Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imam pirin vzglavnik

Imam pirin vzglavnik

… in včeraj, ko sem bila že ful dolgo časa na miru, da bi se lahko semenčka še premikala…… eno uho sem imela direktno napopano na poušter…. kr naenkrat v vsej tisti tišini zaslišim neko premikanje…. šuškanje…. nekaj….. kot, da bi bil v mojmu povštvu stanovalec…. ?!

Ma kriza no…..

hahahahhahahahahhahahahhahahahhah :-)))))))) o šit….

lol

miška?

In kaj si storila? Jaz bi vrgla tist povšter v kevder…Brrrrr!

Matr, da jim bom pisala…. hahaha

aja,bo treba vzglavnik razstavit:)))))))

Sem obrnila glavo na drugo stran…. :)))))

…. pa z biokolom pošpricat…. :)))

če bo pomagalo zakaj pa ne,hahahahaha

Hahahaha…
Pol imaš pa kaj v ušesu…ti se pa nad povštrom buniš. :-)))

a misliš,da ji repa raste iz ušes?:)))))))))))

Ma sej sem probala z istim ušesom poslušat na drugi strani pa ni blo nič slišat…. :)))

Ja, gor na perju pa tisti mali ptički domujejo…:-))) BZZZZ

Mogoče pa so semena padala v kakšno luknjico, ki se je naredila – ko pa si premaknila glavo, so jo zapolnila in zvoki so prenehali ?!? 🙂

Ne vem, kaj bi lohka drugo bilo, razen mogoče kak črviček?!? 😉

Malo jo daj v zamrzovalno skrinjo 😉

:)))))))))))

Podobno se je zgodilo tudi meni – v pirinem vzglavniku so se mi zaredili molji!!!!!! Seveda je romal naravnost v smeti. Problem je pa nastal, ker sem se ressssss navadila na pirin vzglavnik, zato sem si hotela kupit novega. Razložili so mi (vzglavnik.eu), da je predvsem pomemmbno, da v luščinah ni ostankov semen ter da so pred samo uporabo v pouštru pravilno hranjene ( v mrzlem prostoru). Tako da imam zdaj že cca. 1 leto njihov poušter in nič moljev. Pa tudi fantu sem ga kupila.

Skrinja je ok ideja (in deluje), samo potem imaš pod glavo mala trupla, brrrrrrrr … saj če ne misliš na to, je čist v redu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close