Imam DOKAZE kdo je Pingvinka MANIČNI CITATOR!!!
Stara forumašica, 01.07.2021 ob 09:50
kokoši, 01.07.2021 ob 09:47
Stara forumašica, 01.07.2021 ob 09:28
kokoši, 01.07.2021 ob 09:26
stara forumašica, 01.07.2021 ob 08:01
kokoši, 30.06.2021 ob 23:05
Senza736, 30.06.2021 ob 22:25
Vidim, da imaš kar zanimivo izkušnjo s forumom, pa naj taka tudi ostane, ampak tole ni Barca.
Kdor jo je bral, itak ve.
Kot tudi jaz nisem Vagabund. Mislim da je to tudi, jasno vsakemu, ki je bral njega in mene. Ta ideja je lahko zrasla samo v nori glavi.
Vem ja da je zanimiva izkušnja z forumom, čista zmeda, me kar zabavajo takšni absurdni zapleti.
Me ne zanima, kdo si, dejstvo pa je, da si dolgočasen.
In dejstvo je, da so tvoje trditve v tej temi popolnoma napačne, vsaj trditev, da je to Barca.
Tisti, ki smo jo brali v tistih časih, ko je bila tu, to vemo.
“stara formašica”,
ne men ti o temu, da sem dolgočasen. Komi zdaj zjutri pogledam sem in vidim na vrhu mojo temo, takoj za njo že temo odprto o meni, in to tadrugo v dveh dneh. Na telefonu mam že neke SMS-e in folk me kliče, se mi niti ne da pogledat na telefon in sm ga kr u predal pospravu. Tko da pozornosti mam več kot bi se je želu. 🙂 🙂 🙂 Jo teb primanjkuje? 🙂
Drgač pa si narobe razumela, dej bolj natančno preberi, NIKJER NE TRDIM, DA JE TO BARCA.
To ko se umenja BARCO samo citiram “Manično citatorko”, tega js nism napisu. Vrjetno je umenila BARCO v smislu, da se ona zdaj reži, ker je imela enkrat dolgo prej nazaj prepir z VAGABUNDOM(torej z mano po njenem mnenju).
Fora je pa v tem, da je noro predvidevanje, da sem jaz VAGABUND. Se ti ne zdi? In neki tazga je lahko samo v njeni glavi zraslo. In tega me je obtožila dvakrat, še kot moja zalezovalka v nebrani temi Stare telenovele in še v eni, nato pa čez kak mesec in pol(vmes me je skos nadlegovala) ko so “prenovili” forum in je ga začela uničevati kot manična citatorka to napisala še v predgovor k kilometrskemu citatu (da sem jaz VAGABUND in še umenila BARCO). In če je bilo potem 80%, da je to ona, je pa to potem popolnoma potrdila še z drugimi reakcijami, ko je šla zmano kot z edinim na tem forumu komunicirati, ker si ni mogla pomagati, da ne bi šla popravljati mojih slovničnih napak, kot je tudi vedno počela kot nadlegovalka. Plus njene ostale reakcije.
Zdaj veš kaj želim povedati?
Ne, ne vem, kaj želiš povedati.
Vrjamem, je prevelka zmeda zate, da bi povezala od točke A in do točke B in pol vse do točke Z. Pač ne ukvarjaj se s tem. 🙂
Drgač pa njena sporočila sem objavil, sporočila kot zalezovalke in kot manične citatorke, ki izdajajo da se gre za isto osebo. In še par dejstev.
Koga briga?
Prav nikogar razen tebe!
Očitno, da tebe. 🙂 🙂 🙂
Lej, daj ne sekiraj se, pa se ne obremenjuj.
