Imam DOKAZE kdo je Pingvinka MANIČNI CITATOR!!!
get a life, 01.07.2021 ob 13:13
Sori, meni je tvoja tema smešna 🙂 A eni nimate lastnega življenja v živo, da tako visite po forumih in vas ful prizadene, kaj drugi pišejo čez vas?? Res morate biti ubogi, če tako veliko daste na mnenje nekih xyz nepomembnih neznancev nekje na spletu. Zakaj se raje ne družite z ljudmi v realnem življenju, tistimi, s katerimi se razumete? Virtualni svet pa pustite pri miru, če vas neki totalno nerelevantni in nepomembni ljudje tako vržejo iz tira. Ni vsak za na splet, res ne.
Opažam tudi na FB v kakšnih skupinah, ko se začno ljudje pištolit in potem “grozijo” kako bodo zapustili skupino… mislim… meni je to samo smešno, res 🙂 Da se odrasli obnašate kot otroci v peskovniku, ki kričijo, če jim je nekdo lopatko vzel 😀
Ja, sem tudi jaz gor, ampak zelo redko napišem mnenje, nikoli ne grem niti pogledat, če mi je kdo kaj odgovoril, ker me to sploh ne zanima.
“get a life”,
Ja lej sej zato pa sem temo odpru ker je smešna. 🙂
Ne pa zato ker me je nekaj razburilo. Če bi me ti malo bolj podrobno brala na forumu potem nebi delala takšnih zaključkov. Poglej če je mene kdo spravil ob živce sm to vedno dal vedeti, zato ker sem iskren. Pa se me ne spravi zlahka ob živce (tako kot večino drugih po mojem opažanju). Me ne razburi če me zmerjajo z ped.rom ali buzerantom in mi pišejo svinjarije. Lahko pa me razjezi ko vidim kakšna oseba to počne. In ona me je razjezila, ker sem pri njej opazil poritlehnost in nekatera prepričanja, ki se mi zdijo res škodljiva za našo družbo. Zato me je razjezila za razliko od tistega, ki je pisal samo to, da je Hitler imel prav in, da je treba ponoviti genocid nad istospolno usmerjenimi. Pa malo me je razjezilo, da so moderatorje bolj motili moji neškodljivi komentarji kot njegovi. Ampak poglej, se mi zdi da se drugi uporabniki razburijo zaradi še večjih malenkosti.
Nisem pa tak kot si ti, sem prijazen in se vedno potrudim odpisati. Niti se ne ukvarjam z stvarmi, ki me ne zanimajo. Ko nekaj počnem me to ta trenutek zanima. In to počnem z strastjo. Kot me zanimajo ludje tu gor in v kake kolobocije se zapletajo. Kar pa ne pomeni, da nimam lastnega življenja. Poglej jaz ko mi te stvari presedejo, dam izklopiti internet in se nekaj let sploh ne dotaknem računalnika, potem pa spet pridem pogledati malo gor. Naprimer vesel sem, da sem še ujel staro obliko foruma, preden je forum prešel v nove čase.
Tako, da ne razumem, čisto tvojih zaključkov, sploh ne glede te teme. Mislim, da so napačni. Daj preleti še enkrat to temo in povej a vidiš, da se kje razburjam? Ne prav uživam. Gotovo bom tudi koga uzmerjal, a to še ne pomeni da se razburjam.
Forum je zaprt za komentiranje.