Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Imajo moški raje kure?

Imajo moški raje kure?

No ja, enkrat bo treba razumeti, da vsem (recimo kot ženska tudi moškim) ne moreš biti všeč. Pa naj bo to po zunanjosti, inteligenci, karakterju….

Lahko si le TI v svoji originalni izvedbi.
Če si komu všeč takšna kot si OK, če komu nisi…. ma kaj se sekiraš, njegov problem, ne tvoj. :-))

Evanescence – Everybody’s Fool[/quote]

Izjava tipa brez lastnega stališča. Take nevtralne izjave izražajo nesamozavest, katera pa nikoli ni nasprotnemu spolu sexi.

goddamnit….i was so close 😀

p.s. ni letel na telefonsko…. mogoč bi mogu ti tud mal bližje radiatorju, da se ti IQ dvigne 😀

Sm se namerno naredu zabitga, da ti bom še bolj simpatičen izpadu.

kako prikupna poteza…. ohhhh 😀

No ja, enkrat bo treba razumeti, da vsem (recimo kot ženska tudi moškim) ne moreš biti všeč. Pa naj bo to po zunanjosti, inteligenci, karakterju….

Lahko si le TI v svoji originalni izvedbi.
Če si komu všeč takšna kot si OK, če komu nisi…. ma kaj se sekiraš, njegov problem, ne tvoj. :-))

Evanescence – Everybody’s Fool[/quote]

Izjava tipa brez lastnega stališča. Take nevtralne izjave izražajo nesamozavest, katera pa nikoli ni nasprotnemu spolu sexi.[/quote]

A vidiš kako je res, da če nekomu nisi všeč, da ima ON problem, ker se zakadi vate? .-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Lisička3, zdaj si že, milo rečeno, smešna. Ti misliš, da boš razčistila dilemo, ki si jo sproducirala glede odnosa z moškim, ki te mika, na tem čveku? S tem, da boš ugibala, da naj bi bil to znak njegove šibke samozavesti?

Če je postavil zid, ga je zato, ker te noče blizu. Pika.

Lisička3, zdaj si že, milo rečeno, smešna. Ti misliš, da boš razčistila dilemo, ki si jo sproducirala glede odnosa z moškim, ki te mika, na tem čveku? S tem, da boš ugibala, da naj bi bil to znak njegove šibke samozavesti?

Če je postavil zid, ga je zato, ker te noče blizu. Pika.[/quote]
Moja obratna verzija, pa, da nisi ti on?:)

ti tud fu.k-fehtar nis … ti si podlaga tujčevi peti ☺

Izjava tipa brez lastnega stališča. Take nevtralne izjave izražajo nesamozavest, katera pa nikoli ni nasprotnemu spolu sexi.[/quote]

A vidiš kako je res, da če nekomu nisi všeč, da ima ON problem, ker se zakadi vate? .-))[/quote]

Ja, vidim. Kar zakajajo se nekaj. Ko eni hipiji.

:-)))))
Zakon…. :-))))

No ja…resne in tihe se ob primerni osebi/družbi lahko ful razživimo. ;D Marsikdo je že bil presenečen, ker nisem čisto takšna tiha miš kot se najprej zdim. Če se ob osebi ne počutim dobro, pa res nisem zabavna in zgovorna heh…

Po mojem pa samo do besede ni prišel.

Po mojih izkusnjah in izkusnjah par prijateljev s kilometrino je povprecna 20-letnica relativno slaba v postelji. Just saying…

Po mojem pa samo do besede ni prišel.[/quote]
Medtem, ko sem zajela zrak je še on kaj dodal.:)

Po mojih izkusnjah in izkusnjah par prijateljev s kilometrino je povprecna 20-letnica relativno slaba v postelji. Just saying…[/quote]

Potemtakem je najbolje izbrati prostitutko, ker imajo največ seksualnih izkušenj in “profesionalni pristop”. Če to samo vidiš v ženski, potem ne vem, kaj zate sploh predstavlja ženska ? To, da ima luknjo? To je zame čista brezosebna potrošniška logika, ki razoseblja ljudi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po mojih izkusnjah in izkusnjah par prijateljev s kilometrino je povprecna 20-letnica relativno slaba v postelji. Just saying…[/quote]
30 letnica je pa še vedno grša od 20 letnice.

30 letnica je pa še vedno grša od 20 letnice.[/quote]

S starostjo boš ti tudi vse lepši. 🙂

Medtem, ko si ti že zdej grd. 🙂

Oooo, pa ne, da sta se končno srečala?

Le kako bi sicer vedel, kakšen je? 😮

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Oh, jaz bom vedno šarmanten, medtem kot ti s tem obnašanjem verjetno le redko kateri. 😉

Lmao, Matjažko pravi, da je šarmanten. I’ve seen it all ! 😀

Še večji ekstrem, kot zadnjič, ko me je Marko želel prepričat, da ima ogromno prijateljev.

Sem hitro odnehal, ko sem videl, da nekdo, ki jih sam nima, tega ne zmore razumeti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A to jih na fejsbuku seštevaš ? Tist, ki sprejme request, je tvoj najboljši prijatelj.

Če je postavil zid, ga je zato, ker te noče blizu. Pika.[/quote]
Moja obratna verzija, pa, da nisi ti on?:)[/quote]

Ne, nisem. Če sklepam: poznaš ga preko foruma, z odprtjem teme ga hočeš izbezati na plano. Tebi nekaj pomeni, če bi bilo obratno, bi te kontaktiral na način, kot te je prej. Sama logika, nič filozofiranja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close