Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Imam problem

Imam problem

Dober dan.

Imam problem.

Deset let sem imela isto ginekologinjo.

Z letošnjim letom sem se prepisala k drugi ginekologinji, ker so me drugi pregovorili, saj je le-ta bližja mojemu prebivališču. In sedaj:

Tu se nikakor ne morem navaditi. Je bolj uradna, odpravi človeka bolj na hitro….

Zadeva je prešla v velik stres. Ne vem, kaj mi je bilo tega treba…

Prebrala sem, da izbira ginekologa traja 1 leto in da se prej ne morem prepisati nazaj.

A kdo mogoče ve kaj več o tem….

Mogoče je imel kdo podobno izkušnjo….

Vidis da je treba dobro premislit komu jo ? pokažeš.

Ni to samo tako… “Skidaj gače”…

Odgovor na objavo uporabnika
Abc458, 10.02.2022 ob 12:14

Dober dan.

Imam problem.

Deset let sem imela isto ginekologinjo.

Z letošnjim letom sem se prepisala k drugi ginekologinji, ker so me drugi pregovorili, saj je le-ta bližja mojemu prebivališču. In sedaj:

Tu se nikakor ne morem navaditi. Je bolj uradna, odpravi človeka bolj na hitro….

Zadeva je prešla v velik stres. Ne vem, kaj mi je bilo tega treba…

Prebrala sem, da izbira ginekologa traja 1 leto in da se prej ne morem prepisati nazaj.

A kdo mogoče ve kaj več o tem….

Mogoče je imel kdo podobno izkušnjo….

Prejšnja ti jo je še zrajcala vmes, zato nisi hotela iti k drugi!

Prejšnja ti jo je še zrajcala vmes, zato nisi hotela iti k drugi!

—

kaj je to za en komentar?

tebi avtorica pa tako: če nisi ravno noseča, oz. da nimaš ravno neke težave, potem te ginekologinje ne boš več videla letos in naslednje leto se prepišeš nazaj k prejšnji. pojasniš, zakaj si se prepisala, ampak da si ugotovila, da to ni odtehtalo.

če pri njej ni mogoč več vpis, pa poiščeš, po priporočilu neke prijateljice, sorodnice ipd. neko drugo ginekologinjo. ne vpisuj se nikamor, brez da se prej pozanimaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close