Ime za klovna
Jaz ne bi kompliciral, priznam, pa da za klovne nimam posebne domisljije…Klical bi ga kar Kajci.. Ime je zvocno, otroci si ga lahko zapomnijo, pa se oseba se skriva v njem. Poleg tega je nevtralno, klovn je lahko zalosten, vesel, ali nekje vmes… Ja, res tako mislim..
Pepi
Ne Kaja, tebe si predstavljam kot en izmenicni generator pozitivne energije, ki deluje brez zunanjega vzbujanja. Sam vem, pa da obstajajo tud zalostni klovni in ker so otroci tam v bolnici tud zalostni, mogoce zalosten klovn, ki se potem transformira v veselga, lazje vzbudi pozornost in pridobi naklonjenost. To tako cist brez veze razmisljam…
Pepi
Lahko verjames strokovnjaku, da imajo taksni generatorji izredno dolgo zivljensko dobo, z mal vzdrzevanja. Rabijo samo hlajenje, mazanje, pa redne servise.. Hudic pa je s turbinami, tam se lomijo lopatice, deformira se material, stalno neki treba svasat…
Kar pa se imena tice, mislim, da so vsi predlogi dobri. Zdaj si se v vecji Xlemi, kot preden si postavila vprasanje. Moj predlog, tiste predloge, ki so ti najbolj vsec napises na listke, pa naj punca izzreba…
Pepi
Ne, nasprotno. Prav simpatično in prijetno. Ampak more bit človek tud tak, ker jaz, jaz,… (zdajle sem si desetkrat rekla – le pogumno), jaz bi si ….. zbrala. A ni simpatično ime ???
Ne, Kaja, mislim, da ni glih fer, ali pa morda jaz malo pretiravam. Pomisli malo, boš takoj vedela, na kaj ali koga cikam !!!
M.
Jutro Kaja! Prvič slišim, da bi klovni sploh potebovali ime…kolikor vem nimajo imena, so samo klovni…v cirkusu so klovni klovni v bolnišnici pa tudi…Klovni nimajo imena, jih ne potrebujejo. Nobene igrače nimajo imena, spomnijo se ga samo otroci. Odrasli tega ne znamo in tudi ne smemo. naj kloven sam upraša otroke, kako naj ga kličejo…Otroška domišljija ne pozna meja. To vemo vsi, upam, da tudi ti!
Lep sobotni dan in pozdrav vsem otrokom!
Angel
kaja napiše:
>
> Kot najbrž veste, bo naš klovn obiskoval otroke v
> pediatrični kliniki.
>
> Nimam pa nobene ideja, kako bi mu dala ime, da bi si otroci
> zapomnili in da bi jim bilo všeč.
>
> Hitr z idejami na plan.
>
> LP,Kaja