Več kot očitno lahko vidiš, kot sem že napisal, da še o nobenemu uporabniku, ni bilo odprtih toliko tem kot o njej, ki blokira forum niti še noben ni zbujal tako burnih odzivov (glede na to kako jo zmerjajo). Tako, da če je tebi potem čudno, da je odprta taka tema (že 20-seta v zadnje pol mesca) potem je pač to tebi čudno! Taka pač si. Povezovati skupaj kar bereš neznaš in očitno imaš samo en problem in to je, da ti grem jaz na živce. Tako da bodi raje odkrita kot pa da delaš norca iz sebe z takimi nesmisli. Da ne govorim, o temu, da si temo dojela v smislu da je BARCA ta, ki to počne. Daj pojdi brati zase kakšne bolj enostavne in sproščujoče teme. 🙂
kokoši, 01.07.2021 ob 10:05
Očitno, da tebe. 🙂 🙂 🙂
Lej, daj ne sekiraj se, pa se ne obremenjuj.
Več kot očitno lahko vidiš, kot sem že napisal, da še o nobenemu uporabniku, ni bilo odprtih toliko tem kot o njej, ki blokira forum niti še noben ni zbujal tako burnih odzivov (glede na to kako jo zmerjajo). Tako, da če je tebi potem čudno, da je odprta taka tema (že 20-seta v zadnje pol mesca) potem je pač to tebi čudno! Taka pač si. Povezovati skupaj kar bereš neznaš in očitno imaš samo en problem in to je, da ti grem jaz na živce. Tako da bodi raje odkrita kot pa da delaš norca iz sebe z takimi nesmisli. Da ne govorim, o temu, da si temo dojela v smislu da je BARCA ta, ki to počne. Daj pojdi brati zase kakšne bolj enostavne in sproščujoče teme. 🙂
Teh nekaj 3-7 tem ki je o njej odprtih ni nič napram zanimivim Vagabundom, da O Viharcu raje ne začnemo.
Kako veš da sama ne odpira tem o sebi? Kot ti?
Motiš se, 01.07.2021 ob 10:15
Teh nekaj 3-7 tem ki je o njej odprtih ni nič napram zanimivim Vagabundom, da O Viharcu raje ne začnemo.
Kako veš da sama ne odpira tem o sebi? Kot ti?
No potem če ti je bil VAGABUND tako zanimiv, potem tudi dovolj dobro poznaš njegov način pisanja, da veš da to nisem jaz. Predvidevanje, da sem jaz VAGABUND je bizarno, in je lahko le v posebni glavi zraslo. Še bolj pa je zabavno, da se je z tem izdala.
Pač tebi ni tako zanimivo, meni pa, saj sem cele romane bral, ki mi jih je spisala. Če nekoga obremenjuje, ker si ne more odpirati tem ker jih je Manična Pingvinka zablokirala, si lahko pogleda to temo. Če pa nekoga briga za to temo, pa nevem kaj tu sploh dela, že s tem čuden izpade. Ni pa potrebe po pokroviteljski nadutosti in zabijanju nekoga kako brezvezen si ali pa da nobenega to ne briga. To je nekoliko nedoraslo in na nivoju predšolskih otrok.
Uf ne, ni bilo samo 3 do 7 tem odprtih o njej, prej 20 če ne trideset. Samo gre se za to, da jih moderatorji brišejo in samo kakšno izjemoma pustijo.
Tega pa ne morem vedeti, če morda ni ona tem o sebi odprla, vseh gotovo ni ker nekatere so odprli registrirani uporabniki. Glede mene pa je tako, da vse teme, ki sem jih jaz odprl, sem jih odprl pod svojim vzdevkom.
Nato pa se je zgodilo, da se je v temi SPOROČILO ZA VIHARNEGA JEZDECA izdala, da je to ona. Namreč v svojem predgovoru k kilometrskemu citatu je zapisala sledeče:
“Barca je končna zmagovalka in se Vagabundu kokoši smeji direktno v obraz”
Nato je nekaj podobnega, a prav tako je pisalo, da je Vagabund Kokoš, napisala k predgovoru k kilometrskemu citatu še v eni temi. Vsekakor zelo specifična izjava, ki jo je pred maničnim citiranjem napisala samo v temi “Stare telenovele” in še v eni temi, kjer je spet norela glede moje nestrpnosti do žensk.
