Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ime za macka.

Ime za macka.

Moji zlati !

Imam novega macka , vse njegove (ali njene – nismo se cisto sgurni ) lastnosti sem ze nastela pod Perlino temo , zdaj pa mi manjka se ime zanj.

Ker ste mi dragi in cenim vasa mnenja , pa vem , da ste full polni idej , dajte mi malo pomagat ( saj zato ste tu – ali naj grem raje na “srednja leta ” ??).
Predlagajte mi , kako bi lahko klicali to naso kepico dlakice in ljubeznivosti !

Hvala :)))))))))))

lp a.

Tjavendan!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tigi, skrajsano od tiger, kdo ve, kaj bo se zraslo iz zdajsnje kepice…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Ja , saj to bi bilo okrajsava za mojo misel , da bi ga klicala po trenutnem razpolozenju – ce bi bil sladek – Sasko , ce bi mi zlezel v narocje in me razveselil – Mari , ce bi mi dajal mokre lupcke – Jani , ce bi me drazil – Jana , ce bi se podrgnil obme , z kosmato , mehko dlakico in brkami – no , jasno , Pepi , ce bi potolazil – Kaja in ce bi se fajn razkajfal in bil zame pripravljen na auf biks – Stumpi . Perla bi bil , ko bi malce divjal naokoli in mijavkal , mi pa ne bi vedeli , kaj hoce , ko se tako dere 😉
Angel pa , ko bi siril okoli sebe vonjave in pihal na nas , ceprav smo ga ravnokar bozali .

Mogoce bi se pa dalo kaj skombinirati iz crk vasih imen ?

Kdaj bi bil pa Hubi ?

Jezus , na njega sem pa cist pozabla , ker je zadje case tako tiho !

No , se mi zdi , da bi bil on , ko bi pod okni mjavkal 😉

Naj bo kar TOM !

čE JE MAČOR – KOT JANI = šTUMPI
ČE JE RADODAJKA = ŠTUMFETA
ČE SOVRAŽI POSSe = GODRNJAVKO
čE MISLIŠ DA BO ATA = PEPI
ČE MISLIŠ DA BO gargamel = PRIMOŽ
ČE MIOSLIŠ DA BO KOT JAZ = G. ficko
Če misliš da bo ljubezniva = kaja – Jana -Angel -Frucka – Perla-marija
Če pa misliš da zana praskatin pihat = maca

sovrazim dolge…hihihi

popravek : da zna praskat : maca

posse: godrnjavko

Strumpi,,a si ti dons nekam zivcen al kaj?

neko bedarijo sem naredl v računalniku in upam da jo bom rešil v kratkem .
Res je ..delam namreč defrag diska

srecno ..

Ne it na srednja leta, saj ti bomo tu pomagali-torej:
Felix
Miki
Jaka
Maks
Gašper 🙂

Taci!
lp
Angel*

Maček – IN.

Pri nas smo imeli enkrat tri muce, katere so hotele moje mlajše sestrice poimenovati po risanki Tom in Jerry. Ker so pa to le dve imeni, je mlajša rešila dilemo tako, da jih je poimenovala: Tom, In, Jerry…

IN je bila mucka, ma vseeno. Ime je unisex.

Predlog, ki ga velja upštevati. Vse, kar je unisex, je špica!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Drejči, kako pa je ime mucku, ki ga že imate? Podatek je pomemben zato, ker se morata imeni ujemati, oziroma lepo slišno skladati.

Lp, Jana

da ne bi bil ta maček imenovan po meni, dio porko, ne bi b’lo lepo :))))

Lep dan, pa veliiiiiiiik sončka!

Jani

Viš, Jani, ideja pa ni tako slaba. Saj si ti tud en muc, a ne?

Zakaj pa ne, ljubi Janči, zakaj pa ne! A ne bi bilo lepo slišati: Jannnnnnnnččiiiiiiiii, Janiiiiiiiiii, Jančiiiiiiiiii!
Andrejka bi tako klicala mucka, tebe pa tako kliče ……….
Oh, sorry, sorry, …………
Marija

Mijauuuuuuuuuu

Seveda, a ne…bo cela primorska vkup letela, potem bo pa imela probleme…naka, to pa ne :))
Pa tisto na koncu…me kliče Angel 🙂 ja sej paše, veš, res :))

Lep dan! In veliko sončka! Vsem vam! mijauuuuuuuu

Jani

He , he , Jana , Maksa ze imam . To je tastari macek .
Hvala !
lp a.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close