Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek imate v spalnici ogledalo?

imate v spalnici ogledalo?

Imate v spalnici ogledalo?

V trgovini skoraj da ni spalnice, ki ne bi imela komode z ogledalom oziroma, zelo veliko je spalnic, ki imajo na sredinskih vratih ogledalo.

Torej, imate ogledalo v spalnici ali ne?

Da – na vratih omare. Praktično.

Ne, ni prostora – je mansarda in nimam še nič kaj prilagodljivo takšnemu stanovanju. 🙁

Skorajda v vseh prostorih, v spalnici pa ne….sem brala, da v spalnici ni zdravo imeti ogledal, bojda to slabo vpliva na spanje, ni hec, res sem brala…

Da. Čez celo steno. (po dolgem in po čez )
Zakaj vprašaš?

Ampak jaz nimam problema s spanjem, spim še preveč.

Ogledalo imava v spalnici prelepljeno s popolnoma enako tapeto,kot je spalnično pohištvo.Razlike ni opaziti.

ja

Aja,ogledala so seveda na vratih omare.Omare oz.spalničnega pohištva,ki ne bi imelo ogledal na vratih omare,pa ne dobiš nikjer.

Po fengu-šu-ju ni dobro imeti v spalnici ogledalo. Samo povem, kaj sem brala. lp

Nimava….. nisva hotela imeti špegla…

Ondi, kako to misliš, da ne dobiš omare brez ogledala, jaz jo imam.

Še odgovor: Ne, nimamo ogleda. Zakaj? Nimam pojma… : )))

Pred parimi leti,ko sva kupovala komplet spalnico je vsaka spalnica imela na vratih omare ogledala.Zato sva kupila popolnoma iste tapete,kot je spalnica(bukev)in z njimi prelepila ogledala.

Zakaj ne? Je prav zanimivo se gledat med sexom…

ja, imava, na sredi omare, lovi odsev slike, ki je nasproti čez celo steno:)

dobijo pa se tudi take omare brez ogl, lahko posebej zahtevaš vrata brez in je celo ceneje.

---------- le vent nous portera...

No, mi smo pa čisto brez težav kupili spalnično pohištvo brez ogledala – bodisi na omarah, bodisi na komodi – pa tudi sten nimamo obloženih z ogledali.
Ogledala v spalnici ne potrebujem. Veliki ogledali sta v predsobi in kopalnici.

midva ga imava in sicer na vratih omare na sredini in zraven komode je bil.

sprašujem pa zato,ker sem malo čekirala še ostale forume in sem začla na Feng shu (ne vem točno napisati) in tam so zelo zelo proti ogledalom, zato me je zanimalo ali imate ogledala ali ne

pa se vam zdi ta feng shu – je kaj res na tem ali je to bolj bav bav
?
ne to, ne ono, pa ne te rastline, pa ne iglavcev, pa taka roža v to sobo, v točno določen kot, …. po tem kar sem tam prebrala, je skoraj nemogoče, da bi si opremil stanovanje…

V spalnici imam ogledalo na notranji strani vrat garderobne omare. Za na hiter ogled je OK, seksam pa itak brez očal… 🙂

Zakaj ne? Je prav zanimivo se gledat med sexom…[/quote]

Midva seksava v kopalnici (je skoraj vsa v špeglih)…..v spalnici pa spiva :))))), zato pa je spalnica, ne?
Zdaj grem točno še enkrat iskat tisto razlago o nepriporočljivosti ogledal v spalnici…sem namreč želela imeti, pa sva si ravno zaradi tega z možem premislila.

LOL, Pia…:)

Midva imava ogledala na vseh treh vratih omare, pa še nad vzglavjem en tak ozek pas, tako da se vidiva iz več kotov:)

Pa…jaz sem tudi prej brez očal seksala, zdaj sem pa šla na operacijo oči, veš, kako suuuuper vidim:)

Nimam, ker sem brala in od bioenergetikov slišala, da ogledala sevajo in jih v spalnici ni priporočljivo imeti.

Točno tako,bravo končno ena,ki ve zakaj ni dobro imeti ogledal v spalnici.

To pa sploh ni res.

Greva v Lesnino pogledat skupaj?;-)

Kaj obstaja samo Lesnina?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close