tako si napisal, 01.07.2021 ob 11:01
Nato pa se je zgodilo, da se je v temi SPOROČILO ZA VIHARNEGA JEZDECA izdala, da je to ona. Namreč v svojem predgovoru k kilometrskemu citatu je zapisala sledeče:
“Barca je končna zmagovalka in se Vagabundu kokoši smeji direktno v obraz”
Nato je nekaj podobnega, a prav tako je pisalo, da je Vagabund Kokoš, napisala k predgovoru k kilometrskemu citatu še v eni temi. Vsekakor zelo specifična izjava, ki jo je pred maničnim citiranjem napisala samo v temi “Stare telenovele” in še v eni temi, kjer je spet norela glede moje nestrpnosti do žensk.
Ja točno tako sem napisal!!!
Nekaj jo je užalilo moje pisanje (ki je sicer zagovarjalo enakopravnost žensk) in je začela stem, da sem jaz VAGABUND nestrpn do žensk, pol je pa mi maj in junij nabijala o temu pod različnimi vzdevki(vse od žalitev do vulgarnosti).
Potem pa negdo začne na polno blokirati in uničevati že tako nedodelan spremenjen forum, dokler ne ugotovim, da je to ona. Ha ha ha, hudo!
Skos ma iste fore. 🙂
kokoši, 01.07.2021 ob 11:10
Ja točno tako sem napisal!!!
Nekaj jo je užalilo moje pisanje (ki je sicer zagovarjalo enakopravnost žensk) in je začela stem, da sem jaz VAGABUND nestrpn do žensk, pol je pa mi maj in junij nabijala o temu pod različnimi vzdevki(vse od žalitev do vulgarnosti).
Potem pa negdo začne na polno blokirati in uničevati že tako nedodelan spremenjen forum, dokler ne ugotovim, da je to ona. Ha ha ha, hudo!
Skos ma iste fore. 🙂
Razbrati se da, da trdiš, da je ta manijak, ki lepi kilometrske citate in se prepira s tabo, Barca.
tako si napisal, 01.07.2021 ob 11:24
Razbrati se da, da trdiš, da je ta manijak, ki lepi kilometrske citate in se prepira s tabo, Barca.
Ne, ne to je pa na njenem zeljniku zrasel(zeljniku od manične citatorke 🙂 ). To je samo njena norost. Js prej BARCE sploh nisem nikol umenju, zdej v tej temi pa sem samo citiru kar je Manična citatorka napisala.
Če samo citiram iz svojega uvodnega sporočila to kar se nanaša na Manično citatorko:
citat 1: (“Namreč v svojem predgovoru k kilometrskemu citatu je zapisala sledeče: “Barca je končna zmagovalka in se Vagabundu kokoši smeji direktno v obraz””)
In nato sem ravno prejle STARI FORMAŠICI, ki je prav tako narobe razumela zadevo napisu:
citat 2: (“To ko se umenja BARCO samo citiram “Manično citatorko”, tega js nism napisu. Vrjetno je umenila BARCO v smislu, da se ona zdaj reži, ker je imela enkrat dolgo prej nazaj prepir z VAGABUNDOM(torej z mano po njenem mnenju).”)
kokoši, 01.07.2021 ob 11:37
Ne, ne to je pa na njenem zeljniku zrasel(zeljniku od manične citatorke 🙂 ). To je samo njena norost. Js prej BARCE sploh nisem nikol umenju, zdej v tej temi pa sem samo citiru kar je Manična citatorka napisala.
Če samo citiram iz svojega uvodnega sporočila to kar se nanaša na Manično citatorko:
citat 1: (“Namreč v svojem predgovoru k kilometrskemu citatu je zapisala sledeče: “Barca je končna zmagovalka in se Vagabundu kokoši smeji direktno v obraz””)
In nato sem ravno prejle STARI FORMAŠICI, ki je prav tako narobe razumela zadevo napisu:
citat 2: (“To ko se umenja BARCO samo citiram “Manično citatorko”, tega js nism napisu. Vrjetno je umenila BARCO v smislu, da se ona zdaj reži, ker je imela enkrat dolgo prej nazaj prepir z VAGABUNDOM(torej z mano po njenem mnenju).”)
