška

Hvala za lepe želje in upam, da se naslednjilč vidimo.
Fotke, recepti, reportaža bo, saj veste…
Lepo se imejte tudi ve

Kati

Tudi jaz vam vsem želim prijeten dan. Zelo mi je žal, da se ne morem srečanja udeležiti. V službi sem do treh, potem pa je že prepozno, da se spravim do Ljubljane, ker sem preveč oddaljena.

Lep dan, Alena

Hvala vsem po vrsti in nasvidenje prihodnjic! Lep konec tedna Babi

Lepim željam za današnji dan se pridružujem tudi jaz. Mi se verjetno še ne bomo kmalu srečali :o)
Slasten dan vam želim in seveda, da bo tak, sploh ne dvomim.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz vam tudi želim obilo zabave in kulinaričnik užitkov! Pa čim več receptov in slikic naj bo v reportaži :)))
Ja, Tinkarca, mogoče se vidimo na naslednjem srečanju 😮

LP, zala

Jaz tudi ne morem priti. Vse sem si že zorganizirala, sinoči sem pecivo spekla, danes sem pa čisto uničena od prehlada. Bolje, da ne trosim svojih mikrobov naokoli. Žal …

Čakam na poročilo in slikce.

Natassa

Meni je tudi žal, ker se srečanja ne morem udeležit. Popoldan in večer bom preživela ob knjigi :-(. Vsem želim, da se imate čim lepše! Tanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close