Imam denar, ampak premalo za stanovanje
Mi iščemo, žensko starost okoli 50 let, boljše bi bilo mojih let letos bom 48. Plača slaba, ampak ugodnosti odlične. Skratka vso plačo se da prisparati. Če te zanima? Stanovanje se prodaja od nas 5 minut peš za 35000 funtov, zraven nas in zraven tega stanovanja je univerza tako da z lahkoto oddajala. Mi imamo vrstno hišo z vrtom. Skratka lahko prisparas vsak mesec 1100 funtov,plus lahko dodatno zaslužiš, ampak po pisanju mislim da neznas delati,z trgovanjem. Delo je lahko in plača država, tako daje tedensko plačilo 100%. Razmisli , primer, poglej isti izdelek v Sloveniji in v Angliji,boš videla razliko v Sloveniji stane 1 euro kapsula ,v Angliji pa 20 centov. Ista znamka za pranje perila.
V Bolgariji dobiš že za 20000 funtov grasonjero ob morju in vse ostale stvari. Rightmove bulgaria.co.uk cene so nizske. Jaz če bi kupoval ali Bulgaria ali Španija. Sem pa v Veliki Britaniji. Imamo pa parcelo v Sloveniji,kjer pravijo da bo nov resort,zdaj je oddaljen 7 km star resort. Lahko čakamo in prodamo dražje čez 3 leta. Trenutno želimo iztržiti od 60 do 45 tisoč funtov,za manj ne damo te nepremičnine. Zrihtamo poceni hiško. In to NOVO hiško.
Forum je zaprt za komentiranje.