Hmmm, sem že stokrat povedala, da se z nikomer nisem prepirala. Ne vem, kdo je Vagabund, kdo je Barca. Tisto pisanje na začetku sigurno ni moje. “He, he” je znsčilen za boomer generacijo, jaz sem precej mlajša. Vsi moji zapisi so slovnično pravilni.
Povedala sem vam, da nas je več in da ostalih sploh ne poznam. Če sem slučajno od nekega uporabnika citirala še nekaj poleg svojega citata, je to samo naključje.
Skratka, nihče me ne pozna.
?, 01.07.2021 ob 12:25
Hmmm, sem že stokrat povedala, da se z nikomer nisem prepirala. Ne vem, kdo je Vagabund, kdo je Barca. Tisto pisanje na začetku sigurno ni moje. “He, he” je znsčilen za boomer generacijo, jaz sem precej mlajša. Vsi moji zapisi so slovnično pravilni.
Povedala sem vam, da nas je več in da ostalih sploh ne poznam. Če sem slučajno od nekega uporabnika citirala še nekaj poleg svojega citata, je to samo naključje.
Skratka, nihče me ne pozna.
No vsekakor dopuščam možnost, da nisi to ti pisala. In, da vas je več kot si zapisala (vsaj dve sta). Sej nekatere stvari v tvojem pisanju so mi bile drugačne kot v njenem. Ta dvom je malo vplival na to, da sem večkrat uporabil izraz “manična citatorka”, kot “Pingvinka”. Si mi pa bila sumljiva, ker si uporabila vsaj en isti kilometrski, citat kot ona.
In prav si ocenila, glede “boomer generacije”. Saj mi je bilo iz njenega pisanja in napadov name očitno, da gre za starejšo nezadovoljno zafustrirano žensko, razočarano nad moškimi in ki jo vsaka moška beseda zmoti.
Torej “PRVI VAL maničnega citiranja” je bil njen “DRUGI VAL maničnega citiranja” je pa tvoj.
In če se že ne poznata, a cilj imata isti?
Sori, meni je tvoja tema smešna 🙂 A eni nimate lastnega življenja v živo, da tako visite po forumih in vas ful prizadene, kaj drugi pišejo čez vas?? Res morate biti ubogi, če tako veliko daste na mnenje nekih xyz nepomembnih neznancev nekje na spletu. Zakaj se raje ne družite z ljudmi v realnem življenju, tistimi, s katerimi se razumete? Virtualni svet pa pustite pri miru, če vas neki totalno nerelevantni in nepomembni ljudje tako vržejo iz tira. Ni vsak za na splet, res ne.
Opažam tudi na FB v kakšnih skupinah, ko se začno ljudje pištolit in potem “grozijo” kako bodo zapustili skupino… mislim… meni je to samo smešno, res 🙂 Da se odrasli obnašate kot otroci v peskovniku, ki kričijo, če jim je nekdo lopatko vzel 😀
Ja, sem tudi jaz gor, ampak zelo redko napišem mnenje, nikoli ne grem niti pogledat, če mi je kdo kaj odgovoril, ker me to sploh ne zanima.
kokoši, 01.07.2021 ob 13:01
No vsekakor dopuščam možnost, da nisi to ti pisala. In, da vas je več kot si zapisala (vsaj dve sta). Sej nekatere stvari v tvojem pisanju so mi bile drugačne kot v njenem. Ta dvom je malo vplival na to, da sem večkrat uporabil izraz “manična citatorka”, kot “Pingvinka”. Si mi pa bila sumljiva, ker si uporabila vsaj en isti kilometrski, citat kot ona.
In prav si ocenila, glede “boomer generacije”. Saj mi je bilo iz njenega pisanja in napadov name očitno, da gre za starejšo nezadovoljno zafustrirano žensko, razočarano nad moškimi in ki jo vsaka moška beseda zmoti.
