Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Imam dovolj denarja, da bom lahko celo življenje necepljena

Imam dovolj denarja, da bom lahko celo življenje necepljena

Toliko sem podedovala, da lahko vsak dan spim do desetih, sem samostojna in finančno neodvisna, mi ni treba prenašat šefovskih descev na šihtu, niti se komu prilizovat.

Nesposobneži, ki niste ničesar ustvarili v življenju, boste morali kmalu vsak mesec na poživitveno špikanje.

Ker si tip in pišeš kot, da si ženska. A to pomeni, da si si dal jajce odrezat? Tiča tudi ali kako?

Kako pa sedaj ščiješ, ko si berez tiča?

Kaj si torej ti ustvarila?

Odgovor na objavo uporabnika
Choci, 12.11.2021 ob 19:01

Kaj si torej ti ustvarila?

Dobra 😀

Sicer pa ni resitev zgolj v denarju, ce vam ga ne pustijo niti kje porabljat. Bo treba malo bolje razmisliti kaj pa kako.

Za bogate veljajo druga pravila, skrita pred očmi javnosti!!! ?

Saj včasih ti rata, ampak vse manjkrat.

Kako vas foušija razganja.

Desperadodajka, 12.11.2021 ob 19:25

Kako vas foušija razganja.

BI bilo dobro vedet, cesa naj bi ti bil nekdo fous? Ce nimas kaj pametnejsega delat kot tu utrujat, verjetno nimas glih srecnega lajfa 🙂

Hehehe, kakšna ihta. Nekomu so tabletke popustile.

Desperadodajka, 12.11.2021 ob 18:51

Toliko sem podedovala, da lahko vsak dan spim do desetih, sem samostojna in finančno neodvisna, mi ni treba prenašat šefovskih descev na šihtu, niti se komu prilizovat.

Nesposobneži, ki niste ničesar ustvarili v življenju, boste morali kmalu vsak mesec na poživitveno špikanje.

Kaj je pa to hecno… avtorica prostodušno pove, da je podedovala. Kar pomeni, ni mignila s prstom in prišla do denarcev.

Ob zaključku svojega veleumnega pisanja pa naziva vse nesposobneže, ki niso nič ustvarili…halooo?

Kaj je pa ona ustvarila. Pač, ima pravi priimek, rodila se je na svojo srečo, sposobnim prednikom. To je njena sreča, ne pa sposobnost…

Zdaj pa naj s svojim dnarjem, ki ga je pojerbala, uživa…

Sama, sama, sama….

Suuuperrr, izvoli. Ne zavidam.

A tudi ti prodajaš svojo intimo na spletu?

Nič, se bo treba vržt v biznis, ne bo druge za necepljene

Desperadodajka, 12.11.2021 ob 19:30

Hehehe, kakšna ihta. Nekomu so tabletke popustile.

JA, tebi.

Potem pa svizec zavije čokolado.

..https://youtu.be/ETxmCCsMoD0..

Nič nimate ustvarjenega, potem vas pa foušija razganja, ko morate pijanim descem gate prat.

Odvisno od tega, kako hitro in kako hudo obliko korone fašeš. Če jo fašem zelo hitro in res močno obliko, imam tudi jaz dovolj denarja, da do konca življenja živim brez šefov (brez, da bi morala sama pospravljat, kuhat, se preoblačiti…)

Jaz sem pustila službo že pred šestnajstimi leti. Desci čisto penasti skakali okoli mene. Revčki so mislili, da se mi bodo nasrali v hišo in uživali na moje stroške. Njihove babe pa še bolj nakurjene, ker se jih ne morejo rešit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close