Imajo moški raje kure?
Mislim, da si zadel bistvo. Tudi za dolgoročno navezo?[/quote]
Zadel je bistvo, ker govori zase in za sebi podobne moške.
Takšni res niso uporabni za dolgotrajno zvezo, ker je niso sposobni vzdrževati in reševati problemov. To, da nočejo, pa je seveda le tolažba.
Ostali del moške populacije, pa ne vzburjajo neumne ženske, ker si z njimi nimamo kaj začeti. 🙂
Zato se neumen moški dolgočasi ob pametni ženski, ker se ob njej počuti plitvega in nesposobnega razumeti ženska čustva in zato, ker se nima z njo kaj pogovarjati. In zato, ker preprosto ni zanimiv za njih.
Takšni res niso uporabni za dolgotrajno zvezo, ker je niso sposobni vzdrževati in reševati problemov. To, da nočejo, pa je seveda le tolažba.
Ostali del moške populacije, pa ne vzburjajo neumne ženske, ker si z njimi nimamo kaj začeti. 🙂
Zato se neumen moški dolgočasi ob pametni ženski, ker se ob njej počuti plitvega in nesposobnega razumeti ženska čustva in zato, ker se nima z njo kaj pogovarjati. In zato, ker preprosto ni zanimiv za njih.[/quote]
Jah, ti si se rabil pošteno namatrat, da si prišel do nje. Jst se lahko že jutri v resno zvežem, če čem, kandidatk je še pa še. Samo mi ni do tega a ne 🙂
Zato se neumen moški dolgočasi ob pametni ženski, ker se ob njej počuti plitvega in nesposobnega razumeti ženska čustva in zato, ker se nima z njo kaj pogovarjati. In zato, ker preprosto ni zanimiv za njih.[/quote]
Daj ti meni nekaj tak čist odkrito povej, če predpostavimo in vzamemo tvoje besede za resnico in rečemo da je to nam res tolažba da nismo uporabni in zato kao nočemo, ali ni potem čisto identično pri ”vas”?
Ni enaka tolažba to, da želite samo eno, ker veste da jih ”iz danes na jutri” ne morete dobit 5 tako kto kdo drug če hoče? To je vsaj toliko tolažba kot je pri ”nas” 🙂
Aja, samo tu boš našel tisoč in en razlog zakaj ni tak, pa čeprav je identično kar si ti napisal obrnjeno samo na ”vaš” tip moškega.
Jaz pa sem zadel bistvo v tem…. če se on tolaži (ali kdorkoli pač, ki menjuje ženske in ni v resni zvezi in ga to ne zanima) potem se pravtako tolažijo vsi ki pravite, da je resna zveza prava pot in ste hkrati v takih zvezah…. ker to pomeni le tolažba, da drugega dobit ne morte, kot tisti ki pravijo da jih resna zveza ne zanima.
To je ja jasno. Točno to si ti sporočil s tem (vsaj za eno polovico) jaz samo sklenjujem krog, nič ne obračam besede obrnil sem logiko v tvojo smer, oz. sem nastavil ogledalo tvoji logiki.
Jaz pa sem zadel bistvo v tem…. če se on tolaži (ali kdorkoli pač, ki menjuje ženske in ni v resni zvezi in ga to ne zanima) potem se pravtako tolažijo vsi ki pravite, da je resna zveza prava pot in ste hkrati v takih zvezah…. ker to pomeni le tolažba, da drugega dobit ne morte, kot tisti ki pravijo da jih resna zveza ne zanima.
To je ja jasno. Točno to si ti sporočil s tem (vsaj za eno polovico) jaz samo sklenjujem krog, nič ne obračam besede obrnil sem logiko v tvojo smer, oz. sem nastavil ogledalo tvoji logiki.[/quote]
Ne, ti si posplošil, jaz pa sem odgovarjal na konkreten komentar.
Obstajajo izjeme. Tako na eni, kot na drugi strani.
To je ja jasno. Točno to si ti sporočil s tem (vsaj za eno polovico) jaz samo sklenjujem krog, nič ne obračam besede obrnil sem logiko v tvojo smer, oz. sem nastavil ogledalo tvoji logiki.[/quote]
Ne, ti si posplošil, jaz pa sem odgovarjal na konkreten komentar.
Obstajajo izjeme. Tako na eni, kot na drugi strani.[/quote]
Običajno izjeme le potrjujejo pravilo, tak da to je slaba tolažba 😛
Zakaj? Recimo, da posreduješ eno zrelo moško mnenje, ki nekaj pomeni. Dopuščam možnost, da ima problem nasprotna stran, ki mene tako doživlja. V bistvu je bilo izrečeno v obrambi, ko je moje besede doživljal kot napad, ki zame to ni bil. Zgolj iskrenost.[/quote]
Glede tvoje situacije jaz ne morem na podlagi enega ali dveh stavkov zdaj postaviti neko “objektivno” mnenje in trditi na čigavi strani je krivda.
Še vedno pa ne razumem, zakaj se zdaj ti počutiš malo užaljeno na podlagi mojega mnenja, ki sem ga dal v odgovor NS ?
Mogoče zato, ker imaš tistega moškega za neumnega in zato zdaj sklepaš, da bi naj tudi sama bila neumna ?
Forum je zaprt za komentiranje.