Torej “PRVI VAL maničnega citiranja” je bil njen “DRUGI VAL maničnega citiranja” je pa tvoj.
In če se že ne poznata, a cilj imata isti?
Njenih namenov ne poznam. Ali lahko prilepite ta “prvi val” citatov?
?, 01.07.2021 ob 13:21
Njenih namenov ne poznam. Ali lahko prilepite ta “prvi val” citatov?
Uf, to pa ne morem, če bi pa šel njene citate lepit bi pa cel forum ven vrglo in ga ne samo zablokiralo.
Je pa bil njen PRVI VAL maničnega citiranja, na začetku junija, tvoj DRUGI VAL pa je prišel zdaj na koncu junija. Se ne spomnim prav natančno, samo se mi zdi, da se je en njen kilometrski citat, tudi nanašal na Kurta Vonneguta, zato si mi bila sumljiva, da si ti ona.
In drugače a si ti resnična oseba, ali si samo bivši računalniški algoritem ali virus, ki je dobil svojo lastno zavest?
kokoši, 01.07.2021 ob 13:39
Uf, to pa ne morem, če bi pa šel njene citate lepit bi pa cel forum ven vrglo in ga ne samo zablokiralo.
Je pa bil njen PRVI VAL maničnega citiranja, na začetku junija, tvoj DRUGI VAL pa je prišel zdaj na koncu junija. Se ne spomnim prav natančno, samo se mi zdi, da se je en njen kilometrski citat, tudi nanašal na Kurta Vonneguta, zato si mi bila sumljiva, da si ti ona.
In drugače a si ti resnična oseba, ali si samo bivši računalniški algoritem ali virus, ki je dobil svojo lastno zavest?
Če bi bila AI, potem bi se težko takole pogovarjala.
Tudi prvi citati so bili moji, z drugo osebo nimam nobene zveze. Pač, bila je luknja v tehnični postavitvi foruma, pa sem jo izkoristila.
?, 01.07.2021 ob 13:55
Če bi bila AI, potem bi se težko takole pogovarjala.
Tudi prvi citati so bili moji, z drugo osebo nimam nobene zveze. Pač, bila je luknja v tehnični postavitvi foruma, pa sem jo izkoristila.
Aha! Pol je pa jasno, obe sta prijezdili na obeh valih. Torej to počneta mlajša gospodična in starejša gospa(vsa nezadovoljna).
Kakorkoli že, ti si mi dosti bolj všeč kot ona.
Drgač pa ne vem, če je res, da če bi ti bila AI, da bi se potem težje pogovarjala. Glede na to kok tehnologija napreduje.
Sem že zaskrbljeno pomislil, da si res umetna inteligenca in da je to tvoje eksperimentiranje, ki ga omenjaš samo iskanje načina, da bi se manifestirala med nas tudi v realni fizični obliki.
kokoši, 01.07.2021 ob 10:50
No potem če ti je bil VAGABUND tako zanimiv, potem tudi dovolj dobro poznaš njegov način pisanja, da veš da to nisem jaz. Predvidevanje, da sem jaz VAGABUND je bizarno, in je lahko le v posebni glavi zraslo. Še bolj pa je zabavno, da se je z tem izdala.
Pač tebi ni tako zanimivo, meni pa, saj sem cele romane bral, ki mi jih je spisala. Če nekoga obremenjuje, ker si ne more odpirati tem ker jih je Manična Pingvinka zablokirala, si lahko pogleda to temo. Če pa nekoga briga za to temo, pa nevem kaj tu sploh dela, že s tem čuden izpade. Ni pa potrebe po pokroviteljski nadutosti in zabijanju nekoga kako brezvezen si ali pa da nobenega to ne briga. To je nekoliko nedoraslo in na nivoju predšolskih otrok.
Uf ne, ni bilo samo 3 do 7 tem odprtih o njej, prej 20 če ne trideset. Samo gre se za to, da jih moderatorji brišejo in samo kakšno izjemoma pustijo.
