Ime za macka.
Moji zlati !
Imam novega macka , vse njegove (ali njene – nismo se cisto sgurni ) lastnosti sem ze nastela pod Perlino temo , zdaj pa mi manjka se ime zanj.
Ker ste mi dragi in cenim vasa mnenja , pa vem , da ste full polni idej , dajte mi malo pomagat ( saj zato ste tu – ali naj grem raje na “srednja leta ” ??).
Predlagajte mi , kako bi lahko klicali to naso kepico dlakice in ljubeznivosti !
Hvala :)))))))))))
lp a.
Ja , saj to bi bilo okrajsava za mojo misel , da bi ga klicala po trenutnem razpolozenju – ce bi bil sladek – Sasko , ce bi mi zlezel v narocje in me razveselil – Mari , ce bi mi dajal mokre lupcke – Jani , ce bi me drazil – Jana , ce bi se podrgnil obme , z kosmato , mehko dlakico in brkami – no , jasno , Pepi , ce bi potolazil – Kaja in ce bi se fajn razkajfal in bil zame pripravljen na auf biks – Stumpi . Perla bi bil , ko bi malce divjal naokoli in mijavkal , mi pa ne bi vedeli , kaj hoce , ko se tako dere 😉
Angel pa , ko bi siril okoli sebe vonjave in pihal na nas , ceprav smo ga ravnokar bozali .
Mogoce bi se pa dalo kaj skombinirati iz crk vasih imen ?
čE JE MAČOR – KOT JANI = šTUMPI
ČE JE RADODAJKA = ŠTUMFETA
ČE SOVRAŽI POSSe = GODRNJAVKO
čE MISLIŠ DA BO ATA = PEPI
ČE MISLIŠ DA BO gargamel = PRIMOŽ
ČE MIOSLIŠ DA BO KOT JAZ = G. ficko
Če misliš da bo ljubezniva = kaja – Jana -Angel -Frucka – Perla-marija
Če pa misliš da zana praskatin pihat = maca
Zakaj pa ne, ljubi Janči, zakaj pa ne! A ne bi bilo lepo slišati: Jannnnnnnnččiiiiiiiii, Janiiiiiiiiii, Jančiiiiiiiiii!
Andrejka bi tako klicala mucka, tebe pa tako kliče ……….
Oh, sorry, sorry, …………
Marija
Forum je zaprt za komentiranje.