Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Imam policijsko kartoteko – zaradi ničesar!!!

Imam policijsko kartoteko – zaradi ničesar!!!

Doma so večkrat dobesedno zaradi ničesar klicali policijo, in sicer:

Aprila 2016 – ker sem razbila svoj računalnik in računalniško opremo ter novoletne lučke

Maja 2017 – ker sem električni radiator vrgla v navaden radiator iz par decimetrov razdalje, ker sem imela obraz poln mozoljev in zato nisem morala iti v šolo

Septembra 2017 – ker sem vrgla po tleh svojo omarico (srednje velikosti) (takrat sem slišala, da prepoved približevanja še prehitro pride)

Decembra 2017 – ker sem ponovno vrgla po tleh isto omarico (zaradi tega sem pristala na psihiatriji in za štiri mesece v stanovanjski skupnosti, kjer pa sem komaj zdržala, ker kot sem dojela, bi me tam zaposleni, če ne bi sodelovala ali redno jemala tablet, lahko prisilno premestili v socialno-varstveni zavod (Hrastovec, Dutovlje), in ti doživljenjsko!!!)

Julija 2018 – ker sem moji prekleti sestri uničila za eno pest ribeza, ki ga je nabrala v vrtu (slišala sem, da se ponavadi ne konča dobro, ko enkrat na dom začne prihajati policija, v smislu, da bom pristala na cesti)

Maja 2021 – ker sem razbila svoj prenosnik (ušla sem od doma; čez štiri dni je ponovno prišla na dom policija, ampak sem se zaklenila v sobo, tako da z njimi takrat nisem imela opravka)

Junija 2021 – ker sem moji sestri in tastari uničila vrt (pohodila in zruvala sem zelenjavo) ter ji grozila, zaradi česar sem ponovno pristala na psihiatriji (če ne bi šla v umobolnico, bi pristala na cesti, če bi se vrnila nazaj domov, pa bi me odpeljali v zapor)

Z vsem tem se v svoji glavi še vedno ukvarjam, ker enostavno (tudi po več letih) ne morem predelati tega, da so moja tastara, sestra in stara mama dobesedno zaradi ničesar klicale policijo na dom!!!

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna843, 02.02.2022 ob 18:38

Doma so večkrat dobesedno zaradi ničesar klicali policijo, in sicer:

Aprila 2016 – ker sem razbila svoj računalnik in računalniško opremo ter novoletne lučke

Maja 2017 – ker sem električni radiator vrgla v navaden radiator iz par decimetrov razdalje, ker sem imela obraz poln mozoljev in zato nisem morala iti v šolo

Septembra 2017 – ker sem vrgla po tleh svojo omarico (srednje velikosti) (takrat sem slišala, da prepoved približevanja še prehitro pride)

Decembra 2017 – ker sem ponovno vrgla po tleh isto omarico (zaradi tega sem pristala na psihiatriji in za štiri mesece v stanovanjski skupnosti, kjer pa sem komaj zdržala, ker kot sem dojela, bi me tam zaposleni, če ne bi sodelovala ali redno jemala tablet, lahko prisilno premestili v socialno-varstveni zavod (Hrastovec, Dutovlje), in ti doživljenjsko!!!)

Julija 2018 – ker sem moji prekleti sestri uničila za eno pest ribeza, ki ga je nabrala v vrtu (slišala sem, da se ponavadi ne konča dobro, ko enkrat na dom začne prihajati policija, v smislu, da bom pristala na cesti)

Maja 2021 – ker sem razbila svoj prenosnik (ušla sem od doma; čez štiri dni je ponovno prišla na dom policija, ampak sem se zaklenila v sobo, tako da z njimi takrat nisem imela opravka)

Junija 2021 – ker sem moji sestri in tastari uničila vrt (pohodila in zruvala sem zelenjavo) ter ji grozila, zaradi česar sem ponovno pristala na psihiatriji (če ne bi šla v umobolnico, bi pristala na cesti, če bi se vrnila nazaj domov, pa bi me odpeljali v zapor)

Z vsem tem se v svoji glavi še vedno ukvarjam, ker enostavno (tudi po več letih) ne morem predelati tega, da so moja tastara, sestra in stara mama dobesedno zaradi ničesar klicale policijo na dom!!!

Parazite imaš. Dobi tinkture črnega oreha in pelina, pol pa Ivermektin ali mebendazol/albendazol. Rojena si bila s paraziti in zato se ti je vtrgalo.

Dekle najdi si pomoč.  Bolje zate, da ne zabluziš…

take mamo, 02.02.2022 ob 19:23

Dekle najdi si pomoč.  Bolje zate, da ne zabluziš…

Ja pa saj se “zdravim” psihiatrično. Jemljem antidepresive (zoloft), antipsihotike (risperdal), pa še pomirjevala po potrebi, ampak bolj malo pomagajo, ker sem v svoji glavi še zmeraj obsedena.

Zakaj bolje zame, da ne zabluzim? A da ne bi doživljenjsko pristala v zavodu???

Pozabila sem povedati, da imam poleg tega baje tudi prijave na kriminalistični policiji, ker sem pred leti nadlegovala folk iz lažnih profilov

Ija isto!!! Bem jim!!!

Ni kriv ni duzan!!!

Obsedena, 02.02.2022 ob 19:48

Ja pa saj se “zdravim” psihiatrično. Jemljem antidepresive (zoloft), antipsihotike (risperdal), pa še pomirjevala po potrebi, ampak bolj malo pomagajo, ker sem v svoji glavi še zmeraj obsedena.

Zakaj bolje zame, da ne zabluzim? A da ne bi doživljenjsko pristala v zavodu???

!!!

Jaz sem bila tudi enkrat vpisana v njihovo beležko. Sem zaklicala PANDUR enemu lušnemu mlademu policistu. Smo bili s klapo na klopcah in sem se naredila frajerko, pa se je lepo obrnil in prišel do nas. Ko je vprašal kdo je bil, smo bili vsi tiho in nas je vpisal vse. 🙂 To sem vzela kot osvajanje kakopak. Če bi bile telefonske aktualne takrat, bi me ziher vprašal za cifro 😉

Kaj češ, ko so tako luškani v tistih uniformah. Še če ima pištolo…uffff

Brez nič ni nič.

??

Kaj pa to pomeni??

Mislis “je”

Somebody1107, 03.02.2022 ob 09:19

??

Kaj pa to pomeni??

Mislis “je”

Kaj?

jaz sem na policiji dobil črno piko z tistim dnem, ko sem se rodil. Mislim pa, da se nekaj briše na policiji. Ne vem pa točno kaj. Ali vse ostane zapisano v tvoji kartoteki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close