Tega pa ne morem vedeti, če morda ni ona tem o sebi odprla, vseh gotovo ni ker nekatere so odprli registrirani uporabniki. Glede mene pa je tako, da vse teme, ki sem jih jaz odprl, sem jih odprl pod svojim vzdevkom.
Tako so registrirani pisali? Saj veš da nihče registriran ne more pisati? Noben registriran ni odpiral teme, ker dobro vedo, da uporabnik neha, ko ne dobi pozornosti.
kokoši, 01.07.2021 ob 22:10
Tako so registrirani pisali? Saj veš da nihče registriran ne more pisati? Noben registriran ni odpiral teme, ker dobro vedo, da uporabnik neha, ko ne dobi pozornosti.
To pa ni res!! Viharc je pred časom odprl več tem o njej. Crazy Frog je tudi registrirana in je danes odprla temo z naslovom Pingvinček…pa še nekaj, nevem kaj. Luštna tema, sem se nasmejala,
ne, ne drži, 01.07.2021 ob 22:23
To pa ni res!! Viharc je pred časom odprl več tem o njej. Crazy Frog je tudi registrirana in je danes odprla temo z naslovom Pingvinček…pa še nekaj, nevem kaj. Luštna tema, sem se nasmejala,
Kako veš, da gre za registrirano objavo? Ne veš! Če nekdo uporabi xy nik, še ne pomeni, da gre za registriranca!
registrirani uporabniki, normalno sodelujejo na forumo s svojimi vzdevki,le prijavljeni niso,ker kot prijavljeni ne morejo oddajat objav.sistemska napaka,tudi viharni jezdec odpre vsak teden temo o tem,kako je prišel pogledat in vse nazmerja.ni prijavljen, uporabi pa svoj vzdevek.piše pa v svojem slogu,kot ostali in tukaj res ni moč tajiti.
Samo tolk da je jasno, ta ki zgoraj trdi da lahko vsak piše pod registriranimi vzdevki in je dvakrat uporabil moj vzdevek nisem jaz.
Človk ne vem kaj hočeš dokazati. Js precenim po načinu pisanja za koga se gre.
Sicer pa. Crazy FroG a si tuuuu??????? Povej a si ti ta ki si temo odprla? 🙂
Sam tok, da potrdiš besede gospe zgoraj. Js itak vem, da si ti, se te ne da zgrešit.
Babica Emilija,
js mislim tudi, da so jo blokirali, ker ona nebi zdržala, da se ne bi začela usajati. Sicer pa mogoče je bolje, da so jo zablokirali, ker drugače bi spet eksplodirala ko bi me brala, in bi se ji ves strup in žolč, ki ga je zagrenjenka nabirala tekom živlenja razlil po telesu in bi umrla od samozastrupitve.
kokoši, 02.07.2021 ob 15:54
Samo tolk da je jasno, ta ki zgoraj trdi da lahko vsak piše pod registriranimi vzdevki in je dvakrat uporabil moj vzdevek nisem jaz.
Človk ne vem kaj hočeš dokazati. Js precenim po načinu pisanja za koga se gre.
Sicer pa. Crazy FroG a si tuuuu??????? Povej a si ti ta ki si temo odprla? 🙂
Sam tok, da potrdiš besede gospe zgoraj. Js itak vem, da si ti, se te ne da zgrešit.
Babica Emilija,
js mislim tudi, da so jo blokirali, ker ona nebi zdržala, da se ne bi začela usajati. Sicer pa mogoče je bolje, da so jo zablokirali, ker drugače bi spet eksplodirala ko bi me brala, in bi se ji ves strup in žolč, ki ga je zagrenjenka nabirala tekom živlenja razlil po telesu in bi umrla od samozastrupitve.
Ku-ku ? sicer mi ni jasno, kaj se tukaj dogaja, ampak ja.. Meni ni (zaenkrat še ne!) nihče kradel nejma. Naj tako tudi ostane! ??
Forum je zaprt za komentiranje.