Imajo moški raje kure?
jp, definitivno majo raje “kure”, ker se z njimi ni treba tolk ubadat…. fajn pa je, če so lepe…
tole od n.s. bi si pa najraj sprintala pa dala v okvir- hvala….. te opomnem na tole, k si bova naslednjič v laseh 😀
drgač pa, če bi jst bla tip in bi iskala izključno sam za podirat, si valda ne nakopljem nekoga z višjim IQ-jem, da mi žnara….za daljše veze so pa tud tipi bol zbirčni k zgledajo 🙂
Glej, vsakemu ne boš ustrezala. Ko ti bodo pa to začeli govoriti vsi po vrsti, se pa lahko malo poglobiš. :)[/quote]
Dovolj je,da mi je eden rekel.:( Kaj naj zdaj? Ga prepričujem obratno, pustim pri miru? Včasih se obnašamo ravno glede na nasprotno stran. On mi je dajal tak vtis. Tu ni popravcev ali pač?[/quote]
Ma drugič takemu reč, da si zelo prilagodljiva in si se pač prilagodila na njegov nivo.. 😉
No ja, enkrat bo treba razumeti, da vsem (recimo kot ženska tudi moškim) ne moreš biti všeč. Pa naj bo to po zunanjosti, inteligenci, karakterju….
Lahko si le TI v svoji originalni izvedbi.
Če si komu všeč takšna kot si OK, če komu nisi…. ma kaj se sekiraš, njegov problem, ne tvoj. :-))
Forum je zaprt za komentiranje.