Imajo moški raje kure?
No ja, enkrat bo treba razumeti, da vsem (recimo kot ženska tudi moškim) ne moreš biti všeč. Pa naj bo to po zunanjosti, inteligenci, karakterju….
Lahko si le TI v svoji originalni izvedbi.
Če si komu všeč takšna kot si OK, če komu nisi…. ma kaj se sekiraš, njegov problem, ne tvoj. :-))
Evanescence – Everybody’s Fool[/quote]
Izjava tipa brez lastnega stališča. Take nevtralne izjave izražajo nesamozavest, katera pa nikoli ni nasprotnemu spolu sexi.
No ja, enkrat bo treba razumeti, da vsem (recimo kot ženska tudi moškim) ne moreš biti všeč. Pa naj bo to po zunanjosti, inteligenci, karakterju….
Lahko si le TI v svoji originalni izvedbi.
Če si komu všeč takšna kot si OK, če komu nisi…. ma kaj se sekiraš, njegov problem, ne tvoj. :-))
Evanescence – Everybody’s Fool[/quote]
Izjava tipa brez lastnega stališča. Take nevtralne izjave izražajo nesamozavest, katera pa nikoli ni nasprotnemu spolu sexi.[/quote]
A vidiš kako je res, da če nekomu nisi všeč, da ima ON problem, ker se zakadi vate? .-))
Lisička3, zdaj si že, milo rečeno, smešna. Ti misliš, da boš razčistila dilemo, ki si jo sproducirala glede odnosa z moškim, ki te mika, na tem čveku? S tem, da boš ugibala, da naj bi bil to znak njegove šibke samozavesti?
Če je postavil zid, ga je zato, ker te noče blizu. Pika.[/quote]
Moja obratna verzija, pa, da nisi ti on?:)
Po mojih izkusnjah in izkusnjah par prijateljev s kilometrino je povprecna 20-letnica relativno slaba v postelji. Just saying…[/quote]
Potemtakem je najbolje izbrati prostitutko, ker imajo največ seksualnih izkušenj in “profesionalni pristop”. Če to samo vidiš v ženski, potem ne vem, kaj zate sploh predstavlja ženska ? To, da ima luknjo? To je zame čista brezosebna potrošniška logika, ki razoseblja ljudi.
Sem hitro odnehal, ko sem videl, da nekdo, ki jih sam nima, tega ne zmore razumeti. :))
Lisička3, zdaj si že, milo rečeno, smešna. Ti misliš, da boš razčistila dilemo, ki si jo sproducirala glede odnosa z moškim, ki te mika, na tem čveku? S tem, da boš ugibala, da naj bi bil to znak njegove šibke samozavesti?
Če je postavil zid, ga je zato, ker te noče blizu. Pika.[/quote]
Moja obratna verzija, pa, da nisi ti on?:)[/quote]
Ne, nisem. Če sklepam: poznaš ga preko foruma, z odprtjem teme ga hočeš izbezati na plano. Tebi nekaj pomeni, če bi bilo obratno, bi te kontaktiral na način, kot te je prej. Sama logika, nič filozofiranja.
Forum je zaprt za komentiranje.